Parhaat hardcore-vahvistimet 2022

Parhaat hardcore-vahvistimet 2022

Vuosi kuluu ja sen myötä tehokkaimpien todellisiin koviin piristeisiin perustuvien esiharjoitusten markkinat vaihtelevat. BOOSTERJUNKIES.DE sijoittaa sinulle nuorten 20-luvun strobopommit!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP ja - ja - luettelo yleisistä amiineista, johdannaisista, lyhyissä väreissä, jotka varmistavat tehokkuuden, tunnelinäkökyvyn, hirviökeskeisyyden ja kovimmat istuntosalit, pidentyy ja pidentyy. Me BOOSTERJUNKIES.DE-sivustossa emme ole koskaan väsyneitä testatessamme niitä kaikkia. Ja tavalliseen tapaan teimme sen kuluvan vuoden alussa: Vaikuttavuuden, hinta-laatusuhteen, maun ja ulkoasun perusteella olemme koonneet REVISED-listamme upouudista ja äskettäin julkaistuista hardcore-tehostesovelluksista.

Emme väitä olevamme täydellisiä tai objektiivisia oikeita. Paras ja kunnioitettavin aikomuksemme on kiinnittää huomiosi vain tehokkaimpiin ja korkealaatuisimpiin vahvistimiin ja sijoittaa ne vastaavasti, mutta haluamme huomauttaa yhden asian:


Harjoitusta edeltävä vaikutus vaihtelee suuresti urheilijasta toiseen. Se perustuu yksinomaan subjektiivisiin ja fyysisesti kokeneisiin vaikutelmiin.

Ammattitaitoisten ja käytännössä kokeneiden urheilijoiden joukkueena tavoitteemme on näyttää sinulle taipumuksia ja esitellä omia vaikutelmiamme sekä asiakkaiden ja ystävien vaikutelmia edustavasti ja realistisesti. Tällöin otetaan huomioon esiteltyjen yritysten ja tuotteiden lupaukset ja mainoslauseet ja verrataan niitä odotuksiin ja lopulta kokemuksiin. Jos analyyseja tai taustatietoja on saatavilla, selvitämme ainesosat ja vaikutukset, mutta emme voi taata tietyissä tapauksissa tosiasiallisesti sisältämien aineiden aitoutta. Periaatteessa luotamme kuitenkin vain tuotteisiin, jotka ovat tunnettuja, toimivia ja näyttävät olevan korkealaatuisia ja jotka ovat peräisin arvostetulta ja uskottavalta yritykseltä.

Se seuraa tähän mennessä vuoden 10 2020 parasta hardcore-vahvistinta

HUOMAUTUS: Alla luetellut koulutus booster ovat erittäin voimakkaita, eikä niiden vaikutusta tule aliarvioida. Ole hyvä ja ilmoita itsellesi oikea annos ja sietokyky ennen käyttöä. Seuraavat vahvistimet eivät sovellu teini-ikäisille tai aloittelijoille!

#10: Blackstone Labs – Dust X:

Yrityksen perustajan PJ Braunin Blackstone Labs -brändi on nyt vakiintunut toimija vakavien lisäravinteiden alalla, olipa kyseessä prohormonit, SARM-lääkkeet tai jopa harjoittelun tehosteet. Dust X toimii myös jälleen brutaalisesti ja on merkin suurin annos ja tehokkain tehostin. Se lupaa pitkäkestoista energiaa ja todella hyvän lihaspumpun hardcore boosteriksi. Jälkimmäinen saadaan 4 grammasta sitrulliinimalaattia ja 1 grammasta agmatiinisulfaattia annosta kohti. "Päähenkilön" - 150 mg DMHA:ta annosta kohti - lisäksi Dust X tekee vaikutuksen ennen kaikkea valtavalla määrällä psykoaktiivisia nootrooppisia aineita (dimetyyliaminoetanoli, fenyylietyyliamiini, L-tyrosiini ja Huperzine A), jotka takaavat ensimmäisen -luokkakeskeisyys. Kaikki tämä yhdessä on ansaittu paikka top 10:ssämme. Vinkki: Kuudesta mausta Sour Gummy Bear -maku on erittäin suositeltavaa. 

 

* Mainonta / mainonta

#10: Blackstone Labs – Dust X:

ARVIOINTI: 7.1 / 10

#9 Modern Hardcore - Arez Titanium

Legenda on palannut! Sen jälkeen kun Modern Hardcore varmisti oikeudet AREZ-boosteriin, valmistaja julkaisi oman versionsa ja sai meidät heti innostumaan. Tämä johtuu pääasiassa lähes muuttumattomasta kaavasta. Jälleen 3000 mg L-sitrulliinia ja 500 mg agmatiinisulfaattia annosta kohti tarjoavat pumpun. Se sisältää 3200 mg beeta-alaniinia ehkäisemään lihasten väsymystä. Booster-ystävät, jotka pitävät tyypillisestä beeta-alaniinin pistelystä (beta-pistely), saavat rahalleen vastinetta täältä. Sisältää 250 mg koliinibitartraattia Myös henkinen kuntosi ja kognitiivinen suorituskykysi otetaan huomioon. Tietenkin on myös kaikenlaisia ​​kovia piristeitä, noin 175 mg Juglans Regia -uutetta (tunnetaan paremmin nimellä DMHA), 75 mg Eria Jarensis -uute, 30 mg synefriiniä sekä 10 mg Hordenine tässä versiossa taas. 300 mg kofeiinia ja 200 mg B-fenyylietyyliamiinia antavat tarvittavan energialisäyksen. Valtava 2,5 mg alfajohimbiini antaa ylimääräisen osan motivaatiosta ja virikkeestä. Lyhyesti: Uusi painos on myös täysin vakuuttava. 

MHN Arez Titanium

* Mainonta / mainonta

#9 Modern Hardcore - Arez Titanium

ARVIOINTI: 7.7 / 10

#8 Insane Labz - Psykoottinen

Insane Labz on nyt julkaissut erilaisia ​​versioita Psychotic-sarjastaan. Mielestämme mikään ei kuitenkaan voita "alkuperäistä" Psykoottista. 4459 mg:n Proprietary Blendin (kyllä, emme ole sen ystäviä, mutta vaikutus on yksinkertaisesti vakuuttava) ytimessä on Insane Labzin patentoima aktiivinen ainesosa "AMPiberry" (virallisesti katajanmarjauute, mutta rehellisesti: siinä on jotain täysin erilaista täällä 😉. Pohjan puolestaan ​​muodostavat beeta-alaniini, kreatiini ja kofeiini. Dimetyyliaminoetanoli (DMAE), Hordenine ja Huperzine Serrata varmistavat, että kognitiivinen suorituskyky paranee. Alpha Yohimbine puolestaan ​​saa sinut hikoilemaan. Täältä saat "klassisen" hardcore-boosterin, joka voi hyödyntää täysin vahvuutensa, erityisesti energian, kestävyyden ja keskittymisen suhteen. Mitä tulee pumppuihin, hän valitettavasti jää jälkeen, mikä ei ole yllättävää etiketin perusteella. 

Insane Labz Psychotic

* Mainonta / mainonta

#8 Insane Labz - Psykoottinen

ARVIOINTI: 7.8 / 10

# 7 Tuomittu Labz - Tuomittu Stim

Pitkään todellisena sisäpiirivinkkinä pidetty ja vieläkään helposti saatavilla Britannian Condemned Labzin kaverit ovat tuoneet markkinoille hardcore-tehostimen, joka sisältää huikeat 225 mg 2-aminoisoheptaania (DMHA) ja 50 mg. higenamiini voi tulla esiin. 15 mg paradoksiineja Grains of Paradise ja 3 mg Yohimbine HCL tehostavat myös rasvanpolttoa nostamatta sykettäsi liikaa. Lihaspumppuun sisältyy 4000 mg puhdasta L-sitrulliinia.

Tuomittu Labzin tuomittu Stim

* Mainonta / mainonta

# 7 Tuomittu Labz - Tuomittu Stim

 ARVIOINTI: 7.9 / 10

#6 APS Mesomorph V4

V4:n mesomorfi mainostaa näkyvästi iskulauseella "Fueled by Geranium Extract" - ei muuta kuin DMAA. Siten Mesomorph palaa onnistuneen ensimmäisen alkuperäisen version alkuperille. Kuten aiemmissa Mesomorph-versioissa, V4:ssä on myös patentoitu sekoitus tai kolme niistä, ja "Neuromorph-Energised Stimulant Matrix" 1860 mg:lla on mielenkiintoisin sekoitus kaikille stim-junkiesille. Täältä löydät muun muassa vedetöntä metyyliksantiinia, jolla on samanlainen vaikutus kuin kofeiinilla ja joka laajentaa keuhkoputkia, 2-aminoisoheptaania (DMHA) tai geraniumuutetta (eli DMAA:ta). Kaiken kaikkiaan Mesomorph V4:ssä on monia ainesosia, kaiken tämän mahtavalla 15,5 gramman annoksella. Tehoste on erittäin tasapainoinen ja voi vakuuttaa kaikissa luokissa ilman riskiä "yliohjata" vaikutus suhteellisen "tasainen". eikä tule sorkkaraudan mukana. 

* Mainonta / mainonta


#6 APS Mesomorph V4

ARVIOINTI: 8.1 / 10

#5 URX Bombshell

Jos alkuperäinen versio sisälsi vielä DMAA:ta, valmistajan oli pakko mukauttaa kaavaa jonkin verran lakisääteisten vaatimusten jne. vuoksi. Tuloksena on erittäin tehokas DMHA-tehoste, joka sisältää 200 mg tätä ainetta. Lisäksi kofeiinia on 350 mg, teobromiinia 100 mg ja teofylliiniä 35 mg. 2500 mg arginiinia ja 500 mg agmatiinia tarjoavat pumpun. 15 mg isopropyylinorsynefriiniä ja 3 mg alfa yohimbea varmistavat rasvanpolton. Johtopäätös: Kiinteä kokoelma. Paljon energiaa ja intoa harjoitteluun on taattu. 

* Mainonta / mainonta

#5 URX Bombshell

ARVIOINTI: 8.3 / 10

#4 Core Labs X – Typpipommi

Valmistaja Core Labs X tunnetaan nyt painoharjoittelumaailmassa innovatiivisista ja tehokkaista tuotteista. Massiivisen energian perusta harjoittelussa on 350 mg (vedetöntä) kofeiinia.120 mg DMHA:ta ja 50 mg DMAA:ta Core Labs X luottaa kahteen vahvimpaan ja tehokkaimpaan aineeseen hardcore booster -alueella. Tämä yhdistelmä tuo mielialasi muille alueille ja varmistaa uudet henkilökohtaiset ennätykset harjoittelussa. 

Todistetun beeta-alaniinin (3000 mg), L-sitrulliinin (2000 mg) ja kreatiini-HCL:n (1000 mg) yhdistelmän ansiosta typpipommi varmistaa paremman kestävyyden, paremman pumpun ja lisää voimaa harjoittelun aikana. Sisältää myös 500 mg tauriinia kosteutukseen, 500 mg N-asetyyli-L-tyrosiinia ja 350 mg asetyyli-L-karnitiinia parantamaan kognitiivista suorituskykyä. Rasvanpolton tehostamiseksi Core Labs käyttää 50 mg vihreää teeuutetta, 50 mg synefriini HCL:ää, 10 mg metyylisynefriini HCL:ää ja 2,5 mg johimbiini HCL:ää. Täydellinen luettelo kaikista ainesosista ylittäisi tämän, mutta voimme paljastaa tämän paljon: Boosterilla on hardcore-vaikutus ja sen vahvuudet ovat energia, mieliala, suorituskyky ja keskittyminen. Tämän tehokkaan kaavan avulla varmista, että juot tarpeeksi nesteitä harjoituksen aikana. 

Core Labsin typpipommi

* Mainonta / mainonta

#4 Core Labs X – Typpipommi

ARVIOINTI: 8.4 / 10

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

Psycho Pharman kaverien boosteri mainostaa "Kush" (kannabiskanta) tunnetta ja Edge of Insanity voi todella ajaa sinut "hulluuden partaalle". 😉. Erityisesti mahtavalla 4 mg:lla alfajohimbiinia on paljon tarjottavaa, eivätkä ne ole heikkohermoisille. Tulee kylmä hiki ja kohonnut syke. Näiden 4 mg:n Alpha Yo:n lisäksi on myös 5 mg Yohimbine HCL:ää. Muodosta perusta energiatasosi 350 mg kofeiinia, 20 mg teobromiinia ja 75 mg Infinergyä. 

1000mg gammaaminovoihappo (GABA) sisälsi apua harjoitusstressiä vastaan ​​sekä henkiseen rentoutumiseen ja tasapainoon, pumppuun huikeat 8000mg sitrulliinimalaattia ja lihasväsymystä vastaan ​​3200mg beeta-alaniinia. 

* Mainonta / mainonta

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

ARVIOINTI: 8.8 / 10

#2 Vaaraydin – Tuhka

Tämä tehokas esiharjoittelu ei yhdistä vain kahta, vaan kolme voimakasta piristävää ainetta yhdessä tuotteessa: DMHA (2-aminoisoheptaani) 1,3 DMAA, AMP-sitraatti - siinä ei vielä kaikki... se sisältää myös oktopamiinia, Alpha GPC:tä, synefriini HCL:ää, metyyliä -Synephrine HCL ja Higenamine HCL. Valitettavasti emme voi sanoa, miten yksittäisten aineiden annostus muodostuu, koska määrät ovat piilossa "Neuro Energized Stimulant Ignition System" -seoksen takana, 1250 mg. Ehdottomasti piste siitä, mutta yksi asia on varma, että tämä STIM-hirviö todella pamahtaa! Tämän torjumiseksi ja törmäyksen estämiseksi "Electrolyte Vita Support Mix" erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten; C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, niasiini, natrium, kalium ja magnesium.

Kaksi yhdistelmää "Nitric Ocide System" ja "Cell Volumizing ATP Complex" varmistavat täyden pumpun ja auttavat sinua varmistamaan, että soluissasi on riittävästi ATP-varastoa, joka tuo stimien höyryn silitysraudaan.

* Mainonta / mainonta

#2 Vaaraydin – Tuhkaa

ARVIOINTI: 8.9 / 10

# 1 Devil's Pharma - Paholaisen työ

Devil's Pharman Devil's Work on todellinen monipuolinen lahjakkuus hardcore-boosterien suhteen. Täysi 12 gramman annoksen kokoinen se yhdistää kaikki ainesosat energiaa, ajaa, keskittyä ja pumppaamaan yhtä paljon. Jälkimmäisen varmistaa sitrulliinimalaatin, AAKG:n, AGmassin, glyserolin ja Norvaliinin symbioosi, pumppumatriisi, jota tavataan harvoin hardcore-tehostereissa ja joka on yhtä pitkäkestoinen, pörröinen ja verisuonimainen. 

Mielenkiintoista on myös nootropien, kuten Mucuna Pruriens (40 mg) käyttö dopaminergisen järjestelmän stimuloimiseksi. Säästöjä ei tietenkään tehdä "klassisten" hardcore stimulanttien alalla, ainesosaluettelo on pitkä ja vakuuttaa kaikkien yksittäisten ainesosien kekseliäällä yhdistelmällä ja annostelulla. Tässä 250 mg DMDH kiinnittää kovan tehosteen kuluttajan huomion, mutta myös 50 mg synefriini HCL, 45 mg hordeniini, 15 mg higenamiini, 2 mg yohimbine HCL ovat arvokkaampia kuin pelkkä katse ja huutaminen testataksesi tätä tehostetta. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, brändi tekee vaikutuksen ammattimaisella ulkoasullaan viimeistä yksityiskohtaa myöten ja tekee jopa lajikkeiden nimeämisessä selväksi (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy), että ne yrittävät erottua kilpailijoista pienilläkin asioilla – heidän kanssaan varsinaisessa mielessä mahtava menestys!

* Mainonta / mainonta

# 1 Devil's Pharma - Paholaisen työ

ARVIOINTI: 9.0 / 10

Jos sinulla on valinnanvaraa, olet hemmoteltu valinnasta!

Ja sen kanssa olemme läpi tässä vaiheessa ... mikä ei automaattisesti tee siitä helpompaa! Vaikka meillä on selvä omatunto, että olemme esittäneet sinulle 10 parasta laatua ja laatua olevaa tuotetta, jokainen ansaitsee tehdä vähintään yhden testin ja valita erikseen pitkäaikaiseen käyttöön. Jokaisella heistä on potentiaalia tulla omaksi vuoden 2019 parhaaksi hardcore-tehostajasi niiden hyvin erilaisten ominaisuuksien vuoksi. Tervetuliaismahdollisuus, jonka kumppanimyymälämme STAYFOCUSED.DE. tarjoaa sinulle tässä vaiheessa tehosterokotteiden ostamisen. Vuosi on vielä nuori ja markkinat ovat yhtä dynaamiset kuin koskaan ... ole valmis kokeilemaan, keräämään kauneimmat ja parhaat tölkit ja koottamaan kokoelma väkivaltaisimpia stim-pommeja tarpeidesi mukaan;) Tarjouksia on paljon ...

Lupauksemme

Lupaamme sinulle, että jokainen täällä esitetyistä tehostimista on rahan arvoinen, pettymykselliset tuotteet eivät sisältyneet haravointiimme! Arvioimme tehostimia mahdollisimman objektiivisesti kokemuksemme perusteella, emmekä luottaneet valmistajan markkinointilupauksiin. Tässä luetellut harjoittelutehostimet ovat osoittautuneet monipuolisissa testeissämme, intensiivisissä harjoitusyksiköissä ja voittaneet kilpailijoita vastaan. Tätä varten käytimme omia testejä, kokemuksia muilta urheilijoilta ja arviointia sijoituksellemme. Kaikki testatut tuotteet ovat todistaneet itsensä ja ovat todellisia vakavampia tehosteita, ja ne luokiteltiin ainesosien, vaikutuksen (tarkennus, teho, energia ja pumppu), maun ja liukoisuuden sekä vastinetta rahalle -ryhmiin. Kullekin luokalle myönnettiin pisteet 1-10 pistettä.

Huomautus:

Sijoituksella haluamme kertoa sinulle parhailta koulutuksilta, jotta voimme tukea sinua ostopäätöksessäsi ja säästää pettymyksiltä ja säästää lompakkoasi. Tehostekatsauksemme edustavat subjektiivisia vaikutelmiamme eivätkä väitä olevansa yleisiä. Yhden ja saman tuotteen vaikutus voi vaihdella henkilöstä toiseen! Harjoitusta edeltäviä lisäravinteita ei tule ottaa pysyvästi tai yliannostella. Harjoittelua edeltävien tehostimien käyttö ja annostus on täysin omalla vastuullasi.

Takaisin alkuun -painike