Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

Devils Pharma Devil's Work testattiin

Devils Pharma - KURVON TYÖ

"Harjoitusten uusi kuningas"

"Sulje sopimus paholaisen kanssa ja valmistaudu helvettitilaan" - no, jos se ei ole edes ilmoitus!? Uusi Booster-julkaisu on harvoin aaltanut Saksassa kuin Devil's Work, saman nimisen yrityksen Devils Pharma ensimmäinen teos.

Markkinoille tullessaan brändi ei selvästikään piilota sanoja, vaikka kuinka pieniäkin, vaan antaa räikeitä mainontalupauksia röyhkeästi ja hämmentävästi. Floridassa tuotettu eurooppalainen etiketti väittää tehosterakenteen kruunun, eikä säästele väitteitä ja tosiasioita pelottavasta esiharjoituksesta.
Tietysti BOOSTERJUNKIES.DE pitää velvollisuutena panna nämä lupaukset vauhdin läpi ja lopulta paljastaa niiden totuudenmukaisuus.

Kansainväliset blogit ja verkkosivustot ovat myös tietoisia korusta, jota on tähän mennessä saatavana yksinomaan Saksassa, mutta brändin omistajan mukaan tavoitteena on laajentuminen Puolaan, Ranskaan, Iso-Britanniaan ja kuka tietää, ehkä lammikon yli.
Ainakin useita muita jännittäviä lisäravinteita on suunniteltu kovan esiharjoituksen lisäksi, ja yli komea vaatetuslinja on aikeissa vapauttaa.
Devils Pharma tulee kuitenkin ulos alkulohkoista tuotteella, joka lupaa ravistaa koulutuksen tehostajien sijoituksia uudelleen vuoden lopussa.

Kuten tavallista, me BOOSTERJUNKIES.DE-sivustolla haluamme tarkastella hyvin tarkkaan ja antaa sinulle rehellisen mielipiteen tuotteesta ja muista tuotemerkin toiveista.

Kokemusraportti kovaa harjoitusta edeltävästä tuotteesta Devils Work from Devils Pharma

Tämä harjoitus alkaa rasvan annoskokolla 12 g, joka koostuu vähintään 19 (!) Eri ainesosasta. Riittävä tila jokaisen heistä annostelemiseksi ainakin riittävästi on taattu, eikä vain kysymykseen "KUINKA?", Mutta erityisesti kysymykseen "MITÄ?", Voidaan vastata lupaavasti ja utelias tavalla - mutta pidetään jännitystä hieman pidempi pystysuora 😉
Devils Pharma ei pidä tarpeellisena piiloutua epäilyttävien matriisien taakse, mutta odotustensa mukaisesti kiirehtii eteenpäin kaikkien ainesosien ja annosten kanssa.
Riittää, kun sanotaan: tehosterokotus ystävämme suutelivat, kun katselimme etikettiä ja hikihelmiä, jotka ampuivat otsaamme innostuneina.

Mitkä vaikuttavat aineet löytyvät Devils's Pharma -tehosteen tehostimesta Devil's Work?

30 annosta 12 täyttä grammaa, joista Devils Pharma lupaa jo voimakkaan vaikutuksen, mutta suosittelee 1,5 annosta puhtaalle "harjoittelun MADNESS" -annokselle. Kun analysoidaan annoksia jne., Seuraavassa viitataan 1 annosta koskeviin tietoihin - myös tämän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi useimmille 😀!
Teufelswerkin avulla löydämme esiharjoituksen, jossa on tarpeeksi aktiivisia ainesosia sekä Focus & Aggression- että Pump & Vascularity -ominaisuuksiin.

Joten mikä on Devils Pharman paholaisen työ? - Seuraavassa tarkastellaan ainesosia yksityiskohtaisesti:

Devils Work Supplements -faktoja

* Mainonta / mainonta

Osta Devil's Pharma - Devil's Work

Ainekset ja annostus Devil's Workista

Määrä annosta kohti
D-vitamiini2000 IU
C-vitamiini300 mg
Vitamiini B9200 mcg
Vitamiini B1230 mcg
Sitrulliini Malaatti 3.000 mg
AAKG3.000 mg
AGmass1.000 mg
Glyseroli725 mg
2-Aminoisoheptane250 mg
L-norvaliini220 mg
Kaakaopapuuute150 mg
teobromiinia150 mg
Kofeiini Vedetön110 mg
Kofeiini Bitrate110 mg
L-Teaniini75 mg
kaempferol75 mg
Hordinine45 mg
Naringin 40 mg
Mucuna Pruriens50 mg
D-glukurono-3,6, laktoonit15 mg
Higenamine2 mg
Johimbiini HCL2 mg

D-vitamiini (200iu): Toimii kuten muut vitamiinit ja kivennäisaineet D-vitamiini koulutuksen tehostimessa positiivisena säätelijänä ja puskurina ei-toivotuista sivuvaikutuksista ja jälkivaikutuksista. D-vitamiini parantaa imeytymistä Kalsium fosfori ja muut suolistossa olevat aineet. Luut, hampaat ja muut asiat vahvistuvat sen seurauksena.

C-vitamiini (300 mg): Tehtävä C-vitamiini on proliinin ja lysiinin muuttuminen hydroksiproliiniksi ja hydroksilysiiniksi sidekudoksen, kollageenien ja muiden passiivisten rakenteiden kehittämiseksi seurauksena. Lisäksi se toimii stressin säätelijänä ja edistää uudistumista ja vastustuskykyä infektioille.

Kalsium (1 mg): Kalsium tukee merkittävästi paitsi lihasten rakentamista myös lihasten supistumista.

Vitamiini B9 (200mcg): Dem Vitamiini B9 sanotaan olevan valtavia vaikutuksia kasvuaineena, etenkin lapsuuden ja murrosiän vaiheissa. Se tukee keskushermoston muodostumista ja vaurioituneiden tai rappeutuneiden rakenteiden korjaamista ja on mukana kaikissa solujen jakautumisprosesseissa. Avulla Vitamiini B9 toiminnallisia proteiineja ja välittäjäaineita voidaan myös syntetisoida.

Vitamiini B12 (30mcg): Myös Vitamiini B12 on mukana solujen jakautumis- ja uusiutumisprosesseissa. Sekä hermosto että veri hyötyvät terveestä Vitamiini B12-Peili. Lisäksi se edistää mitokondrioiden energiantuotantoa.

Sitrulliini Malaatit (3000mg): Sitrulliini myös munuaisiin arginiini muunnettu. Se osallistuu myös typpioksidin tuotantoon, ja se laajentaa verisuonia ja laskee verenpainetta.
Lyhyesti sanottuna on Sitrulliini voimakkaammin NO: n tuotannon lisäämisessä kuin arginiini itse 
joka saavuttaa munuaiset verenkierron kautta ja sulkeutuu siellä arginiini rakennetaan uudelleen. arginiini und Sitrulliini lisätä typpioksidituotantoa ja siten laajentaa verisuonia ja alentaa verenpainetta.  Sitrulliini on aloituskohta arginiini-Synteesi ja lopputuote NO: n muodostumisessa.
Sitrulliini niin voi arginiini- Lisää arvoja veressä ja on jopa tehokkaampi kuin arginiini jopa NO-tuotannon lisäämiseksi.
Lahjan kautta Sitrulliini Malaatti voi myös tukea lihaksen työtä, mikä saa lihaksen toimimaan tehokkaammin ja antaa sen tuottaa enemmän ATP: tä vähemmän hapella.

Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (3000 mg): Detoksifioitu poistamalla ylimääräinen typpi arginiini kehossa urean synteesin aikana. Se asettaa arginiini EI tai typpeä, joka lopulta pääsee lihaksiin ja valtimoihin. Tuloksena oleva rentoutuminen ja laajeneminen tunnetaan yleisesti pumppausvaikutuksena. Kasvuhormonien, kuten somatotropiinin, vapautuminen ja kollageenien synteesi regenerointia varten ovat lisäravinteiden positiivisia sivuvaikutuksia arginiini.

N-Asetyyli-L-tyrosiini (1000 mg): tyrosiini on aminohappo, joka tunnetaan mielialan parantajana ja stimuloi myös kilpirauhashormonien muuntumista elimistössä.

AGmass (1000 mg): Bei AGmass on patentoitu tuotemerkkiraaka-aine Agmatiini, joka tukee typpioksidituotantoa ja estää sen syntaasientsyymiä. Tämä johtaa NO-tason optimointiin kahdella tavalla ihanteellisen urheilullisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen pumpun saavuttamiseksi.

Glyseroli (725 mg): Glyseroli sitoo vettä, mikä paitsi saa lihaksen näyttämään pulleammalta, mutta myös yleensä edistää pumppua.

2-Aminoisoheptane (250 mg): Tämä ei ole muuta kuin DMHA.
Vaikka se liittyy myös amfetamiiniin, se on rakenteellisesti merkittävästi erilainen kuin DMAA ja DMBA. Mutta myös kiitos DMHA Noradrenaliini ja dopamiini imeytyvät enemmän.
Yleensä makea paikka on DMHA noin 150 mg: lla.
Joten Devils Pharma ei aliarvioi!

L-norvaliini (220 mg): Aminohappo Norvaline on johdettu haarautuneen ketjun aminohaposta valiini ja estää arginaasientsyymiä. Katalysaattorina Sitrulliini und arginiini se auttaa saavuttamaan paremman ja pidemmän vaikutuksen.
Ole kuitenkin varovainen: alustavat tutkimukset viittaavat siihen Norvaline Saattaa vahingoittaa keskushermostoa

Kaakaopapuuute (150 mg): Raaka kaakaopapuuutteen vaikuttava aine on viime kädessä muuta kuin Teobromiini, joka on nimetty jälkikäteen.

teobromiinia (150 mg): Rakenteellisesti sillä on yhtäläisyyksiä Kofeiini, mutta sillä on vähemmän stressaavaa vaikutusta keskushermostoon. Erilainen kuin Kofeiini voi kuitenkin Teobromiini vaikuttaa voimakkaammin aivohalvaukseen ja suonien laajentumiseen, mikä myös vahvistaa pumppua. Kun se rentouttaa sileän lihaksen soluja, se tukee taloudellista hengitystä ja parempaa ravinteiden saantia organismille.

Kofeiini Vedetön (110 mg): Kofeiini osoittaa positiivisia, stimuloivia vaikutuksia keskushermostoon sekä glykogeenin ja rasvan hajoamista. Vaikka se lisää valppautta, valppautta ja keskittymistä, se myös laajentaa keuhkoputkia.

Kofeiini Bittinopeus (110mg): s. Kofeiini

L-Teaniini (75 mg): Tämä on vihreän teen rauhoittava aminohappo, joka ei väsytä, vaan vain lievittää keskushermostoa. Yhdessä Kofeiini zeigt Theanine huomattava kognitiivisen suorituskyvyn kasvu.

kaempferol (75 mg): Hieman tutkittu flavonoidi ...

Hordinine (45 mg): Tämä MAO-estäjä stimuloi aivojemme palkkakeskusta ja lisää keskittymistä ja keskittymistä stimuloimalla dopamiini D2 -reseptoreita. Keuhkoputkien laajentamisen lisäksi se mobilisoi myös kehon omat rasvavarat energianlähteenä.

Naringin (40 mg): Katkera appelsiiniuute osoittaa muun muassa synergisen vaikutuksen synefriinin kanssa ja parantaa yleensä monien muiden aineiden imeytymistä. Lisäksi tutkimukset solujen parannuskeinoista osoittavat, että nämä annostellaan Naringin tuottaa enemmän NO: ta, mikä lopulta lisää pumppua uudelleen.

Mucuna Pruriens (40 mg): Tämä uute toimittaa kehollemme L-dopaa, joten aivomme vapauttaa enemmän dopamiinia. Mielialaa parantavan ja positiivisesti rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi tätä uutetta löytyy sekä ennen harjoittelua että joistakin unilisistä. Lisäksi se toimii antioksidanttina ja tukee kasvuhormonien vapautumista.

D-glukurono-3,6, laktooni (40 mg): Sokerihappo tai hiilihydraatti, joka usein yhdistetään Kofeiini und tauriini käytetään energiajuomissa.

Synephrine HCL (50 mg): Se tunnetaan myös nimellä Citrus aurantium -uute, se on kemiallisesti ja rakenteellisesti läheisessä yhteydessä efedriiniin ja on ensisijaisesti vastuussa rasvan mobilisoitumisesta organismissa. Sisältyvät flavonoidit lisäävät kehon energiankulutusta valtavasti (lisääntynyt ruumiinlämpö ja lisääntynyt lepoaineenvaihdunta) ja niillä on myös voimakkaasti stimuloiva ominaisuus.

Higenamine (15 mg): higenamine tunnetaan myös nimellä norkoklauriini ja se kuuluu alkaloidiryhmään, johon myös efedriini kuuluu. Se stimuloi asetyylikoliinin vapautumista ja lisää lihasvoimaa sekä beeta-reseptorin agonistina rasvan menetystä. Samoin suojaa Higenamine ennen veren tarttumista ja on siten hyödyllinen myös verenkiertoon.

Johimbiini HCL (2 mg): Vaikuttavalla aineella, joka on alun perin saatu puun kuoresta, ei ole vain aphrodisiac-ominaisuuksia, vaan se myös yleensä edistää verenkiertoa ja alentaa verenpainetta. On erityisen tunnettu yohimbine kuitenkin alfa-adrenergisena estäjänä ja sympatolyyttisenä. Nieleminen voi liittyä psykedeelisiin tajunnan tiloihin, aggressiivisuuteen ja lisääntyneeseen hikoiluun.
Estämällä alfa2-reseptorit se vapauttaa kehossa enemmän noradrenaliinia, mikä lisää termogeneesiä ja metabolista aktiivisuutta, eikä vähiten siksi, että se on suosittu rasvanpolttaja.

Päätelmä vaikuttavat aineosat:

Devils Pharma alkaa todellisella laudalla ja onnistuu yhdistämään tarkennus- ja pumppuhirviön yhdeksi tuotteeksi!
Pelkästään annoskoko tarjoaa tilaa yli 10 g: lle vaikuttavia aineita, joiden avulla Devil's Work pystyy todella palvelemaan kattavasti hyvän hardcore-tehosterokotteen jokaista segmenttiä.
Tässä ovat 250 mg DMHA Ei lainkaan ratkaiseva kriteeri, mutta ennen harjoittelua tekee vaikutuksen kaikkien yksittäisten ainesosien nerokas yhdistelmä ja annostus.
Palossa paljastettiin kaikki annostustiedot avoimesti, mutta myös vitamiinien ja kivennäisaineiden käyttö ei-toivottujen sivuvaikutusten ja jälkivaikutusten lieventämiseksi otettiin huomioon.
On ilahduttavaa huomata, että Paholaisen työ ei perustu pelkästään siihen, että se on vain keskittynyt erittäin keskittyneeseen esiharjoitteluun, vaan että sitä on täydennetty pumppaavilla aineilla ja enemmän kohtuullisessa määrin. Pelkästään täydennystietojen perusteella ei voida ennustaa, missä määrin stimulanttien koordinaatio luo tarkemman tai raapivamman mielialan, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että tehostimella on vaikutusta keskushermostoon ja vastaavasti keskittymiseen ja mieliala!

TUOTOT JA VAIKUTUKSET

Nieleminen / maku

Ei vain valmiin juoman sellaisenaan arviointia, pakkaamista, käsittelyä ja paljon muuta on myös tärkeä rooli tässä arvostelussa - katsotaanpa tuotteen ulkonäköä, tunnetta ja muita näkökohtia.

Tölkki voi tuskin olla tummempi tai infernalisempi. Paholaisen demonin tai ehkä itse Luciferin ylisuuri kallo sekä kaksi hallussaan olevaa Marian hahmoa koristavat etiketin etuosaa pahaenteisesti. Musta kiiltävä purkki, jossa on klassinen kierrekorkki, on peitetty yksinkertaisesti käsitellyllä, mutta kauniisti suunnitellulla etiketillä. Yrityksen logon lisäksi, joka valitettavasti muistuttaa erittäin voimakkaasti viime vuonna perustettua yritystä ja IFBB: n ammattilaisen Big Ramyn "Dragon Pharma Labs" sponsoria, löydämme myös viitteet "Made in USA" ja aromileima "Devils". Candy ".
Sekä lajike, että meillä on, ja edelleen saatavilla oleva "Monstrous Mango" -maku ovat selkeästi suunniteltuja ja ottavat täydellisesti vastaan ​​tuotemerkin teeman - todella onnistunut

"Suositeltu käyttö" -osio on tavallinen kaupassa, mutta epäsuora suositus suuremmasta tai yliannostuksesta (1,5 kauhaa) on erittäin kunnianhimoinen eikä kovin vastuullinen. Kun otetaan huomioon monipuolinen ja kattava piristeiden valikoima, rajoitus yleisesti sovellettavaan kulutussuositukseen olisi ollut riittävä - mutta Devils Pharma on vain kovaa!

Annettu maku, Devils Candy, oli todella maukas ja erityisen hyvä niin suuren annoksen hardcore-tehostimelle!
Ainoastaan ​​logon värin valinta (vaaleanpunainen) ja nimitys “karkiksi” herätti punaisen juoman odotuksen, jossa oli hedelmiä. Toisin kuin tämä, jauhe ja juoma ovat kuitenkin enemmän oransseja ja maistuvat vastaavasti, mutta kuten sanoin, nämä ovat stereotypioita.

vaikutus

Mitä tulee vaikutukseen, ei ole tarvetta kiertää pensaita tai sotkeutua merkityksettömään kiillotukseen.
Tosiasia on, että Paholaisen työ on todella hauskaa, mutta se ei todellakaan ole tarkoitettu pehmeästi keitetyille harrastelijaurheilijoille.
Toisin kuin monet kilpailevat tuotteet, paholaisen työtä ei ohiteta ilman syytä eikä se naarmuta kuluttajia hallitsemattomasti. Toisaalta se tekee vaikutuksen voimakkaasti keskittyvällä vaikutuksella, joka toisaalta työntää aggressiivisesti, mutta koko asia on hyvin hienovarainen ja kohdennettu.
Tämän kovan tehostimen avulla yksi tai toinen toistoa ja myös joitain lisäpainolevyjä on ehdottomasti mahdollista!

Ei pidä unohtaa voimakkaiden pumppuaineiden täyttä osuutta, joka ei ilmaistu pelkästään karttamäisillä käsivarret ja pullistuneilla lihaksilla, vaan tekee myös jalat ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, selkänojaosan kapenevan jalkojen harjoittelun aikana.
Onneksi kylmää hikoilua, hanhen kuoppia, vapinaa ja vastaavia ei ole odotettavissa, koska missään testissämme ei ole kirjattu sivuvaikutuksia Devil's Workin aikana.

Hinta-laatusuhde - johtopäätös

Tölkki Devils Pharma Devil's Work maksaa tällä hetkellä 49,95 euroa ja tarjoaa 30 annosta, joissa on yhteensä 360 g sisältöä (kussakin 12 g).
Tavanomaisella annoksella annoshinta on noin 1,66, mikä on todella kunnollinen ottaen huomioon laadun ja määrän.

Ota huomioon, että joidenkin ainesosien, mukaan lukien DM ** ja muut, katsotaan olevan dopingia FDA: n perussäännön mukaan, ja siksi ne voidaan havaita verrokissa ja siten määrätä seuraamuksille. Monien aineiden tai niiden metaboliittien jäljitettävyyttä ei ole määritelty selkeästi, ja se voi johtaa kilpailun kieltämiseen WADA: lla jopa useiden kuukausien jälkeen!

* Mainonta / mainonta

Osta Devil's Pharma - Devil's Work

Tarkistuskenttä 0
9
Meidän luokitus
HYVÄ
  • voimakas vaikutus erittäin tarkalla ja hyvällä pumpulla
  • ei sivuvaikutuksia ja / tai jälkivaikutuksia
  • huomattavan hyvä maku
BAD
  • tutun näköinen yrityksen logo

Ainesosat ja annostus9
vaikutus9
Geschmack9
hinta9

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike