Yleensä

On ilo tavata uudelleen - Conquer AMP3D

Suosittu Olympus Labs CONQU3R AMP3D on jälleen saatavana!

Sen jälkeen kun se julkaistiin Saksassa vuoden 2015 lopussa, Olympus valloittaa markkinoiden suosituimpien tehoa edeltävien tehostimien tilastojen mukaan. Tämä tehostin herätti todellisen mainostemppu ja voitti monien kunto-narkkareiden sydämet hyvin lyhyessä ajassa. Jälleenmyyjillä oli viime aikoina niin suuri kysyntä tuotteille kuten jack3d tai Villitys kokenut. Kohtauksen asiantuntijat olivat yhtä mieltä siitä, että Conquer Ampedin pitäisi olla jokaisen todellisen pumpun kaapissa, tästä aiheesta ei ollut kahta mielipidettä. Joten monien ihmisten pettymys on sitä suurempi, kun Olympus Labsin Amped Editionia ei yhtäkkiä enää ole saatavissa viime vuoden alussa.

Olympus Labs - Hallitus testattu | Arvostelu

Äärettömän kuivan loitsun jälkeen on aika hengittää helpotusta: ikuisuuden tuntuessa amerikkalainen valmistaja tuo uuden Hardcore-tehostin nimeltä RE1GN markkinoilla, mikä perustuu edeltäjänsä vaikutuksiin. Täältä löydät kuinka hyvä Olympus RE1GN todella on -> Olympus Labs - Valtakunta testattu

Mutta kuten niin usein tapahtuu, yritys luoda uusi versio, joka on yhtä hyvä, on silti vain yritys, vaikka re1gn voidaan varmasti nähdä. Ainoastaan ​​harvoin sellaiset hyökätyt tuotteet kuin Conquer Amped voidaan korvata käytettävissä olevalla, tasavertaisella seuraajalla. Olemme sitäkin iloisempia voidessamme lopulta ilmoittaa kumppanistamme StayFocused.de ei ole säästänyt vaivaa voidakseen vihdoin tarjota sinulle suosikkivahvistimesi uudelleen.

 

Joten kärsimys on vihdoin ohi, pakkaa kuntosali ja valmistaudu legendaariseen: Olympus Conquer Amped. Stayfocusedin tarjoaman tehostimen osalta on valitettavasti puhuttava Olympus Conquer Amped Replica -laitteesta, jolla on voimakas vaikutus, mutta joka ei ole lähellä alkuperäistä.

>> Osta Olympus Labs - Conquer Amped <

Tästä saat kopion hintaan 39,90 €, verrattuna valmistajan tuolloiseen hintaan, se on alle 10 € alle.

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike