Parhaat hardcore-vahvistimet 2020

Kymmenen kärsivällisintä tehostinta vuoden 10 ensimmäisellä neljänneksellä

Vuosi kuluu ja sen myötä tehokkaimpien todellisiin koviin piristeisiin perustuvien esiharjoitusten markkinat vaihtelevat. BOOSTERJUNKIES.DE sijoittaa sinulle nuorten 20-luvun strobopommit!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP ja - ja - luettelo yleisistä amiineista, johdannaisista, lyhyissä väreissä, jotka varmistavat tehokkuuden, tunnelinäkökyvyn, hirviökeskeisyyden ja kovimmat istuntosalit, pidentyy ja pidentyy. Me BOOSTERJUNKIES.DE-sivustossa emme ole koskaan väsyneitä testatessamme niitä kaikkia. Ja tavalliseen tapaan teimme sen kuluvan vuoden alussa: Vaikuttavuuden, hinta-laatusuhteen, maun ja ulkoasun perusteella olemme koonneet REVISED-listamme upouudista ja äskettäin julkaistuista hardcore-tehostesovelluksista.

Emme väitä olevamme täydellisiä tai objektiivisia oikeita. Paras ja kunnioitettavin aikomuksemme on kiinnittää huomiosi vain tehokkaimpiin ja korkealaatuisimpiin vahvistimiin ja sijoittaa ne vastaavasti, mutta haluamme huomauttaa yhden asian:


Harjoitusta edeltävä vaikutus vaihtelee suuresti urheilijasta toiseen. Se perustuu yksinomaan subjektiivisiin ja fyysisesti kokeneisiin vaikutelmiin.

Ammattitaitoisten ja käytännössä kokeneiden urheilijoiden joukkueena tavoitteemme on näyttää sinulle taipumuksia ja esitellä omia vaikutelmiamme sekä asiakkaiden ja ystävien vaikutelmia edustavasti ja realistisesti. Tällöin otetaan huomioon esiteltyjen yritysten ja tuotteiden lupaukset ja mainoslauseet ja verrataan niitä odotuksiin ja lopulta kokemuksiin. Jos analyyseja tai taustatietoja on saatavilla, selvitämme ainesosat ja vaikutukset, mutta emme voi taata tietyissä tapauksissa tosiasiallisesti sisältämien aineiden aitoutta. Periaatteessa luotamme kuitenkin vain tuotteisiin, jotka ovat tunnettuja, toimivia ja näyttävät olevan korkealaatuisia ja jotka ovat peräisin arvostetulta ja uskottavalta yritykseltä.

Se seuraa tähän mennessä vuoden 10 2020 parasta hardcore-vahvistinta

HUOMAUTUS: Alla luetellut koulutus booster ovat erittäin voimakkaita, eikä niiden vaikutusta tule aliarvioida. Ole hyvä ja ilmoita itsellesi oikea annos ja sietokyky ennen käyttöä. Seuraavat vahvistimet eivät sovellu teini-ikäisille tai aloittelijoille!

Kaaos ja kipu "Cannibal Ferox" Uusi kaava (Yhdysvaltain versio)

Tarvitsetko paljon muuta kuin vain nimen "Cannibal Ferox"?
Ei ole mitään, että sen luojat ovat Chaos and Pain, ehdoton premium-tuotemerkki tehosterokotevalmistajien joukossa.
Das Tuotemerkin liikkeellepaneva voima, Cannibal Ferox, on jo esiintynyt lukuisissa muunnoksissa ja uusissa painoksissa, ja se on aina onnistunut turvaamaan seuraajansa ja varmistamaan riittävän furoorin ja tyytyväisyyden.
Sarjan viimeinen kohokohta oli "vanha" versio Cannibal Ferox Amped V1: stä, jota seurasi hieman raivostuttava seuraajamalli.
Uusi kaava tarjoaa myös 365 g voi sisältöä mutta nyt ei vain melkein 100 g enemmän sisältöä, mutta myös tietää kuinka tehdä vaikutuksen uudella konseptilla ja muotoilulla.
Yllättäen ei käytetä 0815-stimulantteja DM ** -jakeesta, vaan pikemminkin näyttelykappale perustuu Orchilean-uutteeseen.
Ja pidimme todella tästä innovaatiosta.
Uusi Cannibal Ferox voi tehdä sen uudelleen Kohdistus, energia, teho ja pumput yhtäläisesti ja avautuu vastaavasti vankana monipuolisena uuden sukupolven 2019 kärjessä 10.

 

* Mainonta / mainonta

# 10 - kaaos ja kipu
"Cannibal Ferox"

ARVIOINTI: 7.2 / 10

# 9 Psycho Pharma - "hulluuden reuna"

Lyhyesti sanottuna: Psycho Pharman kaverit ovat todella sairaita!
Jokainen, joka mainostaa tehostimen suunnittelua, tekee ponnahtaa sisään kuten "Kush" und räjähtävät lihaspumput, partakoneen tarkennus und psykokestävyys lupauksia, hänen on oltava vakuuttunut tuotteestaan.
Nyt on sanottava se Agmatiini und AAKG täytä osa lupauksesta kokonaan, Fenibutti, N-metyylityramiini, johimbiini, halostakiini und Oktopamiini mutta ensin näyttää todella mitä hulluuden reuna todella voi tehdä !!!
Harjoittelua edeltävä harjoitus puhaltaa kirjaimellisesti sukat, mutta Psycho Pharman kaverit eivät ottaneet huomioon, että on myös vähemmän henkisesti sairaita ja hieman herkkämielisiä ihmisiä, jotka kouluttavat tällainen sukka ammuttu alas / kaatua vain osittain pois.
Kuka valtavilla lyönneillä ja psykedeeliset rajakokemukset seisoo, häntä suositellaan parhaiten "hulluuden reunalle", mutta sinun on oltava tietoinen seurauksista 9. sijallemme 😉.

* Mainonta / mainonta

# 9 Psycho Pharma - "hulluuden reuna"

ARVIOINTI: 7.7 / 10

# 8 Metabolinen ravinto - ESP Extreme (uusi versio)

Energiaa stimuloiva esiharjoittelu - Yksi nimi on tuote, joka on väärä tässä tuotteessa. Vaikka tehosterokotuksen viitta näyttää entistä steriilisemmältä ja konservatiivisemmalta, melkein kuin apteekkituotteet, sitä enemmän vaikutus on räikeämpi.
Jos uskot sisäpiiripiirien tietoja, hurrata mittava 444 mg DMHA nämä todelliset painopistetakaajat!
Vaikka tehosterokotus sisältää vain noin 3 g vaikuttavia aineita, tehosterokotus on erityisen vaikuttava sen suhteen Tarkenna ja aja. Tämä tekee siitä ehdottoman tappajan, erityisesti raskaille jalkaharjoituksille ja monimutkaisille koko kehon harjoittelulle.
Pumpun puuttuminen on tässä etu. Hänen vieressään pitkäaikainen vaikutus ESP Extreme loistaa ennen kaikkea sen kanssa täydellinen vapaus sivuvaikutuksista.
Lisäämällä vähän agmatiinia ja / tai sitrulliinia, selkeä haastaja parhaisiin paikkoihin, mutta itsenäisenä tarkennushirviönä kokonaisvaltaisesti suunniteltujen vahvistimien takana "vain", jotka on sijoitettu 8. sijalle! - Muista kuitenkin huomata se äläkä unohda sitä 😉

 

* Mainonta / mainonta

# 8 Aineenvaihdunnan ravitsemus - ESP Extreme

ARVIOINTI: 7.8 / 10

# 7 Blackstone Labs - Dust X

Hardcore-lisäravinteiden osalta yrityksen perustajan PJ Braunin Blackstone Labs -brändi on kauan sitten lakannut olemasta tyhjä levy. Riippumatta siitä, ovatko prohormonit, sarmit ja muut aineet halukkaita kokeilemaan - tarrasta ei puutu mitään. Ei myöskään tuollainen tehokas harjoittelu. Dust X on brändin suurin annos ja tehokkain tehostin ja lupaukset pitkäikäinen energia sekä lisääntynyt tunne lihasten pumppaamisesta. Jälkimmäinen saadaan 4 g sitrulliinimalaatista ja 1 g agmatiinisulfaatista.
Seuraava 150 mg DMHA: ta Ennen kaikkea Dust X tekee vaikutuksen yhdellä täysi kuormitus psykoaktiivisia nootrooppisia aineita (Dimetyyliaminoetanoli, fenyylietyyliamiini ja Huperzine A), jotka yhdelle Erityinen laatutarkennus välittää.
Tarpeeksi syy, jotta voimme palkita tämän todella keskittymistä parantavan tehostimen 7. sijalla! Suosittelemme Sour Gummy Bear 😉 -marjaa

* Mainonta / mainonta

# 7 Blackstone Labs - Dust X

 ARVIOINTI: 7.9 / 10

# 6 alfa-leijona - superihminen

Tämä kultaseni tekee vaikutuksen korkein laatu. Pelkästään käsissäsi oleva tölkki maksaa alle 40 euron investoinnin, ja Super Human parantaa kaikkia lisähyllyjä sekä ulkonäön että laadun suhteen.
Täydennys tosiasiat näyttävät yhtä laadukkailta. On täynnä 17,54g jaa SUPERHUMAN ENERGY MATRIX (mukaan lukien100 mg DMHA: ta), SUPERHUMAN PUMPUMATRIX (ua 7 g sitrulliinia! ja 100 mg S7), SUPERHUMANIN VAHVUUSMATRIX (sisältäen 3,5 g beeta-alaniinia), ANTI-KAATUMISMATRIX (350 mg teeaniinia) ja SUPERHUMANIN ABSORPTIOKASTE (10 mg mustapippuriuutetta). Yli tusina ainesosia oppikirjaannoksina varmistaa symbioosissa a monipuolinen onnistunut tehostekokemus, joka on vähemmän "hardcore" kuin jotkut kilpailevat tuotteet, mutta on ihanteellisesti koordinoitu ja tasapainoinen. Henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen Super-ihminen voidaan varmasti luokitella paremmin ja sijoittaa täällä suvereenille keskikentälle, super-ihminen on ehdottomasti ansaittu.


* Mainonta / mainonta


# 6 alfa-leijona - superihminen

ARVIOINTI: 8.1 / 10

# 5 Tuomittu Labz - Tuomittu Stim

Ein todellinen sisäpiirivinkki ja vaikea saada tälle maalle on seuraava kovan tehostimen Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Ennen kaikkea se on vaikuttava sen takia laadukas esitys, käsitys ja lopulta vastaavat vaikutus. Tavallisten lisäksi 225 mg 2-aminoisoheptaaneja und 50 mg halostekiinejä Elite-sarjan näyttelykappale sisältää edelleen niin upeita ainesosia kuin Grains of Paratiisit (Paradoksiinit), mutta myös rikas 4g L-Citrulline lupaavalle pumpulle. Jahtamatta sykettä liikaa räikeisiin palloihin, silti kunnollinen Puomi kalorien palamista ja aineenvaihduntaa Lupaava, Convict Stim on hieman erilainen tehosterokotus Top10-rankingissamme, ja se voidaan myös sijoittaa korkeammalle yksilöllisistä mieltymyksistä ja tarpeista riippuen (taipumus kohti rasvanpolttajia, katso 3 mg yohimbiinia).


Tuomittu Labzin tuomittu Stim

* Mainonta / mainonta

# 5 Tuomittu Labz - Tuomittu Stim

ARVIOINTI: 8.3 / 10

# 4 Glaxon - GFY

Monin tavoin yksi Uutuus, edustaa Glaxonin GFY: tä. Tuotemerkki ilmestyi tyhjästä tilava asettelu maaperästä.
Tällöin Glaxon kirjoittaa itsensä lipulle, ei vain yhdelle "Multimediajulkaisubrändi" olla, mutta myös muutakin kuin vain elämäntapa-, peli- tai kehonrakennusbrändi.
Niiden tavoitetta ei voitu muotoilla yksinkertaisemmin: "Tehdä mahtava Sh! T" ..
Ja tästä tehostimesta on todella tullut mahtava!
Tämä ennen harjoittelua ampuu kaikkia isoilla aseilla alfa- ja beeta-adrenergiset reseptorit. Se laukaisee adrenaliinin ilotulituksen ja sillä on kaksi erilaista vaikutusta. Ensinnäkin se laittaa kehon sisään "Taistelu- tai lentotila" ja toisaalta se aktivoi kertyneiden rasvahappojen hajoamisen kehossa.

Huolehdi siitä muun muassa Synefriini, halostakiini ja higenamiinie sekä nootrooppisesti tehokas Kolinaasi (patentoitu kaava koliinista + bitartraatti + Alpha-GPC, Citicoline) ja Mucuna pruriens -uute.

Tuloksena on räikeän ilmeen, kiehtovan kaavan ja räikeän tehostin! Glaxon ennustaa tuotemerkin perusteellisella tarkastelulla kuumaa täydennysvuotta 2020, ja GFY: n kanssa he aloittavat sen enemmän kuin vaikuttavasti!

 

* Mainonta / mainonta

# 4 Glaxon - GFY

ARVIOINTI: 8.4 / 10

# 3 American Metabolix - Havok Hardcore

Amerikkalainen Metabolix-tuotemerkki, jonka takana on entinen Cellucorin perustaja, heittää tehosterokotteen kehykseen Havok Hardcoren kanssa 16g annosta kohti on vaikea. Se tarjoaa runsaasti tilaa täyteen 6 g L-sitrulliinia, 1,2 g betaiinia und 1g patentoi Agmassinniin että räjäytät paitasi käytännössä - mutta siellä on vielä runsaasti tilaa houkutuksille ja muille vitseille. Kokeiltujen tavaroiden lisäksi erityisesti taikuutta 150 mg 1,4 DMAA sekä 1g alfa-johimbiinia und 75 mg Hordeniinia hymyilee kuluttajien kasvoille.
Havok Hardcore kuvaa täydellistä Sisältyvien ainesosien määrän ja laadun symbioosi ja toimittaa melkein yhtä teoreettisesti kuin käytännössä loukkaamaton kokonaispaketti kaikesta mitä tarvitset onnistuneeseen harjoitteluun. Asiantuntemus lukuisista kohtausguruista tuntee itsensä läpi tölkin avaamisesta tämän hienoksi suunnitellun jauheen viimeiseen muruun ja muuttaa jokaisen maksetun sentin yhdeksi kannattava sijoitus koulutukseen yksilön maksimin mukaan!

* Mainonta / mainonta

# 3 American Metabolix -
Havok hardcore

ARVIOINTI: 8.9 / 10

# 2 Centurion Labz - raivo XXX

Oli melkein odotettavissa, että Centurion Labz edustettuina myös erittäin korkealla tässä sijoituksessa pitäisi olla. Koska Rage ja sen sivutuotteista lähtien yritys on pystynyt toimittamaan ja vakuuttamaan keskeytyksettä.
Tosin se sisältää tehosterokotuksen "Vain" 9,4 g ja oletettavasti hyödyttömiä ainesosia, kuten beeta-alaniini ja L-tauriini, sisältyvät, mutta aineet erottuvat Energy and Focus -seoksen alla DMHA, hordeniini und Johimbiini erityisen erinomainen.

Ei voida määrittää, onko sellainen olemassa vertaansa vailla oleva raaka-aineiden laatu on Yksittäisten vaikuttavien aineosien annokset matriisin verhossa vai sisältääkö se "enemmän" vai "muuta" kuin juuri ilmoitettu - mutta vaikka Rage XXX: ta ei teoriassa ollut odotettavissa yhtä korkealla, sen vaikuttava vaikutus edes 15 minuutin kuluttua ottamisesta ja olla pitkäaikainen työntö enemmän kuin vain argumentti ansaitulle toiselle sijalle!

* Mainonta / mainonta

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

ARVIOINTI: 9.0 / 10

# 1 Devil's Pharma - Paholaisen työ

Ja numerossa 1 sillä on yksi Tulokas tehty, mikä on aiheuttanut muutakin kuin vain suuria aaltoja sen ilmestymisen jälkeen! Tämä "Stimuloiva esiharjoittelu" tuo todella kaiken mitä tarvitset valppauden ja keskittymiskyvyn lisäämiseksi, ja täydennysasiat näyttävät vaikuttavasti mitä se tarkoittaa kun kehittäjät todella ajattelevat sitä ja yli laaja-alaista taitotietoa ominaisuus!
Tuloksena on a All-round lahjakkuutta 12g: n täysi annoskoko yhdistää kaiken yhtä lailla pumpulle und fokus välittää.
Sitrulliinimalaatin, AAKG: n, AGmassin, glyserolin ja Norvaliinin symbioosissa säädetään, että Ei-plus-ultra-pumppumatriisi se on yhtä pitkäikäinen kuin turvonnut ja verisuoni. Vastaanottaja vertaansa vailla oleva stimulaatio lopulta kulumista 250 mg DMHA: ta, 45mg Hordenine, 15mg Higenamine, 2mg Yohimbine HCL ja paljon muuta!

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, brändi tekee vaikutuksen yhdellä ammattimainen asettelu viimeisiin yksityiskohtiin asti ja jopa tekee selväksi nimittäessään lajikkeitaan (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy), että yritetään käyttää myös pieniä asioita, erottua kilpailusta - menestyksekkäästi!

* Mainonta / mainonta

# 1 Devil's Pharma - Paholaisen työ

ARVIOINTI: 9.0 / 10

Jos sinulla on valinnanvaraa, olet hemmoteltu valinnasta!

Ja sen kanssa olemme läpi tässä vaiheessa ... mikä ei automaattisesti tee siitä helpompaa! Vaikka meillä on selvä omatunto, että olemme esittäneet sinulle 10 parasta laatua ja laatua olevaa tuotetta, jokainen ansaitsee tehdä vähintään yhden testin ja valita erikseen pitkäaikaiseen käyttöön. Jokaisella heistä on potentiaalia tulla omaksi vuoden 2019 parhaaksi hardcore-tehostajasi niiden hyvin erilaisten ominaisuuksien vuoksi. Tervetuliaismahdollisuus, jonka kumppanimyymälämme STAYFOCUSED.DE. tarjoaa sinulle tässä vaiheessa tehosterokotteiden ostamisen. Vuosi on vielä nuori ja markkinat ovat yhtä dynaamiset kuin koskaan ... ole valmis kokeilemaan, keräämään kauneimmat ja parhaat tölkit ja koottamaan kokoelma väkivaltaisimpia stim-pommeja tarpeidesi mukaan;) Tarjouksia on paljon ...

Lupauksemme

Lupaamme sinulle, että jokainen täällä esitetyistä tehostimista on rahan arvoinen, pettymykselliset tuotteet eivät sisältyneet haravointiimme! Arvioimme tehostimia mahdollisimman objektiivisesti kokemuksemme perusteella, emmekä luottaneet valmistajan markkinointilupauksiin. Tässä luetellut harjoittelutehostimet ovat osoittautuneet monipuolisissa testeissämme, intensiivisissä harjoitusyksiköissä ja voittaneet kilpailijoita vastaan. Tätä varten käytimme omia testejä, kokemuksia muilta urheilijoilta ja arviointia sijoituksellemme. Kaikki testatut tuotteet ovat todistaneet itsensä ja ovat todellisia vakavampia tehosteita, ja ne luokiteltiin ainesosien, vaikutuksen (tarkennus, teho, energia ja pumppu), maun ja liukoisuuden sekä vastinetta rahalle -ryhmiin. Kullekin luokalle myönnettiin pisteet 1-10 pistettä.

Huomautus:

Sijoituksella haluamme kertoa sinulle parhailta koulutuksilta, jotta voimme tukea sinua ostopäätöksessäsi ja säästää pettymyksiltä ja säästää lompakkoasi. Tehostekatsauksemme edustavat subjektiivisia vaikutelmiamme eivätkä väitä olevansa yleisiä. Yhden ja saman tuotteen vaikutus voi vaihdella henkilöstä toiseen! Harjoitusta edeltäviä lisäravinteita ei tule ottaa pysyvästi tai yliannostella. Harjoittelua edeltävien tehostimien käyttö ja annostus on täysin omalla vastuullasi.

Takaisin alkuun -painike