Rankings

Vuoden 2021 parhaat pumpunvahvistimet - osa 1: EU-tuotemerkit

Koulutuksen tehostajien markkinat kasvavat ja kasvavat, ja sen myötä määritetään myös yksittäisten harjoitusten vaatimusprofiilit. All-in-one-tuotteiden, aivojen ja mielialan tehostajien ja klassisten erittäin väkevöityjen pommien lisäksi pumpunvahvistimista on nyt tullut myös tuote, jolla on suuri kysyntä.

Varsinkin myöhäisillan harjoitteluyksiköissä tai tiukasti säännellyissä ja valvotuissa kilpailuvalmennuksissa, jotka rajoittavat piristeiden ja monien muiden ainesosien käyttöä, ovat esiharjoitukset, jotka keskittyvät yksinomaan lihaksen ravintosisällön, ihanteellisen verenkierron ja sen maksimointi rajoittaa lihastuntumaa, on järkevää.

Vaikka aminohapot kuten arginiini, Sitrulliini ja ornitiini ovat vakioprofiili verenkierron parantamisessa, monet muut ainesosat ovat viime aikoina tulleet voimakkaiksi verisuonten ja lihasten täyteaineiden tukijoiksi.
Mainitakseni vain muutamia niistä, vaikuttavat aineosat, kuten epikatekiini, punajuuriuute ja männynkuoriuute, lupaavat muita aminohappoja, kuten L-norvaliini tai patentoituja raaka-aineita, kuten GlycerSize ja HydroMax Nitrosigiinin, NO3-T: n ja S7: n lisäksi lihasten voimakas kasvu ja valtimoiden ja verisuonten näkyvyyden lisääntyminen.

Nähtyään molemmat sisään Rankingssekä yksilöllinen Arvostelut Haluamme laittaa lukuisat tehosterokotukset hardcore-segmenttiin mikroskoopin alle, laittaa ne vauhdin läpi ja sijoittaa ne sitten Booster-narkkareita nyt tarkemmin pumpun lisäravinteita.

Olemme koonneet huippulistan uusimmista ja parhaista pumpunvahvistimista koostumuksen, hinta-laatusuhteen, maun, asettelun ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vaikutuksen perusteella.

Sijoitus on rajoitettu ennen harjoittelua ILMAN piristeitä ja se ilmestyy myös 2 osana. Ensimmäisessä, nyt seuraavassa osassa esitellään sinulle neljä EU-tuotemerkkien tehostajaa, jotka vaikuttavat aluksi vähemmän innovatiivisilta ja kokeellisilta koostumukseltaan, mutta ovat täysin vakuuttavia annostuksen, synergian ja laillisuuden suhteen.

Toisessa osassa keskitymme myös kansainvälisiin tuotteisiin, joissa on mielenkiintoisia uutuuksia ja lisätään mielenkiintoisia ehdokkaita luetteloomme.

TÄRKEÄÄ: Emme väitä olevamme täydellisiä tai objektiivisia oikeita. Paras ja kunnioitettavin aikomuksemme on kiinnittää huomiosi vain tehokkaimpiin ja korkealaatuisimpiin pumpunvahvistimiin ja sijoittaa ne vastaavasti, mutta haluamme huomauttaa yhden asian:

Pumpun tehostimen vaikutus vaihtelee myös suuresti urheilijasta riippuen monista tekijöistä. Yhtäältä se perustuu yksinomaan subjektiivisiin ja yksilöllisesti fyysisesti kokeneisiin vaikutelmiin, ja toisaalta ravitsemuksella, nesteytyksellä, harjoittelutyypillä, insuliiniherkkyydellä ja paljon muulla on merkitystä. olennainen rooli lihasten täyteyden ja tunteen, vaskulaarisuuden ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suvaitsevaisuuden kehittymisessä (Sidenote: Jotkut vaikuttavat aineosat aiheuttavat verenpaineen laskun, jolla voi olla vakavia vaikutuksia ruoansulatuskanavaan).

Ammattimaisesti tutkittujen ja käytännössä kokeneiden urheilijoiden joukkueena tavoitteemme on näyttää sinulle taipumuksia ja esittää omat sekä asiakkaiden ja ystävien vaikutelmat edustavasti ja realistisesti. Tällöin otetaan huomioon esiteltyjen yritysten ja tuotteiden lupaukset ja mainoslauseet ja verrataan niitä odotuksiin ja lopulta kokemuksiin.
Jos analyyseja tai taustatietoja on saatavilla, selvitämme ainesosat ja vaikutukset, mutta emme voi taata tietyissä tapauksissa tosiasiallisesti sisältämien aineiden aitoutta.
Periaatteessa luotamme kuitenkin vain tuotteisiin, jotka ovat tunnettuja, toimivia ja näyttävät olevan korkealaatuisia ja jotka ovat peräisin arvostetulta ja uskottavalta yritykseltä.

Seuraava on esittely neljästä parhaasta eurooppalaisten tuotemerkkien 2021 pumpunvahvistimesta.

# 4 - ESN - kampipumppu

ESN: stä ei ole paljon sanottavaa. Fitmart-verkkokaupan ja kehonrakennusfoorumin ”Team-Andro” tunnettu talomerkki on ollut jo vuosia yksi Euroopan ehdottomista edelläkävijöistä ja hallitsee proteiini- ja ravintolisämarkkinoita.
Crank-sarjalla ESN myy useita näyttöön perustuvia lisäaineita koulutuksen optimointiin, tässä tapauksessa maksimaaliseen NO-tehostukseen.

Tätä tarkoitusta varten kampipumppu koostuu suuriannoksisesta matriisista L-sitrulliini, Larginiini, Ornitiini HCL, glutationi, tauriini, Männynkuoriuute ja Glyseroli.

Annos 20g (20 annosta - 29,39 €) antaa 6g L-sitrulliini Malaatti, 3,5 g patentoitua Glycopumpia, 3 g L-arginiini-AKG, 2,5 g ornitiinihydrokloridia, 2 g tauriini, 400 mg männynkuoriuutetta ja 200 mg L-glutationia.

Tämä pumpun lisäosa tarjoaa siis kaiken kattavan matriisin verisuonten voimakkaalle laajenemiselle ja siten lisääntyneelle verenkierrolle ja ihanteelliselle lihassolujen nesteytykselle.

Tulokset puhuivat myös puolestaan ​​visuaalisesti ja tuntuvasti ja todistivat ESN Crankille laillisen paikan tässä rankingissa. Vain vaikuttavan aineosan annosta voitaisiin nostaa yhdessä tai toisessa pisteessä, mutta tulos symbioosissa ja kokonaisuutena on ehdottoman johdonmukainen ja tyydyttävä.

Kuva ESN-kampipumpun tehostimesta

* Mainonta / mainonta

ESN - kammen pumppu

  • Kattava vaikuttavan aineen matriisi
  • voimakas verisuonten laajeneminen ja ihanteellinen nesteytys lihassoluissa
  • 6g L-sitrulliini Sisältää malaattia

# 3 PEAK - Epic Pump

Peak-tuotemerkki on myös rikastanut lisäpeliä tässä maassa monien vuosien ajan ja on yksi joukkueen halutuimmista tuotemerkeistä sen joukkueen monien isojen nimien ansiosta.

Epic Pump rullaa kentän takaapäin ja iski valtavalla 16 g: n typpioksidin esiasteilla ja lupaavalla lempinimellä "Hardcore Veins Stretcher". Se ei ole vain "suurin annos" -ominaisuuden ruumiillistuma, vaan myös vakuuttaa hyvin valittujen substraattien ja erityisten yhdisteiden maksimaalisen hyötyosuuden.

Epic Pump toimittaa 25 g vakiintunutta ja vahvaa aminohappoa 20 grammaa kohden (29,39 annosta - 8 €) L-sitrulliini Malaatti ja lisää se vielä 6 g: lla L-AAKG: tä. Siellä on myös 4g tauriini, vielä 2 grammaa L-arginiini nitraattimuodossa ja 1 g punajuurimehuuutetta.

Harjoituksen tehostaja maksimoi siten arginiini-Taso veressä ja optimoi typpioksidisynteesin tehokkaiden nitraattiyhdisteiden ansiosta.

Vaikka täydennysasiat näyttävät melko yksinkertaisilta ja yksinkertaisilta, pelkästään niiden annostus todistaa taitotiedosta ja sillä on vastaavia vaikutuksia. Vain pitkällä aikavälillä Epic Pumpilla on parantamisen varaa, mutta visuaaliset tehosteet ovat vaikuttavia koko harjoittelun ajan.

Kuvia Peakin pumpunvahvistimesta Epic Pump

* Mainonta / mainonta

PEAK - eeppinen pumppu

  • Suuri annos aktiivisia aineosia pumpulle
  • 8g L-sitrulliini ja 6g L-AAKG
  • Vaikuttava pumppu

# 2 NP RAVINTO - Tulevaisuus

Pitkästä aikaa NP Nutrition toimi monien voima- ja kunto-urheilijoiden tutkan alla ja ennen kaikkea sen piti taistella yksinkertaisen ulkoasun ja vanhentuneen kuvan kanssa. Mutta vaikuttavan reanimaation jälkeen tunnettujen vaikuttajien ja näyttämön asiantuntijoiden avulla NP Nutrition onnistui kääntymään hyvin lyhyessä ajassa ja pystyi voittamaan monia uusia ja vakiintuneita kehonrakennusurheilijoita ja ammattilaisia tiimilleen ja on sittemmin laajentanut tuotevalikoimaansa nerokkailla tiedoilla ja laadulla.

Tulevaisuus perustuu useiden kilpailevien tuotteiden testaamiseen ja vertailuun ja väittää olevansa jotain täysin uutta ja että sitä pidetään ei-plus-ultra -näytteenä piristeistä vapaana ennen harjoittelua täydennettynä.

Noin 22,7 g (22 annosta - 39,20 €) 6 g L-sitrulliini, 5g Glyseroli, 4g AAKG, 2g arginiini Nitraatti ja 1 g punajuuriuutetta yhdessä.

Tämä johtaa maksimaalisesti laajentuneisiin verisuoniin ja lisää lihasten ravintoaineita. Lisäksi ei-toivottujen jätteiden ja epäpuhtauksien aktiivisella poistamisella on myönteinen vaikutus.

Vaikutusten muoto ja kesto ovat joka tapauksessa vaikuttavia, vain maun ja luovuuden kannalta kaava on vähän litteä - #MeckernAufHohemNiveau

Kuva pumpun tehostimesta Future from NP Nutrition

* Mainonta / mainonta

NP Nutrition - tulevaisuus

Paras BPS Pharma - Not1Pussy Ultimate Pump Matrix

Jokainen, joka etsii epätavallisia tuotteita, innovatiivisia aktiivisten ainesosien yhdistelmiä ja äärimmäisiä vaikutuksia, löytää ne BPS Pharmasta. Paratiisilintu EU: n tuotemerkkien joukossa on uskaltanut leikkiä tulella alusta lähtien ja tykkää leikkiä laillisella harmaalla alueella. Psykedeelisen tuotemerkin kovimmat tehosteaineet, libidonvahvistimet ja rasvanpolttoaineiden korkit haluavat pudota takaisin toiselle epäilyttävälle aineelle.

Ultimate Pump Matrix on kuitenkin erilainen, mikä tekee vaikutuksen virheettömällä ja laillisella koeteltujen ja uusien jännittävien aktiivisten ainesosiensa koostumuksella. Jokainen, joka on tähän mennessä tuntenut Saksan markkinat, etsii turhaan vastaavia tämäntyyppisiä tuotteita.

Koska toisin kuin monet kilpailevat tuotteet, Yhdysvalloista peräisin oleva nitrosigiini on pumpun tehostimen pääkappale. Tämä aminohapon patentoitu muoto L-arginiini on erityisen pitkäikäinen maine.

Jokainen 12 g: n annos (22 annosta - 38,95 €) yhdistää 3,75 g L-Citrulline, 1,305g Nitrosigiini, 300mg tauriini, 170 mg männynkuoriuutetta ja 68 mg pyknogenoli- tai männynkuoriuutetta pumpun matriisiin, jolla on hyvin erityinen aktiivisuus.

Koska siitä huolimatta, että annoskoko on suhteellisen pieni, pumppausvaikutus kestää suhteettoman kauan ja on osoittautunut vahvimmaksi tähän mennessä. Mikään tähän mennessä mainituista tuotteista ei ollut lihaksia niin pullea ja täynnä.
Vaikka iho oli vähemmän muuttunut (verisuonten suhteen), lihasten ympärysmitta ja pyöreys kasvoivat huomattavasti ja jopa harjoittelun jälkeen olit pyöreä ja leveä koko päivän.

BPS Pharma Not4Pussy Ultimate -pumppumatriisi

* Mainonta / mainonta

BPS Pharma - Not4Pussy ULTIMATE -pumppumatriisi

  • Erityinen pumppumatriisi nitrosigiinin ja muiden aktiivisten ainesosien ansiosta
  • Erittäin voimakas pumppausvaikutus
  • Erittäin pitkäaikainen vaikutus

Nyt se riippuu sinusta! - Mitä olet syönyt, oletko juonut tarpeeksi, minkä tyyppistä harjoittelua seuraat, miten aineenvaihdunta tapahtuu?

Loppujen lopuksi kaikki neljä ehdokasta ovat todella tehokkaita ja palvelevat tarkoitustaan ​​enemmän kuin tyydyttävästi. Missä määrin hänen suuret annokset klassikoita arginiini und Sitrulliini tai mieluummin pudota uutuuksiin ja mahdollisesti täydentää sitä suhteellisen edullisilla aminohapoilla, on sinun tehtäväsi. Pumpun määritelmällä, onko se erityisen verisuoninen vai erityisen pyöreä ja pullea, on myös merkitys oikean pumpunvahvistimen valinnassa.
Kaikki vahvistimet ovat saatavana kumppanikaupastamme STAYFOCUSED.DE ilmoitettuihin hintoihin (katso suluissa) ja ovat ehdottomasti hyödyllisiä, jos et halua koota ja sekoittaa itseäsi.

Takaisin alkuun -painike