Vuoden 2022 parhaat treeniä edeltävät boosterit

Vuoden 2022 parhaat harjoitukset - EU -merkit

Tehokkaaseen harjoitteluun kuuluu nyt hyvä tehosterokotus sekä rautapalkissa oleva 20 mm levy. Ja markkinat eivät koskaan väsy tyydyttämään monenlaisten kuluttajien tarpeita. Olipa ladattu annos hardcore -piristeitä, kunnollinen annos pumppuaineita tai täydellinen sekoitus kaikkea - nyt on oikea tuote kovakantisille rautaurheilijoille ja satunnainen harrastuspumppu.

EU Booster -luokka kuvaa - enimmäkseen ottamatta huomioon varsinaista valmistusmaata - harjoitusta edeltäviä tuotteita, jotka sisältävät kevyen yhdistelmän virkistäviä ainesosia ja pumppaamista edistäviä aineita. Näin tehdessään he luopuvat kokonaan ainesosista, jotka voivat kuulua uuselintarvikelainsäädännön piiriin tai velvoitteeseen määrätä lääkkeitä ja aineita, jotka tulevat lailliselta harmaalta alueelta ja ovat johdannaisia ​​tai synteettisesti mallinnettuja kasviaineiden kaksoiskappaleita.

Näin ollen EU: n vahvistimet ovat täydellinen kompromissi aloittelijoiden tai urheilijoiden kouluttamiseen, jotka tarvitsevat säännöllisesti pientä painallusta, mutta eivät täydellistä puolta harjoittelun suorituskyvyn optimoimiseksi. Jopa testatut urheilijat ovat yleensä turvallisella puolella EU: n vahvistimien kanssa (vaikka lopullinen varmuus tuotteiden puhtaudesta voidaan taata vain Kölnin luettelon tai sisäisten analyysien avulla).

Me Boosterjunkiesissä haluamme nyt kaikesta intohimosta ja intohimosta koko hardcore-klubia kohtaan kiinnittää "kohtuullisiin" vaihtoehtoihin heidän ansaitsemansa huomion ja esitellä teille EU-segmentin suosituimmat ja parhaat harjoitusta edeltävät tuotteet.

Kuten minkä tahansa tehostevalmisteen kohdalla, huomautamme, että tällaisen tuotteen vaikutus riippuu monista tekijöistä. Toisaalta ravitsemustila, nesteytys jne. fysiologinen reaktio yksittäisiin vaikuttaviin aineisiin on ratkaiseva, mutta harjoittelun tyyppi ja voimakkuus vaikuttavat myös aktiivisuuteen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tämä huippuluettelo heijastaa subjektiivista ja kehomme kannalta yksilöllistä fyysistä reaktiota. Vaikka arviointimme perustuvat tosiasioihin ja teorioihin, käytännössä voimme hyödyntää vain anekdoottista tietoa.

Joten mennään sisään ja katsotaan joitain todellisia monipuolisia.

# 10 Weider HZRD -harjoitus 260 g

Tuntuu siltä, ​​että Weider -brändi on ollut lisäpelissä melkein yhtä kauan kuin Weider -veljien edistämä kehonrakennuslaji on aikamme historiankirjoissa. Lukuisat suuret nimet ovat jo saaneet edustaa tuotemerkkiä, ja Protein 80 Plus löytyy edelleen monilta kovilta vanhan koulun kuntosaleilta.
Hzrd-harjoitusvahvistin eroaa hieman vanhentuneesta ja vanhasta Weider-brändin imagosta ja on edelleen melko uusi markkinoilla.
Hälyttävässä viitassa - tölkki on koristeltu villisti solmitulla suojateipillä - se houkuttelee korkealaatuisten kasviuutteiden koostumuksella ja 200 mg kofeiinia annosta kohti (1,50 euroa).
Lisäksi se tekee vaikutuksen 6 g: lla puhdasta L-sitrulliinia, joka itsessään takaa kunnollisen pumpun. Mutta ei tarpeeksi täällä, koska Weider lisää edelleen arginiinia, niasiinia ja ornitiinia. 
Patentoitujen merkkituotteiden, kuten Bioperine, Careflow ja S7, käyttö vahvistaa Weiderin korkeat laatustandardit ja antaa todellisille kehonrakennusfaneille vankan arjen tehosteen.

Weider HZRD -harjoitusallas

* Mainonta / mainonta

# 10 Weider HZRD -harjoitus 260 g

ARVIOINTI: 6.8 / 10

# 9 Optimaalinen ravitsemus ennen harjoitusta 330 g

ON- tai Optimum Nutrition -brändi tunnetaan ja on yhtä suosittu maailmankuulusta heraproteiinipohjaisesta "Gold Standardista". Gold Standard Whey hallitsi kansainvälisiä proteiinimarkkinoita monien vuosien ajan ja elää edelleen tunnetulla maineella ja saa edelleen paljon huomiota.
Valmistajan muiden tuotteiden, jotka ovat yhtä laajalti lavastettuja, mutta eivät koskaan päässeet lähelle proteiinivalmisteen myyntilukuja, on väistyttävä hieman.

Gold Standard Pre-Workout on itse asiassa erittäin vankka tuote, joka, vaikka vettä ei riitä jokaiseen tehosteeseen, ylittää selvästi pakollisen energiajuoman ennen harjoittelua.
Koska ON Pre-Workout kattaa mahtavan 175 mg: n kofeiinin lisäksi päivittäisen 3 g: n kreatiiniannoksen kokonaisuudessaan ja 1,5 g beeta-alaniinia johtaa vastaaviin suorituskyvyn mukautuksiin säännöllisellä kulutuksella. Lisäksi järkevät ainesosat sitrulliini (lisää pumppua), karnitiini (optimoitu rasvan aineenvaihdunta) ja tyrosiini (havaittavan keskittymisen saavuttamiseksi) ovat kaikki vähintään mukana, vaikkakin osittain aliannoksina. Riippuen siitä, kuinka paljon olet valmis lisäämään annostusta ja vastaavan annoksen kustannuksia (0,83 ct / annos), ennen harjoittelua ei todellakaan ole ”kultaista standardia”, mutta siitä voi nauttia ennen urheilua.

Optimaalinen ravitsemusharjoitus

* Mainonta / mainonta

# 9 Optimaalinen ravitsemus ennen harjoitusta 330 g

ARVIOINTI: 7.0 / 10

# 8 Olimp Redweiler 480 g

Puolasta kotoisin oleva lääkeyhtiö on valmistanut ravintolisiä korkeimpien standardien mukaisesti vuodesta 1990 ja on edustettuna myös Saksassa oman yritysryhmänsä kanssa. Viimeisen 10 vuoden aikana Olimp on investoinut yli 80 miljoonaa euroa pelkästään teknologioiden ja innovaatioiden kehittämiseen.
Tästä työstä palkitaan erinomainen maine ja valtava asiakaskunta.
Ei vähiten siksi, että täydennys- ja kehonrakennussegmentin erittäin hyvät tuotteet.

Olimp perustuu täydelliseen koostumukseen, jossa on suhteellisen suurempi annoskoko (12 g - 0,87 ct), ja siinä yhdistetään pumpun kaava ja suorituskykyinen sekoitus. AAKG ja sitrulliinimalaatti on täydennetty pienellä määrällä natriumia, joten pumppu on todella hyvä. Tyrosiini ja kofeiini (200 mg) takaavat miellyttävän tehostuksen ja pitkäkestoisen keskittymisen, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kreatiini ja beeta-alaniini ovat tyypillisiä suorituskyvyn parantajia, jotka tekevät järkeväksi käyttää Redweileriä säännöllisesti. On erityisen houkuttelevaa, että Redweiler on jo julkaistu kahdesti erittäin viileässä Dragonball Z -erikoisversiossa ja on edelleen saatavilla tässä versiossa. Ehkä myös kannustin ostaa toiselle tai toiselle teistä.

Olimp redweiler kylpyamme

* Mainonta / mainonta

# 8 Olimp Redweiler 480 g

ARVIOINTI: 7.6 / 10

# 7 All Stars RAW Intensity 400g

Monien vuosien ajan All Stars -brändi liittyi läheisesti yhteen näyttämön hahmoista - Markus Rühl!
Se oli myös hän, joka aloitti ja / tai ainakin mainosti koko joukon kuulostavia lisäravinteita tuolloin, joten raskas tehoste - Saksan standardeihin verrattuna - ei odottanut kauan.
Raw Intensityä on tällä välin tarkistettu useammin kuin kerran ja se on ns. Platinum-sarjan liikkeellepaneva voima. Sisältää 15 tieteellisesti todistettua ainesosaa, jotka ovat täynnä sitrulliiniä, arginiinia, tauriinia, tyrosiinia, glysiiniä, Cordiceps Sinensistä, norvaliinia ja kofeiinia sekä jännittäviä, rikastavia kasviuutteita.
Yllättävällä 20 grammalla annosta kohti (2,00 euroa) on enemmän kuin 9 g aktiivisia pumppuaineita, 350 mg kofeiinia (+ 200 mg teobromiinia) ja jopa 110 mg synefriinillä jotain tehdään edelleen rasvanpolttoon!

All Stars RAW Intensity Tub

* Mainonta / mainonta

# 7 All Stars RAW Intensity 400g

 ARVIOINTI: 7.8 / 10

# 6 PEAK - Ei vitsejä 600g

Peak on myös tunnettu laitos Saksassa, jonka nimi on kutsunut itseään täydennysmarkkinoiden kärkeen vuodesta 2003 ja on sitoutunut noudattamaan tätä väitettä. Peak asettaa korkeat vaatimukset valittujen raaka -aineiden valinnalle ja käsittelee ne omassa tuotannossaan erittäin huolellisesti. HACCP-, GMP-, GLP- ja GSP -laatustandardien mukaisesti tuotteet ovat 100% vapaita doping -aineista.

No Jokes on ennen harjoitusta tehostava Pump & Stim -vaikutus, joka edistää valppautta, keskittymistä, pumppuja ja kestävyyttä. Tätä tarkoitusta varten se keksii kaikki tarvittavat ainesosat täyden valikoiman kunnollisessa annoksessa. Pumpun substraattien, arginiinihydrokloridin ja sitrulliinin lisäksi karnosiinitehostin on beeta-alaniini ja tehokkaat ainesosat, kuten N-asetyyli-L-tyrosiini, patentoitu Ashwagandha KSM-66, Alpha GPC, glukuronoliasetoni ja paljon muuta. sisältää!
Erityisesti imeytymistä parantavat aineet L-Theanine, Panax Ginseng ja Rhodiola Rosea antavat kaavalle lisävoimaa. Yksi annoskoko on mahtava 20 g (1,33 euroa) ja tarjoaa todella kaiken, mitä tarvitset kunnolliseen - mutta "puhtaaseen" harjoitteluun!

PEAK NO Jokes Tub

* Mainonta / mainonta


# 6 PEAK - Ei vitsejä 600g

ARVIOINTI: 8.0 / 10

# 5 Naughty Boy Menace ennen harjoitusta

NB Menace on myös täysin läpinäkyvä monipuolinen esikoulutus, ja se palvelee lisääntyneen energian, keskittymisen ja pumppujen ja suorituskyvyn parantamisen kenttiä.

Se sisältää 4 g L-sitrulliinia ja 2 g patentoitua glyseriiniä GlycerSize-muodossa. Pitoisuuden varmistavat 1 g tyrosiinia ja 600 mg patentoitua aktiivista ainesosaa Alpha-Zone (Alpha-GPC). Kestävyyttä parantavan 3,2 g: n beeta-alaniinin lisäksi energiaa antava koostumus, joka sisältää 300 mg Juglans Regiaa, 350 mg kofeiinia ja 150 mg Biophytumia, on vaikuttava. Tämä todella harkittu ja korkealaatuinen matriisi on jalostettu 50 mg AstraGinilla, joka maksimoi imeytymisen. Ottaen huomioon houkutteleva hinta (1,02 euroa annosta kohti) todella mielenkiintoinen ja suositeltava lisä.

Tuhma poika Mean Pre Workout Tub

* Mainonta / mainonta

# 5 Naughty Boy - Menace Pre -Workout 435 g

ARVIOINTI: 8.3 / 10

# 4 OS Nutrition - Gods Pulse

Saksalainen OS Nutrition Supplements on valmistanut korkeimpia laatustandardeja vuodesta 2017 lähtien. Ravintolisien etiketit ovat rakenteeltaan yhtä yksinkertaisia ​​kuin sisällöltään ja takaavat maksimaalisen läpinäkyvyyden. Yhtiö ei käytä asesulfaami K: ta tai aspartaamia koko tuotevalikoimassa.

Jumala pulssi on harjoitusta edeltävä harjoitus, joka ei perustu mottoon "enemmän on enemmän", vaan yhdistää järkevästi kohdennettuja ainesosia kohtuullisina annoksina. 15 gramman annos (1,50 euroa) sisältää 8 g aktiivisia pumppuaineita (4 g AAKG: ta ja L-sitrulliinia) ja 3 g beeta-alaniinia. Hyvä keskittyminen saavutetaan lisäämällä 1 g N-asetyyli-L-tyrosiinia sekä 250 mg vihreää teetä ja 250 mg kofeiinia. Se sisältää myös 200 mg rypäleen siemenuutetta ja 80 mg Panax -ginseng -uutetta. Kahdella viimeisellä mainitulla ainesosalla tämä tehosterokotus erottuu muusta luettelosta ja osaa myös vakuuttaa vankalla vaikutuksella.
Erityisen positiivinen on boosterin huomattavan hyvä maku, joka on saatavana makuina kola, punaiset hedelmät, mango, vadelma ja vesimeloni - YUMMIE!

OS Nutrition Gods Pulse Tub

* Mainonta / mainonta

# 4 OS Nutrition - Gods Pulse 308g

ARVIOINTI: 8.4 / 10

# 3 ESN -kampi

ESN ja kampi ovat jo instituutio Saksan lisäkentällä.
16 vuoden ajan ESN on tuottanut päivittäin kontrolloituja lisäravinteita, jotka edustavat laatua, puhtautta ja turvallisuutta. Kaikkien tuotantoerien riippumattomat ja akkreditoidut testit suoritetaan säännöllisesti sisäisissä laboratorioissa. Tämä luo luottamuksen turvallisuuteen ja puhtauteen - tyypillistä laadulle, valmistettu Saksassa.

Jopa tämän maan luultavasti tunnetuimman valmistajan harjoittelu ennen harjoittelua on synergistinen tehoste, joka sisältää sitrulliinia, AAKG: ta, muita aminohappoja, kofeiinia ja valittuja kasviuutteita täydellisen harjoittelukokemuksen saavuttamiseksi. Se koostuu 14 ainesosasta ja on täydellinen yhdistelmä aminohappoja ja kasviperäisiä aineita.
Jokaista 19 gramman annosta (1,50 euroa) kohden Crank toimittaa 11 g pumppuaineita (6 g sitrulliinimalaattia, 4 g AAKG: tä ja glukuronolaktonia jne.) Ja yli 2,5 g stimuloivia kasveja ja muita aineita (200 mg kofeiinia, Synephrine, Rhodiola Rosea Extr. Jne.). ).
Ei ole yllättävää, että ESN teki sotkun ja käytti absoluuttisia lippulaiva -annoksia kaikille aktiivisille ainesosille. Varmasti yksi täydellisimmistä ja laadukkaimmista EU: n vahvistimista Saksassa.

ESN -kampi

* Mainonta / mainonta

# 3 ESN - Kampi 380 g

ARVIOINTI: 7.8 / 10

# 2 BPS-Pharma Not4Pussy Transform-U-Matrix

Yrityksen viidennen toimintavuoden aikana BPS-Pharma asettaa uuden virstanpylvään harjoitusta edeltävässä tehosterokotusluokassa. Transform-U-Matrixin erityispiirre on patentoitujen aktiivisten ainesosien yhdistelmä ennennäkemättömään yhdistelmään, joka perustuu tieteellisesti määriteltyihin annoksiin. 

Pelkkä yhdistelmä pumppua varten on merkittävä ja laadukas. Toisaalta luotetaan todistettuun L-sitrulliinimalaattiin yhdessä glutationin kanssa, joka stabiloi NO-tason ja takaa pitkän aikavälin vaikutuksen, mutta se, mikä todella osuu paikkaan, on Oxystormin ja nitrosigiinin yhdistelmä. Kaksi merkkituotteiden raaka -ainetta, jotka lupaavat vertaansa vailla olevan pumpun, jolla on äärimmäinen verisuonitus. Patentoitu Amaranthus -uute tarjoaa maksimaalisen nitraattimäärän NO -tason nostamiseen jopa 8 tunniksi.
Lisäksi kofeiinin ja teaniinin synergiaduo toimii ja sitä tehostaa Citrus Aurantium -uutteen sisältämä synefriini. Theanine sieppaa sen ei -toivotut sivuvaikutukset. Lisäksi on erittäin paljon katalyyttejä, kuten tauriini, glukuronolaktoni, mustapippuriuute ja paljon muuta. aktiivisille ainesosille, kuten ashwagandhalle, männynkuorelle jne. erittäin tehokas!
Todella ainutlaatuinen ja hauskaa lupaava tehosterokotus!

BPS Pharma Not4pussy Transform-U-Matrix purkki

* Mainonta / mainonta

# 2 BPS-Pharma Not4Pussy Transform-U-Matrix 320g

ARVIOINTI: 8.1 / 10

# 1 NP Nutrition Doom

Doom on ns. Aivojen tehostin miellyttävään ja pitkäkestoiseen keskittymiseen, mutta ilman liian stimuloivaa vaikutusta. Energiaa antavia piristeitä, kuten kofeiinia, käytetään vain hyvin huomaamattomasti, mutta tärkein vaikuttava aine on muun muassa N-asetyyli-L-tyrosiini. Tämä aminohappo terävöittää keskittymistä, torjuu väsymystä ja lisää motivaatiota.
DMAE-bitartraatin, L-teaniinin ja alfa-GPC: n tiedetään myös lisäävän kognitiivista suorituskykyä, eli niillä on positiivinen vaikutus keskittymiskykyyn ja muistiin. Erittäin tehokas adaptogeeni Rhodiola Rosea tukee sinua stressinkestävyyden suhteen. 

Tehokas 1,17 euroa annosta kohden, todella sopiva tehosterokotus, joka toimii niin eri tavalla kuin muut tämän luettelon ehdokkaat.

NP Nutrition Doom voi

* Mainonta / mainonta

# 1 NP Nutrition - Doom 300g

ARVIOINTI: 8.1 / 10

Kuten näette, valinnat eivät voisi olla monipuolisempia ja kattavampia. Yksinkertaisesta energiajuoman korvikkeesta ja pienestä bonuksesta täysin kehittyneeseen aivoja tehostavaan eksoottiseen, ennen treeniä on todella kaikkea, mitä intohimoinen rautaurheilija voi kuvitella. Jokaisella esitellyllä tuotteella on oma viehätyksensä ja se palvelee melkein kaikkia, kunnianhimoisesta siivoojastä friikkiin, joka haluaa kokeilla. Emme myöskään voi lopullisesti määrittää ja sijoittaa, mutta näillä suosituksilla haluamme jättää päätöksen parhaan tietomme mukaan.
Joka tapauksessa toivotamme sinulle hauskaa ja ennen kaikkea harjoittelun menestystä näiden tehostimien testaamisessa ja / tai kulutuksessa joka päivä!

Lupauksemme

Lupaamme sinulle, että jokainen täällä esitetyistä tehostimista on rahan arvoinen, pettymykselliset tuotteet eivät sisältyneet haravointiimme! Arvioimme tehostimia mahdollisimman objektiivisesti kokemuksemme perusteella, emmekä luottaneet valmistajan markkinointilupauksiin. Tässä luetellut harjoittelutehostimet ovat osoittautuneet monipuolisissa testeissämme, intensiivisissä harjoitusyksiköissä ja voittaneet kilpailijoita vastaan. Tätä varten käytimme omia testejä, kokemuksia muilta urheilijoilta ja arviointia sijoituksellemme. Kaikki testatut tuotteet ovat todistaneet itsensä ja ovat todellisia vakavampia tehosteita, ja ne luokiteltiin ainesosien, vaikutuksen (tarkennus, teho, energia ja pumppu), maun ja liukoisuuden sekä vastinetta rahalle -ryhmiin. Kullekin luokalle myönnettiin pisteet 1-10 pistettä.

Huomautus:

Sijoituksella haluamme kertoa sinulle parhailta koulutuksilta, jotta voimme tukea sinua ostopäätöksessäsi ja säästää pettymyksiltä ja säästää lompakkoasi. Tehostekatsauksemme edustavat subjektiivisia vaikutelmiamme eivätkä väitä olevansa yleisiä. Yhden ja saman tuotteen vaikutus voi vaihdella henkilöstä toiseen! Harjoitusta edeltäviä lisäravinteita ei tule ottaa pysyvästi tai yliannostella. Harjoittelua edeltävien tehostimien käyttö ja annostus on täysin omalla vastuullasi.

Lopullinen tehostustesti ennen harjoittelua: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää parhaista harjoitusvahvistimista

Haluatko veitsenterävän tarkennuksen, maksimaalisen tehon ja paremman harjoitustehon harjoittelusi aikana? Harjoitusta edeltävä tehostin täyttää toiveesi. Mutta mitkä tuotteet todella pitävät lupauksensa? Mitkä ovat parhaat harjoittelua edeltävät tehostimet? Sijoituksemme kertoo sinulle! Niin paljon etukäteen: Olemme panneet kaikki tuotteet vauhtiin - ja annamme sinulle kattavia arvosteluja, jotka on suoritettu parhaan tietämyksemme ja vakaumuksemme mukaan, jotta voit tehdä päätöksen. 

Parhaat ennen harjoitusta tehostetut testit

Pre workout booster on ravintolisä, joka otetaan vain ennen harjoittelua. Tavoitteena on käyttää erittäin voimakkaiden aktiivisten ainesosien cocktailia lisäämään harjoittelun suorituskykyä ja siirtämään vähitellen omia suorituskykyrajojasi. Ennen harjoittelua vahvistimet pystyvät erityisesti lisäämään sisäistä ajaa stimulanttien avulla. 

Tässä näytämme sinulle, mitä monipuolisten harjoitusvahvistimien takana on, kenelle ne sopivat ja mikä tekee todella hyvän tehon ennen harjoitusta.

Mitkä ainesosat ovat hyvä ennen harjoittelua tehostin?

Monet ennen harjoittelua vahvistimet käyttävät kokonaista ainesosaa ainesosien saavuttamiseksi erinomaisen vaikutuksen. Kohokohta: Yksittäiset kankaat täydentävät toisiaan ja joskus kehittävät synergiavaikutuksia, jotka kiusoittavat sinulta parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Viime vuosikymmenien aikana jotkut ainesosat ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi. Lähes jokainen hyvä ennen harjoittelua vahvistin perustuu siis yhteen tai useampaan seuraavista ainesosista. 

Ei-välttämätöntä beeta-alaniinia sisältävää aminohappoa käytetään monissa harjoitusta edeltävissä vahvistimissa. Hyvästä syystä. Aine lisää karnosiinitasoa soluissamme ja vähentää siten pH-arvoa. Tämän seurauksena maitohappo ei enää vaikuta lihaisiin niin paljon, että voit treenata pidempään ja kovemmin.

Koliinibitartraatti, koliinin muoto, jota keho voi käyttää paljon helpommin, ei ole välttämätöntä vain normaalille rasva-aineenvaihdunnalle, vaan myös aivojemme suorituskyvylle. Loppujen lopuksi välittäjäaine asetyylikoliini muodostuu koliinista, mikä on välttämätöntä tiedon oikeaan siirtämiseen aivoissa. Tämä koskee myös ärsykkeiden siirtymistä lihaksiin. Koliinibitartraattia ottamalla vahvistat paitsi muistiasi myös lihasmuistiasi ("lihasmuistia").

Jos olet joskus käyttänyt aivojen vahvistimia ja nootropics Ginkgo Biloba -uute ei saisi olla sinulle vieraita. Loppujen lopuksi aine pystyy parantamaan aivojen verenkiertoa - ja siten merkittävästi parantamaan kognitiivista suorituskykyä. On toinen syy, miksi Ginkgo Biloba -uutetta käytetään usein ennen harjoittelua vahvistimissa. Vaikuttava aine voi myös vähentää stressihormonin kortisolin määrää. Viimeksi mainittu on pahamaineinen urheilijoiden keskuudessa "lihastappajana". Ottamalla ginkgo biloba -uutetta edistät lihasten kasvua. 

Glyseroli tai glyseriini on osa lukuisia ravintolisiä. HydroMax, väkevöity glyserolimuoto, jota aiemmin myytiin pääasiassa erillisenä tuotteena, esiintyy nyt usein harjoittelua edeltävien tehostimien ainesosaluettelossa. Glyserolin erikoisuus: Aine, jota käytetään myös kosteuttavana aineena elintarviketeollisuudessa, voi varastoida vettä lihassoluihin. Tuloksena on julma pumppu, joka voi kestää tunteja harjoittelun jälkeen. Glyserolia ei käytetä pelkästään suorituskyvyn parantamiseen, vaan se on myös täydellinen, jos haluat tehdä vaikutuksen jonkun kanssa täydellisesti muotoillulla siluetilla harjoituksen jälkeen. 

Vihreä tee sisältää paitsi lukuisia terveellisiä antioksidantteja ja ravinteita. Ainesosassa on myös merkittäviä määriä kofeiinia. Jälkimmäisen tiedetään saavan sydämen sykkeen voimakkaammaksi, laajentavan verisuonia ja lisäävän motivaatiota. Parhaat olosuhteet tulevaan koulutukseen. Varsinkin kun vihreän teen uute voi myös nopeuttaa lihasten uudistumista. 

Ainesosaa, jonka saatat tietää energiajuomista, käytetään myös usein ennen harjoittelua - eikä ilman syytä. Guarana-uute tunnetaan suuresta kofeiinimäärästä. Harjoittelun aikana vaikuttava aine varmistaa parhaan mahdollisen hapen ja ravinteiden saannin lihaksiin. Mutta guaraanauutteen psykotrooppisia vaikutuksia ei myöskään pidä aliarvioida. Aine kohottaa mielialaa, ajaa pois väsymyksen ja tarjoaa tarvittavan motivaation harjoittelun aikana. Bonus: Guaranalla on myös ruokahalua vähentävä aine ja se voi tuoda sinut hieman lähemmäksi unelmiesi hahmoa. 

Kofeiini on klassinen ainesosa ennen harjoitusta. Ei ihme. Loppujen lopuksi kofeiini lisää sekä fyysistä että kognitiivista suorituskykyä. Kofeiinin käytön tyypillisiä seurauksia ovat lisääntynyt syke, laajentuneet verisuonet, voimakas syke, kohonnut mieliala ja lisääntynyt sisäinen ajelu. A Kofeiinin tehostaja tarjoaa siten edellytykset onnistuneelle koulutukselle. Hyvä tietää: kofeiinilla on myös ruokahalua vähentävä vaikutus. 

L-arginiinista on tullut korvaamaton osa täydennyskohtausta. Aineella on ollut pysyvä paikka ainesosaluettelossa ennen harjoittelua vahvistimissa monien vuosien ajan. Ja hän todella ansaitsi sen. Aminohappo on tärkeä lähtöaine typpioksidin muodostumiselle. Tämä parantaa verenkiertoa laajentamalla verisuonia ja siten optimoimalla ravinteiden ja hapen kulkeutumisen lihaksiin. Tulos: Voit treenata paljon pidempään ja kovemmin - ja visuaalisesti nauttia julmasta pumpusta. Lisäksi L-arginiini lyhentää merkittävästi lihasten uusiutumisaikaa. 

Ei-välttämätön aminohappo L-sitrulliini, kuten L-arginiini, stimuloi typpioksidituotantoa. Tämän seurauksena voit hyötyä parantuneesta verenkierrosta ja optimaalisesta ravinteiden ja hapen saannista. Lisääntynyt pumppu parantaa harjoittelun suorituskykyä, yksinkertaistaa lihasten uudistumista ja edistää lihasten rakentamista. 

Rakenteellisesti L-ornitiini on hyvin samanlainen kuin L-arginiini. Toisaalta L-ornitiini on tärkeä elimistössä jätemateriaalien, kuten ammoniakin, poistamiseksi - ja siksi välttämätön terveydellemme. Voima- ja kestävyysurheilijoille L-ornitiini on erityisen kiinnostava, koska se parantaa L-arginiinin synteesiä ja voi siten lisätä typpioksidin pitoisuutta kehossa. Jälkimmäinen puolestaan ​​johtaa parempaan verenkiertoon ja lisääntyneisiin pumppuihin. Lisäksi L-ornitiini voi viivästyttää uupumusta harjoittelun aikana ja parantaa unen laatua. 

Haluatko mennä rajalle harjoittelun aikana, keskittyä täysin kyseiseen harjoitukseen ja olla motivoitunut samanaikaisesti? Varmista sitten, että Pre Workout Booster sisältää L-tyrosiinia. Koska ei-välttämättömän aminohapon avulla saavutat tarkalleen sen.Hyvä tietää: L-tyrosiini esiintyy usein ainesosaluettelossa N-asetyylityrosiinin muodossa. Tyrosiinin asetyloidulla muodolla on samat ominaisuudet kuin L-tyrosiinilla, mutta sille on tunnusomaista merkittävästi parempi hyötyosuus. 

Lyhenteen OPC takana ovat ns. "Oligomeeriset proantosyanidiinit", toissijaiset kasviaineet, joita esiintyy pääasiassa rypäleensiemenuutteessa. Viinirypäleensiemenuute tunnetaan parhaiten antioksidanttiominaisuuksistaan, jotka suojaavat soluja vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Lisäksi OPC-arvosanalla on anti-inflammatorisia sekä verenpainetta alentavia ja verenkiertoa edistäviä ominaisuuksia. Lyhyesti sanottuna: ottamalla rypäleensiemenuutetta luodaan perusta terveelle vartalolle - ja tehokkaalle harjoittelulle. 

Rhodiola Rosea -uutteen tiedetään olevan voimakas adaptogeeni. Toisin sanoen: Aine auttaa kehoa ja mieltä sopeutumaan optimaalisesti stressiin. Tämä koskee sekä henkistä stressiä että fyysistä stressiä, jonka keho kokee esimerkiksi kovan harjoittelun aikana. Vähentyneen stressin tunne: Voit kestää pidempään harjoittelun aikana ja siirtää asteittain henkilökohtaisia ​​rajojasi taaksepäin. 

Punajuuri on myös suosittu ennen harjoittelua vahvistimille, olipa se jauheena tai uutteena. Syy: punajuuri sisältää suuria määriä nitraattia ja tukee siten typpioksidin muodostumista. Jälkimmäinen puolestaan ​​edistää verenkiertoa, parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista lihaksiin ja varmistaa vahvan pumpun sekä lyhyemmän regeneraatioajan lihaksille. Punajuurella on toinen ässä hihassaan: Ainesosa torjuu lihasten happamoitumista ja estää siten liikunnan. 

Oletko koskaan miettinyt, miksi mustapippuria esiintyy niin usein pre-workout -lisäaineiden ainesosaluettelossa? Vastaus on yksinkertainen: Mustapippurissa oleva vaikuttava aine piperiini estää tiettyjä entsyymejä, jotka yleensä suodattavat kaikenlaisia ​​aineita kehosta. Siksi mustapippuri lisää myös monenlaisten aineiden hyötyosuutta - ja siten myötävaikuttaa merkittävästi vastaavan harjoitusta edeltävän tehostimen vaikutuksiin. 

Aminohapolla tauriinilla on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä mielenkiintoisen urheilijoille. Tauriinia ei pidetä vain luonnollisena stimulanttina, vaan se on myös merkittävästi mukana lihasmassan rakentamisessa. Yhdellä annoksella edistät siis lihasten kasvua tai estät lihasmassan hajoamisen. Lisäksi tauriini vähentää huomattavasti lihaskipua harjoittelun jälkeen ja lisää myös rasvanpolttoa. 

Rakenteellisesti theacrine on hyvin samanlainen kuin kofeiini. Aine terävöittää keskittymistä, lisää motivaatiota ja lisää fyysistä ja kognitiivista suorituskykyä. Theacrine on erityisen suosittu kofeiinivaihtoehtona ennen harjoittelua vahvistimissa. Toisaalta, koska teekriinin energinen vaikutus kestää paljon kauemmin kuin kofeiinin. Toisaalta, koska Theacrine-valmisteen ottamisen jälkeen ei tapahdu yhtäkkiä kaatumista harjoituksen jälkeen. Myös käytännöllinen: Theacrine ei johda hiipivään tottumisvaikutukseen, joten voit pysyä samalla annoksella pidempään. 

B -vitamiineja löytyy usein myös ainesosaluettelosta. Tämä pätee erityisesti niasiiniin, joka tunnetaan myös nimellä B3 -vitamiini. Syy: B -vitamiinit ovat avainasemassa kehon energia -aineenvaihdunnassa. Esimerkiksi niasiini voi merkittävästi vähentää väsymystä ja lihasten väsymistä - ja sillä on huomattava harjoitteluvaikutus. Niasiinin nauttiminen suosii erityisen intensiivisiä harjoituksia ja antaa lihaksille optimaaliset kasvun ärsykkeet. Jotkut valmistajat kuitenkin luottavat todennäköisesti niasiiniin lisäravinteissaan ennaltaehkäisyyn liittyvistä syistä. Esimerkiksi niasiinin puute väsymyksen ja lihasheikkouden seurauksena heikentää merkittävästi harjoitustehoa. 

Harjoittelua edeltävän tehosteen ottaminen oikein: opas

Riippumatta siitä, minkä koostumuksen valitset ennen harjoittelua, samat säännöt koskevat lähes aina sitä otettaessa. Erityisesti aika ja saantityyppi määräävät, voiko Pre Workout Booster kehittää halutun vaikutuksen täysin. 

1.) Oikea aika - milloin Pre Workout Booster otetaan?

Nimi kertoo sen: Sinun tulisi aina ottaa Pre Workout Booster ennen harjoittelua. Se, onko tehosteella haluttu vaikutus 15, 30 tai 45 minuutin kuluttua, riippuu suurelta osin käytetystä lisäaineesta. Valmistaja antaa pääsääntöisesti suosituksen harjoittelun ja tehosterokotuksen välisestä aikavälestä. 

"Oikea" (ja siksi myös "väärä") aika harjoittelutehosteen ottamiseen riippuu myös yksilöllisistä vaatimuksista. Jos haluat treenata illalla, mutta samalla reagoit herkästi usein käytettyihin piristeisiin, kuten kofeiiniin, tehosterokotus on todennäköisesti haitallista. Jos et voi nukkua ottamisen jälkeen ja lyö päätäsi puoli yötä, uusiutumisvaihe on erittäin pieni - ja harjoitteluvaikutus häviää. Jos sinulle ei ole stimulaatiotonta tehostusta ennen harjoittelua, sinun on muutettava harjoitustottumuksiasi parempaan tai huonompaan suuntaan. 

2.) Pre workout booster: kapselit tai jauhe?

Sinusta riippuu, otatko ennen harjoittelua tehostimen kapseleina vai jauheena. Vaikutustapa on sama molemmille saantotyypeille - ja molemmat vaihtoehdot ovat riittävästi saatavilla markkinoilla. On kuitenkin eroja, kun se tulee voimaan. Jos otat Pre Workout Booster -kapseleita, sinun on suunniteltava hieman pidempi aika ennen harjoittelun aloittamista. Syy: Kapselien on ensin liukenuttava vatsaan, ennen kuin ne voivat vaikuttaa. Lisäksi kapseleissa on yleensä vähemmän täyteaineita, ja siksi ne rajoittuvat enimmäkseen keskittymiseen ja energiaan. Toisaalta kapseleista tuskin löytyy aktiivisia pumpun aineosia.

3.) Niin kauan sitten viimeisen aterian pitäisi olla

Periaatteessa sovelletaan seuraavaa: mitä kauempana se oli edellisestä aterioistasi, sitä nopeammin tehosterokotus paljastaa vaikutuksensa. Päinvastoin, tämä tarkoittaa: Jos olet syönyt juuri ennen harjoitusta, se ei pysty kehittämään vaikutustaan ​​täysin harjoituksen alussa. Siksi suosittelemme, että odotat vähintään kaksi tuntia viimeisen aterian jälkeen, ennen kuin käytät Pre Workout Boosteria. 

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun on nälkää ennen harjoittelua. Päinvastoin, viimeisen aterian ja harjoituksen välinen aika ei saisi olla liian pitkä. Muuten tunnet olosi heikoksi harjoittelun aikana ja kehosi ei pysty enää laskemaan energiavarantojaan, joita se tarvitsee parhaimmillaan. 

4.) Pidä silmällä mahdollisia tottumisvaikutuksia

Tauot ovat tärkeitä. Ei vain harjoittelun aikana, vaan myös kun käytät harjoitusta edeltäviä tehosteita. Tämä pätee erityisesti, jos tehosterokotus sisältää piristeitä, kuten kofeiinia. Ennemmin tai myöhemmin suvaitsevaisuus kehittyy, eli tottumisvaikutus. Tämä tarkoittaa, että tarvitset suurempia annoksia kutakin ainesosaa saadaksesi saman vaikutuksen. Tämän estämiseksi sinun tulee välttää tällaisten lisäravinteiden ottamista peräkkäisinä päivinä, jos mahdollista. Ja tietysti sinun ei tarvitse aloittaa jokaista harjoitusta harjoitusvahvistimella. Yksi tai toinen harjoitusta edeltävä tehostevapaa harjoituspäivä on jopa suositeltavaa. 

Tietenkään ei ole missään tapauksessa riskiä suvaitsevaisuuden rakentamisesta jokaisen lisäaineen kanssa. Tarkastelu ainesosaluettelosta kertoo, pitääkö jälkimmäistä pitää silmällä ollenkaan.  

5.) Entä jauheet?

Aloitit Pre Workout Boosterin vasta muutama päivä sitten ja huomaat edelleen erittäin epämiellyttäviä kokkareita jauheessa? Onko tuote nyt roskakorin kotelo? Ei. On normaalia, että jauhevahvistimet kokoontuvat hieman ennemmin kuin myöhemmin. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että monien lisäravinteiden ainesosilla on "hygroskooppisia" ominaisuuksia, esimerkiksi L-arginiini tai sitrulliinimalaatti. Toisin sanoen: Jauhe houkuttelee käytännössä pienimpiä määriä kosteutta ja muodostaa epämiellyttäviä kokkareita. Nämä eivät kuitenkaan ole haitallisia eivätkä myöskään vaikuta vaikutukseen. Viimeistään kun sekoitat jauheen veteen, ongelma ratkeaa uudelleen - sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kuka hyötyy erityisesti ennen harjoittelua vahvistimista?

Brutaali pumppu, terävä tarkennus, parempi suorituskyky: Monipuolisten vaikutustensa ansiosta harjoittelua edeltävät tehostimet ovat yhtä mielenkiintoisia voimaa ja kestävyyttä harrastaville urheilijoille. Erityisesti itsepäinen tasangolla jumissa olevat urheilijat voivat viedä suorituskykynsä uudelle tasolle ennen harjoittelua.  

Naiset ennen harjoittelua?

Ajatus siitä, että ennen harjoitusta tehostimet ovat vain lihaksikkaille miesurheilijoille, on edelleen olemassa. Itse asiassa naiset hyötyvät myös harjoittelua edeltävien tehostimien motivoivista ja verenkiertoa tehostavista vaikutuksista. Kuitenkin hyvin harvat pre -workout boosterit on suunnattu suoraan naisille. Ottaessasi sitä siksi kiinnitä huomiota painoeroihin, jotka ovat olemassa miesurheilijoihin verrattuna, ja jatka annostusta varovasti. Muussa tapauksessa sovelletaan Tehostustehostin naisille ennen harjoitusta samat ohjeet kuin miesten vahvistimille.

3 vinkkiä treenin esivahvistimien ostamiseen

Paras tapa saada selville tehostimen mahdollisista ja konkreettisista vaikutuksista on lukea arvostelu. Jos et löydä etsimääsi harjoitusvahvistinta, ainesosaluettelo auttaa sinua. Lisäksi on kolme seikkaa, jotka sinun tulee aina ottaa huomioon ostaessasi harjoitusta edeltäviä vahvistimia. 

1.) Tutustu Propriety -sekoituksiin

Jotkut valmistajat luottavat niin sanottuihin "sopivuusseoksiin". Nämä ovat erityisiä ainesosaseoksia, jotka vastaava valmistaja on koonnut erikseen. Termiä "matriisi" käytetään usein tietyn vaikutuksen yhteydessä. Vaikeus: Tällaisen matriisin tarkkaa koostumusta ei yleensä ilmoiteta ainesosaluettelossa. Sopiva sekoitus voidaan taitavasti koota ja voimakas. Et kuitenkaan voi täysin ymmärtää, miten vastaavat ainesosat annostellaan - ja on vaikeampaa arvioida harjoitusta edeltävän tehostevaikutuksen vaikutusta etukäteen. Siksi sinun on lähestyttävä hitaasti harjoittelun tehostajia sopivuusseoksilla. Lisäksi on suositeltavaa (jos saatavilla) lukea tehosterokkosten vastaava arvostelu ennen sen ottamista. 

2.) Älä yliarvioi kreatiinin merkitystä

Siitä ei ole epäilystäkään, kreatiinin ottamisesta on useita etuja. Vaikka aine oli aiemmin sisäpiirin vihje urheilijoiden keskuudessa, kreatiini on nyt yksi parhaiten tutkituista lisäravinteista koko kuntoteollisuudessa. Materiaalin on osoitettu lisäävän fyysistä suorituskykyä ja voimaa, ja vedenpidätyksen ansiosta se myös parantaa lihasten ulkonäköä. 

Kuuluuko kreatiini jokaiseen hyvään ennen harjoitusta tehostavaan aineeseen? Ei oikeastaan. Itse asiassa jotkut valmistajat luottavat tähän kreatiiniin, mutta sillä ei todennäköisesti ole havaittavia vaikutuksia. Syy: Kreatiini kehittää vaikutuksensa vain, jos sitä otetaan päivittäin riittävän suurella, mutta vaarattomalla annoksella. Harjoitusta edeltäviä vahvistimia ei kuitenkaan ole suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Jos tehoste sisältää kreatiinia, se ei ole haitta - mutta ei varmasti myyntiväite. 

3.) Älä käytä ennen harjoittelua vahvistimia ensisijaisesti rasvan polttamiseen

Tietenkin on olemassa tehostimia, joilla on myös positiivinen vaikutus rasvanpolttoon. Nopea tarkastelu ainesosaluettelosta paljastaa, onko näin. Aineet, kuten tauriini tai piperiini, voivat varmasti lisätä rasvanpolttoa. Useimmiten valmistajat huomauttavat tästä tosiasiasta. Kuitenkin lisääntynyt rasvanpoltto tai jopa laihtuminen ei ole ensisijainen tavoite harjoitusta edeltävässä tehostimessa. Jos haluat erityisesti edistää rasvanpudotusta, rasvanpolttajat ovat paljon sopivampia lisäravinteita. Jälkimmäiset joko stimuloivat erityisesti aineenvaihduntaa ja edistävät siten termogeneesiä tai varmistavat paremman rasvahappojen kuljetuksen veressä. 

Entä jos vaikutus jättää toivomisen varaa?

Itse asiassa teit kaiken oikein. Olet ilmoittanut itsellesi etukäteen vahvistimen koostumuksesta ja noudattanut kaikkia vinkkejämme sitä ostaessasi. Haluttu vaikutus ei kuitenkaan yksinkertaisesti halua vaikuttaa. Näytämme sinulle, mitä se voi olla ja miten edetä nyt. 

Säädä annostusta

Erityisesti siinä vaiheessa, kun lähestyt hitaasti uutta harjoitusta edeltävää tehostinta, ei ole epätavallista, että et tunne erityisen voimakasta vaikutusta. Heti kun olet varma, että siedät lisäravinteen hyvin, voit suurentaa annostusta ja säätää sitä vähitellen valmistajan suurimman suosituksen mukaan. Periaatteessa mitä enemmän painat, sitä suurempi annos on halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. 

Tarkista ainesosaluettelo

On täysin mahdollista, että tehostimen vaikutus perustuu pääasiassa kofeiiniin. Jos pidät joka tapauksessa paljon kahvista, olet todennäköisesti kehittänyt sietokyvyn kofeiinille. Joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa. 

 1. Etsit täydentää, joka ei ole riippuvainen kofeiinista.
 2. Lopetat kofeiinin käytön hetkeksi, joten tottumisvaikutus voi vähentyä.

Älä odota liikoja

Tiedämme, että kun tuotekuvauksessa mainitaan "veitsenterävä tarkennus" tai "raaka pumppu", odotukset ovat korkealla. Erityisesti harjoittelua edeltävien tehostimien kanssa, jotka - toisin kuin hardcore -tehostimet - eivät kohtaa kovin kovia piristeitä, sinun tulee pysyä realistisena. Terävä tarkennus ei tee sinusta Sherlock Holmesia ja lisääntynyt pumppu ei tee sinusta Hulkia. Tietenkin sinun pitäisi tuntea merkittävä parannus harjoitustuloksessasi sen jälkeen. Sinun ei kuitenkaan pitäisi odottaa yhtäkkiä jongleeraavan käsipainoja, joita tuskin pystyt nostamaan ennen. 

Kysy vahvistimen laatu

Surullista mutta totta: kaikki tuotteet eivät missään tapauksessa voi pitää valmistajan täyteläisiä lupauksia. Jos enimmäisannoksesta, realistisista odotuksista ja suljetusta toleranssin muodostumisesta huolimatta vaikutusta ei ole tai se on vain riittämätön, olet ehkä törmännyt huonoon lisäravinteeseen. Tai ainakin sellainen, joka ei täytä henkilökohtaisia ​​vaatimuksiasi. Siinä tapauksessa vain yksi asia auttaa: Etsi toinen tehostus ennen harjoitusta tai valitse se tehostamistestistämme. Jos käytät tuotetta parhaista harjoitusta edeltävistä tehostimistamme, voit olla varma, että olemme saaneet sen läpi. 

Sivuvaikutukset: ovatko vahvistimet vaarallisia?

Periaatteessa laillisilla pre-workout -vahvistimilla on vain vähän tai ei lainkaan sivuvaikutuksia. Jos olet herkkä jollekin aineelle, seurauksena voi olla pieni päänsärky tai vatsavaivat. Siinä tapauksessa sinun on parempi käyttää toista tehostinta. Stimulantit, kuten kofeiini, voivat myös vaikeuttaa nukahtamista. Periaatteessa sinua suositellaan siksi olemaan harjoittelematta liian myöhään tai käyttämään ennen harjoittelua vahvistinta ilman kofeiinia. 

Varovaisuutta on kuitenkin suositeltava vakaville piristeille, jotka luottavat vahviin piristeisiin. Sinun tulee aina lähestyä näitä huolellisesti, jotta mahdolliset haittavaikutukset pysyvät mahdollisimman pieninä. Kuuluisa "kaatuminen" harjoittelun jälkeen - lyhyt paha mieliala ja haluttomuus - voi tapahtua myös kovan tehosterokotuksen ottamisen jälkeen. 

Lisäksi sinun on aina pidettävä kiinni valmistajan suosittelemasta annoksesta äläkä koskaan ylitä sitä. Yliannostuksen mahdollisia seurauksia ovat erityisesti sydämentykytys, sisäinen levottomuus ja vatsavaivat. 

Tunnetko lieviä sivuvaikutuksia? Näin käyttäydyt oikein

Sillä ei ole väliä, saatko päänsärkyä, hieman pahoinvointia tai sydämen sykettä: Jos epäilet, että saatat kärsiä sivuvaikutuksista harjoitusta edeltävän tehosterokotteen käytön yhteydessä, toimi seuraavasti. 

 1. Ei paniikkia! Yleensä pienet sivuvaikutukset häviävät yhtä nopeasti kuin tulivat. Yritä ensin hengittää syvään.
 2. Keskeytä harjoittelu hetkeksi - ainakin kunnes tunnet olosi normaaliksi. Jos olet epävarma, on parempi lopettaa harjoittelu ja toipua.
 3. Varmista, että et ole antanut harjoitustehostinta liian korkealle - kokeile pienempää annosta seuraavalla kerralla.
 4. Jos haittavaikutukset toistuvat, lopeta tehosterokotus ja vaihda vaihtoehtoiseen.
 5. Ota yhteys lääkäriin, jos haittavaikutukset jatkuvat pitkään. 

Onko tapauksia, joilla on erittäin vakavia sivuvaikutuksia?

Vaikeista sivuvaikutuksista keskustellaan laajalti, koska myös Saksassa tehosterokotuskäyttäjien määrä kasvaa merkittävästi, ja niihin kiinnitetään vastaavaa huomiota. Tosiasia on kuitenkin, että harvat "räikeät" tapaukset olivat melkein poikkeuksetta edellä kuvattuja kovan tehon tehostajia erittäin voimakkailla piristeillä - eivät klassisia harjoitusta edeltäviä tehostimia. 

Pre Workout Booster: Pistely tunne nauttimisen jälkeen

Tunnetko kihelmöintiä ihollasi Pre Workout Booster -hoidon jälkeen? Älä huoli, tämä "sivuvaikutus" ei ole harvinaista - ja se tapahtuu yleensä, kun tehosterokotus sisältää beeta-alaniinia tai niasiinia. Nämä kaksi ainetta laajentavat verisuonia, mikä johtaa parempaan hapen ja ravinteiden kulkeutumiseen lihaksiin. Juuri tämä vasodilataatio saa joskus ihon kutisemaan. 

Vahvistimet ja lääkitys ennen harjoitusta

Jos käytät lääkkeitä säännöllisesti, sinun tulee aina olla varovainen, kun käytät kaikenlaisia ​​tehosteita samanaikaisesti! Syy: Jotkut ainesosat voivat olla vuorovaikutuksessa tiettyjen lääkkeiden kanssa - ja siten aiheuttaa erittäin väkivaltaisia, joskus vaarallisia sivuvaikutuksia. 

Myös hyvä tietää tässä yhteydessä: Mustapippuriuute (piperiini) voi paitsi lisätä tehosteaineiden, myös lääkkeiden hyötyosuutta tai vaikutusta. Jos käytät lääkkeitä säännöllisesti, sinun on siksi aina keskusteltava lääkärisi kanssa etukäteen suunnitellusta tehostusta edeltävästä tehosteannoksesta. 

Osta pre-workout booster tai tee se itse?

Ei ole epäilystäkään siitä, että pre -workout boosterin ostaminen on kätevin tapa kouluttaa menestystä. Se, onko se todella paras, riippuu suuresti henkilökohtaisista kokemuksistasi ja vaatimuksistasi. Ehkä sinulla on ollut huonoja kokemuksia erityisen usein käytetystä vaikuttavasta aineesta tai et halua jättää eksoottista ainetta tehosteeseesi? Siinä tapauksessa voit saada omasi Tee tehoste ennen treeniä itse. Voit myös lukea, miten tämä toimii ja mitä sinun on otettava huomioon, kun koot harjoitustehostimen Boosterjunkies -sivustolta. 

Mitä muita koulutuksen tehostimia on olemassa?

Klassisten harjoittelua edeltävien tehostimien lisäksi on olemassa useita muita harjoituksen tehostimia. Hyvä tietää: Monet lisäravinteet on myös otettava vähän ennen harjoittelua, ja niissä on oltava ennen harjoittelua vahvistimen ominaisuudet. Sinun tulisi tuntea seuraavan tyyppiset vahvistimet.

Pumpun tehostin

Jos otat pumpun tehosterokotteen ennen harjoittelua, varmista, että lihaksesi ovat parhaalla mahdollisella määrällä verta. Tulos: Lihaksesi saavat erityisen paljon ravinteita ja happea, mikä lisää niiden suorituskykyä ja johtaa lopulta kiihtyneeseen lihasten kasvuun. Käytännöllinen sivuvaikutus: tyypillinen pumpun vaikutus saa lihaksesi näyttämään erityisen pullealta - ja siluettisi on siten vaikuttava. Muuten: paras EU Pump Booster 2020 olemme jo tutkineet sen puolestasi.  

EU: n tehosterokotus

EU Boosters noudattaa erittäin tiukkoja EU: n ohjeita, joilla on suuri vaikutus täällä käytettyjen piristeiden tyyppiin ja annokseen. EU-vahvistimista ei löydy kovia piristeitä ja suuria annoksia. Näin ollen suurin osa EU: n tehostimista on puhtaita pumpunvahvistimia. 

Yhdysvaltain Booster & Hardcore Booster

Yhdysvalloissa ohjeet ovat vähemmän tiukat kuin Euroopassa. Hardcore -vahvistimet, joilla on legendaarinen asema paitsi Yhdysvalloissa myös Euroopassa, ovat siksi lähes poikkeuksetta Yhdysvaltojen vahvistimia, jotka luottavat koviin piristeisiin. Tämä koskee erityisesti DMAA-, DMHA- ja Co -urheilijoita, jotka ovat toistaiseksi voineet hankkia kokemusta EU: n vahvistimista. Hyvä tietää: parhaat hardcore-vahvistimet 2020 sekä paras DMAA-tehosterokotus 2020 esitämme sinulle myös Boosterjunkies. 

Nootrooppinen tehosterokotus

Nootropiset vahvistimet sisältävät nootrooppisia aineita, jotka kykenevät ylittämään veri-aivoesteen. (Yleensä puhtaasti kasviperäiset) ainesosat vahvistavat oppimista ja muistin suorituskykyä, parantavat keskittymistä ja varmistavat terävän tarkennuksen. Ja hyödyt jälkimmäisestä etenkin kun harjoittelet. 

Mikä tehosterokotus on oikea ennen harjoittelua?

Sinun on selvitettävä itse, minkä tyyppinen tehosterokotus on paras tavoitteidesi saavuttamiseksi. Voit antaa sinulle karkean oppaan: 

 • Pumpun tehostin on ihanteellinen, jos haluat viedä fyysisen suorituskyvyn uudelle tasolle ilman piristeitä.
 • Tuntuuko sinusta usein väsynyt ja motivoimaton ennen harjoittelua? Sitten ennen harjoittelua vahvistimet ovat vain asia, joka lisää keskittymistä ja sisäistä ajamista.
 • Haluatko saada kaiken irti kehostasi ja mielestäsi kovilla vahvistimilla? Sitten ei ole vaihtoehtoa Yhdysvaltain vahvistimille. Kovien tehosterokotteiden erittäin voimakkaat stimulantit on tarkoitettu yksinomaan kokeneille urheilijoille.

Tietysti Pump Boosters voidaan yhdistää hyvin myös harjoittelua edeltäviin ja hardcore-tehostimiin. 

Johtopäätös: Yksityiskohdat kannattaa katsoa

Ilmoitamme: Ennen harjoitusta tehostimia on saatavana monenlaisia ​​muunnelmia. Kun valitset oikean tehosterokotteen, on erityisen tärkeää tarkastella ainesosaluetteloa - tai oikeaa tarkastelua tehosterokottajien keskuudessa. Jos sinulla ei ole tiettyä tuotetta mielessäsi, löydät varmasti inspiraatiota Pre Workout Booster -vertailustamme. 

Tehostimen valinnan lisäksi sinun tulee kiinnittää huomiota myös oikeaan saantiin. Sinun on erityisesti pidettävä silmällä:

 • Nielemisen aika
 • Aikaväli viimeisestä ateriasta
 • Annostus (myös painosi mukaan)
 • Saantotiheys

Ja tietysti jokainen reagoi eri tavalla vahvistimien koostumukseen. Periaatteessa sinun tulisi siksi lähestyä hitaasti Pre Workout Boosteria äläkä aloita enimmäisannoksella. 

Takaisin alkuun -painike