Parhaat DMAA-vahvistimet

Parhaat DMAA-vahvistimet yhdellä silmäyksellä | PRE WORKOUT BOOSTER Ranking 2022 - Top 10

Vuosi 2022 on täydessä vauhdissa! - Ja se tarkoittaa, että on aika päivittää ainutlaatuinen DMAA Booster Ranking 2022!
- Mitkä harjoittelua edeltävät tehostimet ovat tänä vuonna huipulla niiden läpäisevän vaikutuksen ansiosta ja mitkä innovaatiot voimme toivottaa parhaisiin kovimpiin strobopommiin! Boosterjunkies.de valaisee sinua!

TÄRKEÄÄ: Hardcore-vahvistimet ovat kapealla tuotteella ja niiden pitäisi pysyä tuollaisena! Tämän tyyppinen lisäosa, erityisesti DMAA-ainesosan kanssa, on tarkoitettu yksinomaan kokeneille urheilijoille ja voimaharrastajille, jotka ovat harrastaneet urheilua jo vuosia ja poikkeustapauksissa turvautuvat tällaisiin voimakkaisiin ja suorituskykyä parantaviin piristeisiin kompensoidakseen stressaavaa arkeaan. Aloittelijoiden, nuorten tai terveysongelmista kärsivien urheilijoiden ei tarvitse kovaa tehostetta saavuttaakseen ihanteellisen suorituskykynsä!

Rakkaat ystävät hyvin hoidetusta tehostekulutuksesta,

Vaikka olemme vielä syvimmillä talvikuukausilla, DMAA-Booster kokee toista keväänsä ja markkinat ovat kaikkien tehosterokojien iloksi täynnä kuumia esiharjoituksia, jotka legendaarisen aineen ansiosta tarjoavat paljon höyryä harjoittelussa.
Vaikka DMBA, DMHA, Eria Jarensis -uute ja muut stimulaatiot ovat yhä vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla, 1,3-dimetyylipentyyliamiini tai 2-amino-4-metyyliheksaani tai geranamiini, jonka tunnet DMAA: na, hallitsevat edelleen kohtausta!

DMAA, sympatomimeetti ja usein virheellisesti amfetamiinijohdannainen, on farmaseuttinen aine ja se on Saksassa kiellettyjen huumausaineiden luettelossa. Luonnollisen alkuperänsä vuoksi (löytyy kurpitsalaitoksesta) se voidaan kuitenkin asentaa ja myydä vakavimmissa harjoitteluyksiköissä laillisen harmaan alueen varjolla.

Saatat muistaa vuoden 2017, jolloin Hi-Tech Pharmaceuticalsin toimitusjohtaja Jared Wheat ja FDA (elintarvike- ja lääkevirasto) taistelivat raivoissa oikeustöissä aineen laillistamiseksi. Mutta ei vain siitä lähtien on ollut jatkuvasti edestakaisin ja epävarmuutta DMAA-tuotteiden turvallisesta, välillisestä kulutuksesta, kaupasta ja hallussapidosta.

Siitä huolimatta DMAA: ta sisältävät tuotteet lasketaan ja lasketaan edelleen harjoittelun vahvistimien lipputuloihin ja niillä on melkein legendaarinen maine vaikutuksestaan.
Tämä hype voidaan jäljittää kaikkien esiharjoitusten isään: legendaarinen Jack3d USP Labsilta.
Ensimmäisenä harjoitustehostustuotteena se käytti DMAA-stimulanttia, ja se on edelleen vakuuttanut faneja ja nostalgioita tähän päivään asti.

Juuri tätä täydennysmarkkinat yrittävät tyydyttää uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja sitoutua pysyvästi DMAA-vahvistimiin.

Valitettavasti uudempien harjoitusta edeltävien tehostimien koostumukset kärsivät usein stimulantin puhtaasta rajattomasta voimasta eivätkä ole kovin hienostuneita. Jos verrataan Jack3d: n vanhaa kaavaa uudemman tuotteen innovatiiviseen matriisiin, huomaat useita lisäaineita, kuten vitamiinikomplekseja, huolellisesti koordinoidut pumppukaavat ja lisätyt kasviuutteet ja aminohapot.
Nämä paitsi pehmentävät amfetamiinin kaltaisen aineen murskaavia jälkiseurauksia, mutta edistävät myös parantunutta ravinteiden saantia, lisääntynyttä pumppua tai miellyttävämpää keskittymistä.

Me Boosterjunkies.de-sivustossa tehtävämme on säännöllisin väliajoin kiinnittää huomionne näihin tuotteisiin ja esitellä vain parhaat ja tehokkaimmat hardcore-vahvistimet.
Tämän seurauksena haluamme esitellä sinulle seuraavan vuoden parhaat DMAA-vahvistimet.

On tärkeää, että harjoittelua edeltävän tuotteen vaikutus on aina subjektiivinen ja voi olla täysin erilainen urheilijasta!
Sijoituksemme rajoittuu laajan tiimimme henkilökohtaisiin kokemuksiin sekä kokeneiden asiakkaiden ja ystävien vaikutelmiin. Lisäksi sisällytämme arviointiin tietysti vastaavien tuotteiden etiketeissä olevat ilmoitukset, mutta emme voi taata tosiasiallisesti sisältämien aineiden aitoutta tai takuuta. Siitä huolimatta takaamme yksittäisten valmistajien ja tuotteiden laadun ja olemme sisällyttäneet ranking-listalle vain ne vahvistimet, jotka tekivät meille vakavan, uskottavan ja korkealaatuisen vaikutelman!

Joten tässä on 10 parasta stim-pommia DMAA: n sisältävien kovaharjoitustehostimien segmentistä 2022:

10 parasta DMAA-vahvistinta yhdellä silmäyksellä

#10 Cartel Labz - Omerta

Omertalla saat erittäin tehokkaan hardcore-tehostimen, joka sisältää 120 mg DMHA:ta 100 mg DMAA:n lisäksi, mikä vie harjoittelusi uudelle tasolle. Mutta se ei ole vielä kaikki: higenamiini HCL, hordeniini HCL, johimbiini HCL, kaksi kofeiinin muotoa (vedetön kofeiini ja kofeiinisitraatti) ja ja ja ... Tässä on yhteensä 22 aktiivista ainesosaa - liikaa luetellaksesi niitä kaikkia erikseen, mutta niiden vaikutus on mahtava. Ainoa haittapuoli: Valmistaja käyttää patentoitua sekoitusta tehostekseen, joten tarkat annokset (lukuun ottamatta kahta "päätoimijaa" DMAA:ta ja DMHA:ta) eivät ole selkeitä. Tämä seikka estää korkeamman sijoituksen sijoituksessamme.

Tuotteen ominaisuudet:

 • 120mg DMAA + 100mg DMHA
 • 22 vaikuttavaa ainetta
 • Kaksi kofeiinin muotoa viivästyneen vaikutuksen saavuttamiseksi
 • Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita parempaan uusiutumiseen
Kuva Cartel Labz Omertan purkista

* Mainonta / mainonta

#10 Kartelli Labz-Omerta

#9 Kevin Levrone - Scatterbrain 2.0

"Maryland Muscle Machine" Kevin Levrone on jo julkaissut useita lisäyksiä nimellään, mukaan lukien Scatterbrain 2.0. Tehoste perustuu 5500 mg:n vahvuusmatriisiin ja 675 mg:n intensiteettimatriisiin. Kaikki ainesosat on listattu yksitellen ja omilla annoksillaan, perusta on 400 mg kofeiinia, erittäin hyvä annos. 50 mg:n DMAA:n ansiosta tehostin tarjoaa hyvän vaihtoehdon erityisesti "aloittelijoille" hardcore-tehostinsegmentissä. Olisimme halunneet suurempia annoksia joistakin ainesosista (esim. sitrulliinimalaatti, L-arginiini, L-tyrosiini) ja olisimme halunneet tehdä ilman 1000 mg:n kreatiinimonohydraattia.

Tuotteen ominaisuudet:

 • 400mg kofeiinia
 • 50mg kofeiinia
 • 1000 mg agmatiinisulfaattia
Kuva Kevin Levrone Scatterbrain 2.0:sta

* Mainonta / mainonta

#9 Kevin Levrone – Scatterbrain 2.0

#8 Hi-Tech Pharma - Jack'd Up

Amerikan Georgian valmistaja on ollut yksi menestyneimmistä toimijoista ravintolisämarkkinoilla 80-luvulta lähtien. Ultimate Orange -tuotteen avulla yritys ei vain luonut perustaa kaikille tämän päivän harjoituksille ja koville vahvistimille, vaan myös aiheuttanut säännöllisesti tunteita lipputulot, kuten HydroxyElite ja Off The Chain.
Niinpä myös Jack`d Up, alkuperäisen nimimerkin, USP Labs Jack3d, parannettu kaava.
Alkuperäisen tavoin se painaa myös 5,55 g, mutta sitä on täydennetty kolmella kreatiini- ja agmatiinimuodolla, jotka ovat valaisinkopioiden trumpettien oma sekoitus vähintään 3 mg DMAA: ta ja maistuvat myös erinomaisilta.
Tämä tehosterokotus on ehdottomasti sisäpiirivihje nostalgikoille ja tulee kauhistuttavan lähelle kaikkien hardcore-vahvistimien legendaarisen isän rakastettua tunnetta!
Ei erityisen hienostunut ja nykypäivän standardien mukaan todellakaan ole enää positiivista merkitystä, mutta ansaittu takuu menestyksestä uudessa kuvassa - 8. sija uudelle vanhalle Jackille 😉

Tuotteen ominaisuudet:

 • Sisäpiirivinkki nostalgisille
 • Tuo takaisin vanhan Jack3d-tunnelman
HiTech Pharma - TAKAISIN

* Mainonta / mainonta

#8 Hi-Tech Pharma Jack'd Up

#7 Lähetystiede - Rocky 1.3

Kuten puhdas yläleikkaus, tämä Balboa-mekon hardcore boosteri osuu 100 suoraan. Tämän varmistaa erityisesti huikeat 8500 mg DMAA:ta. Lisäksi 12 mg:n vahva Proprietary Blend sisältää myös kaikenlaisia ​​muita kovia piristeitä, jotka saavat sinut pyörimään kehässä tai kuntosalilla. Sen lisäksi, että Rocky KO antaa sinulle tarkennuksen, joka räjäyttää sinut tunnelimaisen XNUMX kierroksen läpi koko laatikkotaistelussa, se antaa sinulle pelottavan aggressiivisuuden Ivan Dragon, joka aiheutti pelkoa ja kauhua elokuvassa Rocky IV. Rocky KO ei todellakaan ole mitään ilmasuukkoja varten, koska se lyö sinut kirjaimellisesti pehmeäksi kuin vaippa treenin jälkeen. Jos haluat hyötyä hardcore-boosterin positiivisista ja stimuloivista vaikutuksista, sinun on kestettävä myös seuraava huippuluokan alaspäin. Teknisesti huippu, patentoitu sekoitus ja jälkivaikutukset estävät paremman sijoituksen.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kaksi kofeiinin muotoa viivästyneen vaikutuksen saavuttamiseksi
 • 100 mg DMAA:ta
 • Erittäin vahva
Kuva Submission Science Rockysta 1,3

* Mainonta / mainonta

#7 Lähetystiede - Rocky 1.3

#6 USP Labs – Jack3d (uusi)

Jack on palannut! Sen jälkeen kun legendaarisista Jack3d:stä oli olemassa lukemattomia (enemmän tai vähemmän) hyviä replikoita ja väärennöksiä, ja USP Labs toi markkinoille myös erilaisia ​​seuraajia, joista osa oli huomattavasti heikentynyt alkuperäiseen versioon verrattuna, uusi versio alkaa siitä, mistä alkuperäinen on pysähtynyt. . Uusin versio perustuu myös patentoituun sekoitukseen ja annoksen kokoon 5,55 g - 16,65 g (eli 1-3 kauhaa). Toisin kuin alkuperäinen versio, DMHA:ta käytetään geraniumuutteen (DMAA) lisäksi. Uusimmalla Jack3d-versiolla USP Labs muistaa alkuperänsä ja menestyksensä ja tarjoaa vahvan tehostimen.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Sisältää DMAA:ta (Geranium) ja DMHA:ta
 • 405 mg kofeiinia täyteen annokseen (3 lusikallista)
 • Johimbiinin kanssa
Kuva USP Labs Jack3d:stä

* Mainonta / mainonta

#6 USP Labs – Jack3D (uusi)

#Skull Labs - Angel Dust

Valmistaja Skull Labs juhli debyyttiään lisäravinteiden alalla angeliperäisellä tehosterokotuksellaan - ja välittömällä menestyksellä.

Jo ennen varsinaisten piristeiden vaikutusta, huomaat tyypillisen beeta-alaniinin pistelyn ja voimakkaan "niasiinihuuhteen" melkein heti sen ottamisen jälkeen, jonka tämä ainesosa (niasiini tai B3-vitamiini) laukaisee. Tästä eteenpäin tiedät jo, että tämä boosteri helisee kunnolla.

Angel Dust perustuu kofeiinin (300 mg), DMAA:n (100 mg) ja DMHA:n (100 mg) yhdistelmään. Tämä takaa paljon energiaa, vauhtia ja keskittymistä harjoitteluun ja nostaa suoritusrajaasi hieman korkeammalle. Ja ikään kuin DMAA ja DMHA eivät jo lisäisi rasvanpolttoasi, mukana on myös 2 mg kumpaakin johimbiinia ja alfa-johimbiinia - hei hei, rakkauskahvat. Tietenkin sen sisältämien piristeiden luettelo on paljon pidempi. Etiketistä ja vaikutuksesta voi päätellä, että Skull Labs ei halunnut tuoda ensimmäistä boosteriaan markkinoille salaa, hiljaa ja hiljaa, mutta maksimaalisella huomiolla - varsin onnistunutta eikä mitään aloittelijoille.

Tuotteen ominaisuudet:

 • DMAA:n ja DMHA:n kanssa
 • Hienoin niasiinihuuhtelu
 • Johimbiinilla ja alfajohimbiinilla
Kuva Skull Labs Angel Dust Booster -säiliöstä

* Mainonta / mainonta

#5 Skull Labs - Angel Dust

ARVIOINTI: 7.2 / 10

#4 Core Labs X – Typpipommi

50 mg DMAA:n ja 120 mg DMHA:n yhdistelmällä Core Labs X, yksi yhdysvaltalaisen maanalaisen valmistajan Revange Nutritionin monista alaleikeistä, antaa suoran lausunnon. Sisältää myös 350 mg vedetöntä kofeiinia, joka luo täydellisen symbioosin ja antaa runsaasti energiaa tulevaa harjoittelua varten. Laajan vitamiini- ja kivennäisainekompleksin (ei väärin kovien piristeiden määrässä) lisäksi tehoste sisältää 19 muuta aktiivista ainesosaa eikä säästä annostusta. Näin käy, että annoksessa on vähintään 10 g. Boosteri toimii erityisesti energian, mielialan, suorituskyvyn ja keskittymisen alueilla. Eikä rasvanpolttoa unohdeta myöskään tällä tehosteella, kiitos 50 mg vihreää teeuutetta, 50 mg synefriini HCL:ää, 10 mg metyylisynefriini HCL:ää ja 2,5 mg yohimbine HCL:ää. Onneksi, huolimatta stimulanttien runsaudesta, sivuvaikutukset ovat rajalliset ja rajoittuvat olennaisesti voimakkaaseen janon tunteeseen harjoituksen aikana.

Tuotteen ominaisuudet:

 • DMAA:n ja DMHA:n yhdistelmä
 • Vahva energiataso
 • Vain vähäisiä sivuvaikutuksia
Core Labs X:n typpipommipurkki

* Mainonta / mainonta

#4 Core Labs X – Typpipommi

ARVIOINTI: 8 / 10

#3 Fitaflex - Fitfire

Esitystä ja etikettiä katsoessa tulee väistämättä mieleen vanha ystävä: APS Mesomorph. Ja todellakin, tämä on aito mesomorfinen klooni. Kuitenkin jokainen, joka olettaa tässä 1:1-vaikutuksen, joutuu onneksi hylätyksi. Fitfire ottaa käyttöön "inspiraation lähteensä" positiiviset vaikutukset keskittymisen, ajovoiman ja euforian suhteen, myös pumput ovat vaikuttavia, mutta eivät aiheuta huonoja jälki- tai sivuvaikutuksia, koska niitä esiintyi useammin alkuperäisen kanssa.

Fitfire työntää sinut mahdollisuuksien rajoihin ja sen yli, mutta tarjoaa myös kipeästi kaivattua palautumista. Lisäksi Fitaflex tarjoaa boosteriaan monissa erilaisissa ja herkullisissa makuissa - jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

 Tuotteen ominaisuudet:

 • Todistettu kaava on entisestään parannettu
 • Vahva ja pitkäkestoinen keskittyminen ja vetovoima
 • Ei tuskin mitään sivuvaikutuksia
 • Herkullisia makuja

* Mainonta / mainonta

#3 Fitaflex - Fitfire

ARVIOINTI: 9.1 / 10

# 2 BlackOut-lisäravinteet - INSTINCT

Instinctin avulla yhdysvaltalainen valmistaja Blackout Supplements on lanseerannut todellisen monitoimilaitteen. 9,5 grammaa annosta kohden Instinct tarjoaa mukavan tasapainon energiaa, voimaa, keskittymistä ja pumppausta. Täysi 6 g aktiivisia pumppuaineita (3 g sitrulliinimalaattia, 2 g L-arginiinia ja 1 g agmatiinisulfaattia) varmistaa jälkimmäisen. Mitä tulee stimulantteihin, tehoste sisältää 200 mg vedetöntä kofeiinia, 50 mg hordeniinia, 20 mg higenamiinia, määräämättömät määrät Synephrine HCL:ää ja Yohimbine HCL:ää ja kaikki tämä yhdessä huikean 100 mg DMAA:n kanssa.

 

Tuotteen ominaisuudet:

 • Todellinen monipuolinen DMAA-äänepommien joukossa
 • 100 mg DMAA:ta
 • Ei tuskin mitään sivuvaikutuksia
Instinct Booster

* Mainonta / mainonta

# 2 BlackOut-lisäravinteet - INSTINCT

ARVIOINTI: 8.5 / 10

#1 JA VOITTAJA ON: Dark Labs – Crack OG

Puolalainen maanalainen valmistaja Dark Labs aiheutti melkoisen kohun ensimmäisellä hardcore-booster-crackilla ja enemmän kuin ansaitsi sen meidän rankingissamme. Tällä välin Dark Labs on ottanut paikkansa hardcore-lisäainesegmentissä ja tuonut markkinoille monia muita huipputuotteita, kuten DMHA-harjoittelutehostimen Flamen tai rasvanpolttajan Heroleanin. Halkealle on ominaista erityisesti sen älykäs ainesosien koostumus ja se antaa jo puolella annoksella sen määrän vaikuttavia aineita kuin muut tehosteet joskus vain täydellä annoksella. Tästä syystä neuvomme: hanki täysi annos äläkä aliarvioi tätä hirviötä. Tehoste antaa sinulle seuraavaa harjoittelua varten tarvitsemasi aggressiivisuuden, tunnelinäön ja todella enemmän kuin kiinteitä pumppuja. Dark Labsin Crack näyttää vahvuutensa kaikilla alueilla.

Vinkki: Jos tämä kova äänipommi ei vieläkään riitä sinulle, suosittelemme käyttämään erilaisia ​​rajoitettuja painoksia, jotka ovat jopa alkuperäistä versiota kovempia.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Suuri määrä vaikuttavaa ainetta annosta kohti
 • 60 mg tai 120 mg DMAA:ta
 • Nopea vaikutus ja voimakas energianlisäys
Kuva kovan tehosteen Crackista Dark Labsilta

* Mainonta / mainonta

#1 Dark Labs - Crack OG

Ja nyt on sinun vuorosi!

Työmme on tehty tässä vaiheessa, ja olemme esittäneet sinulle kymmenen huippuluokan hardcore-tehostinta. Ilman syyllistä omatuntoa voimme suositella kaikkia näitä huippuluokan esiharjoituksia sinulle ja vain kehottaa sinua valitsemaan sinulle sopivan tuotteen. Mikä näistä DMAA-välähdyspommista on sinulle oikea ja ansaitseeko RAGE yksin kultamitalin, emme voi eikä halua vastata tässä vaiheessa! Vaikeampien tehostajien vaikutus ja tunne perustuvat yksinomaan subjektiivisiin kokemuksiin ja voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen!
Hyödynnä kumppanimyymälämme STAYFOCUSED.DE tarjousta ja testaa vahvistusnäytteiden tarjouksen avulla jokainen esiharjoittelu riittävästi.
Tai ole valmis kokeilemaan ja keräämään ja laittamaan yhden näistä taatuista tehokkaista DMAA-tölkeistä hyllylle!

Huomautus:

Rankingilla haluamme kertoa sinulle parhaista harjoittelutehosteista, jotka tukevat ostopäätöstäsi ja suojaavat sinua pettymyksiltä ja lompakkosi. Tehostearviomme edustavat subjektiivisia vaikutelmiamme, eivätkä ne väitä yleispätevyyttä. Yhden ja saman tuotteen vaikutus voi vaihdella henkilöstä toiseen! Treeniä edeltäviä lisäravinteita ei pidä ottaa jatkuvasti eikä yliannostella. Treeniä edeltävien boosterien käyttö ja annostelu on täysin omalla vastuullasi.

Takaisin alkuun -painike