Yleensä

Julkaisu: Devils Pharma - Devil's Work


"Jos sinulla on paholainen ystävänä, sinulla on hauskaa helvetissä!" - Devil Pharman Devil's Work -työllä teet sopimuksen paholaisen kanssa!

Tehostevuosi 2019 päättyy hyvin ja houkuttelee kylmän kauden aikana hatusta täysin uuden valmistajan, joka kykenee lämmittämään mieltä! Devils Pharma on yhdysvaltalainen valmistaja, joka haluaa ottaa kovan tehosterokotuksen myrskyllä ​​ensimmäisellä harjoittelulla.
Houkuttelevan yrityksen ja tuotteen ulkoasun lisäksi se tarjoaa myös todella houkuttelevan ja yhtä tehokkaan kaavan!

Toisin kuin monet kilpailevien yritysten vahvistimet, Paholaisen työ ei noudata trendiä, jonka mukaan erittäin keskittynyt stimbombe laukaisee sokeat, hajallaan olevat laukaukset pienelle annoskokolle tarjoaa laajan valikoiman ainesosia ja vaikutuksia.
Allein annoskoko on mahtava 12 g puhuu mahdollisuudesta Lisääntynyt keskittyminen ja verenkierto edistää yhtä lailla.
Tätä tarkoitusta varten stimulantit ja pumppuaineet asennettiin yhtä suuressa määrin, ja ne lupaavat kattavan, tyydyttävän vaikutuksen kaikkiin odotuksiin ja toiveisiin!

Mitä voit odottaa Hardcore Boosterin täydennystiedoista?

Knapp 8g yksi annoskoko palvelevat ainoaa tarkoitusta laajentaa suonet ja maksimoida veren virtaus lihaksiin. Tämä ilmenee turvonnut pumpussa, karttamäisissä suonissa ja ihanteellisessa ravintoaineessa lihasvuorillesi.
Huolehdi siitä muun muassa

3g Sitrulliini Malaatti
3g AAKG
1g AGmass (agmatiini Sulfaatit)
725mg Glyseroli
220mg L-norvaliini

Toisaalta lukuisat voimakkaat stimulantit varmistavat keskittymisen, valppauden ja tarvittavan halun kouluttaa. jota löytyy vain todellisista yhdysvaltalaisista tuotteista muodon ja koostumuksen suhteen 😉
Puhumme täällä esimerkiksi

250mg DMHA (2-aminoisoheptaani)
45mg Hordinine
15mg Higenamine
ja 2g Johimbiini HCL!

Näiden yli houkuttelevien ainesosien lisäksi Devils Pharma pisteyttää myös yksityiskohtaisella, viimeiseen loppuun saakka.

Tuotteen purkki ei vain inspiroi pommituksella, vaan Devils Pharma on ilmoittanut jatkotoimenpiteistä, esimerkiksi paitojen ja muiden tuotteiden muodossa, muotoilemaan näkymää nimenomaisesti!

Toistaiseksi makut ovat voimassa Paholaisen karkkia und Monstrous Mango hahmona vahvistettu, mutta valmistaja kehittää jo muita tämän lupaavan tehostimen lajikkeita! Tölkissä on täynnä 30-osia mukana.

Katso Stayfocused.de ja hanki itsellesi kopio näistä paholaisten jutuista!

Paholaiset työskentelevät
Devil's Work Booster

 

Devils Pharma - Paholaisen työ
>> Tarjous <

 

 

 

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike