Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

Psycho Pharma – Edge of Insanity testissä

Kemian laboratoriota muistuttava kirkkaanvihreä tölkki on varmasti kiinnittänyt monien booster-kuluttajien huomion. Psycho Pharma on julkaissut menestyneen ja luultavasti tunnetuimman tuotteensa, hardcore boosterinsa kiihkeällä nimellä "Edge of Insanity", uudessa koostumuksessa - on jälleen kerran sanottava. Tässä suhteessa pojat (ja tytöt tasa-arvon mielessä) ovat aina erittäin ahkeria ja yrittävät täydentää boosterin kaavaa. Tiedät viimeistään tämän testin lopussa, ajaako Edge of Insanity meidät todella hulluuden partaalle.

Psycho Pharma Edge of Insanity Dosen tuotekuva

* Mainonta / mainonta

Psycho Pharma - Edge of Insanity

 • Erittäin vahva suorituskyvyn tehostus à la beast -tilassa
 • Optimaalinen veto raskaaseen ja kovaan harjoitteluun
 • Pitkä toiminnan kesto

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8,5 g)
L-Citrulline8000 mg
Beta alaniini3200 mg
Kofeiini Vedetön350 mg
teobromiinia20 mg
Johimbiini Hydrokloridi (Pausinystalia yohimbe) (kuori)5 mg
Rauwolfia Vomitoria -juuriuute (tavallinen min 90 % alfa Johimbiini)4 mg
Gamma-aminovoihappo (GABA)1000 mg
Dikafeiinimalaatti (Infinergy™)70 mg

Joskus vähemmän on enemmän – se on ensimmäinen vaikutelma, kun katsot etikettiä. Tehoste sisältää vain 8 aktiivista ainesosaa. Kaikki ainesosat on listattu yksitellen ja niiden vastaavissa annoksissa - esimerkillisesti. Annoskoko on 1 kauha eli 14,5 grammaa, ja siinä on yhteensä 25 annosta.

Ainesosat on jaettu kolmeen luokkaan. Alkaen PSYCHO Endurance Vascularity & Pumps -sekoituksesta.

L-Citrulline Malates 2:1: Ei-välttämätön aminohappo on lähes välttämätön ja jokaisen pumpun aktiivisia ainesosia sisältävän tehosterokotteen "perus" L-sitrulliini. Tämä stimuloi typpioksidin tuotantoa ja edistää verenkiertoa, mikä puolestaan ​​tuo enemmän happea ja ravinteita lihaksiin. Samalla saasteet poistetaan myös paremmin. klo Sitrulliini- Malaatti on Sitrulliini an Ester ja suolat omenahappo (Malaatti) sidottu, enimmäkseen kuten täällä suhteessa 2:1 (Sitrulliini malaattiin). Optimaalinen annos on 8000 mg.

Beta alaniini: Myös klo Beeta-alaniini se on ei-välttämätön aminohappo. Beeta-alaniini Alentaa lihaksensisäistä pH:ta nostamalla karnosiinitasoja ja vähentämällä maitohapon tuotantoa, mikä johtaa viivästyneeseen lihasten väsymiseen. Tunnettu "sivuvaikutus" on pistely iholla. Tämä on kuitenkin täysin vaaratonta. 3200 mg ovat täydellisesti annosteltuja.

Razor's Edge Focus

Kofeiini Vedetön: Tämä on vedetöntä Kofeiini ja siksi erittäin keskittynyt Kofeiini, jota käytetään enimmäkseen boostereissa. Kofeiini sillä on suorituskykyä parantava, mielialaa kohottava ja motivoiva vaikutus. 350 mg on hyvä annos.

teobromiinia: Teobromiini esiintyy luonnollisesti kaakaossa ja sillä on rakenteellisia yhtäläisyyksiä Kofeiini, mutta sillä on paljon heikompi vaikutus, mutta se on pitkäkestoisempi. Teobromiini parantaa verenkiertoa kehossa, lisää fyysistä ja kognitiivista suorituskykyä ja sillä on myös mielialaa kohottava vaikutus. Vain 20 mg:lla tämä on kuitenkin erittäin pieni annos, mutta vaikutukset tehostuvat yhdessä Kofeiini.

Johimbiini Hydrokloridi (Pausinystalia yohimbe) (kuori): Paremmin tunnettu yohimbine HCL ja sen ominaisuudet rasvanpolttajana, erityisesti itsepintaisille ongelma-alueille. Lisäksi on yohimbine myös yksi motivoiva ja ajaa lisäävä vaikutus. "suositukset" puhtaille yohimbine HCL-kapselit ovat 3 x 10 mg päivässä. Edge of Insanity sisältää 5 mg. Niitä on kuitenkin edelleen 4 mg Alfajohimbiini plus – kyllä, luit oikein, 4 mg.

Rauwolfia Vomitoria -juuriuute (tavallinen min 90 % alfa Johimbiini): Alfajohimbiini tai lyhyesti: Alpha-Yo, paljon tehokkaampi muoto kuin yohimbine HCL. 4 mg on raskas annos. Tässä on ennakkovaroitus: Tunne tiesi kohti täyttä osaa.

Huomautus yohimbine: yohimbine ei tule ottaa aterioiden yhteydessä, sillä rasvasolujen reseptoreihin kohdistuva estävä vaikutus ei enää tapahdu ruoan ja tässä erityisesti hiilihydraattien laukaiseman insuliinin vapautumisen kautta.

Zengaba Focus Nootropic

Gamma-aminovoihappo (GABA): Gamma-aminovoihappo tai lyhyt GABA on hermostossa ja aivoissa oleva aminohappo. Varsinkin kun on kyse tiedonsiirrosta GABA merkittävä rooli. Joten harjoittele GABA sillä on estävä vaikutus tiedon siirtoon, mikä on välttämätöntä oikean tiedonkäsittelyn kannalta, kun ärsyke on korkea. Tämä on tärkeää henkisesti vaativan työn lisäksi myös harjoittelun aikana. Ottamalla GABA myös stressi vähenee, pelot lievittyvät ja yleinen hyvinvointi lisääntyy. Löydät usein GABA siksi myös unilisissä. Lisäksi on viitteitä siitä GABA stimuloi kasvuhormonien vapautumista. 1000 mg on suuri annos.

Dikafeiinimalaatti (Infinergy™): Se on yhdistelmä omenahappoa ja Kofeiini suhteessa 3:1. Sitä kutsutaan myös "viivästyneeksi". Kofeiini" koska se on pidempikestoinen ja alkaa viivästyneellä tavalla. Yhteensä 70 mg:lla Infinergy™-tuotetta saadaan vielä 17,5 mg Kofeiini.

Päätelmän ainesosat:

Kun näimme ensi silmäyksellä, että etiketti koostuu suhteellisen harvoista ainesosista, voimme nyt sanoa, että annokset ovat enemmän kuin vaikuttavia. Kuitenkin, mikä herättää meitä jonkin verran kunnioitusta, on 4 mg Alfajohimbiini. Nähtäväksi jää kuinka kovia tavalliset sivuvaikutukset tulevat olemaan ja antoivatko ne boosterille nimen 😉.

Psycho Pharma Edge of Insanityn pakkaussuunnittelu

Kuten johdannossa jo kirjoitettiin, koko tölkki näyttää siltä kuin se olisi peräisin suoraan kemian laboratoriosta. Väri vihreä, jossa musta kansi ja painatus edessä, joka olisi voinut tulla (maanalaisesta) laboratoriosta. Lisäksi Psycho Pharma lupaa "Exploding Muscle Pumps", "Zen Energy", "Razor Focus" ja "Psycho Endurance". Takapuolella on useita käyttöä koskevia varoituksia sekä "lisätietoja" eli ainesosien erittely vastaavien annosten kanssa.

Insanityn reunan maku ja liukoisuus

Psycho Pharma tarjoaa tehosteen 7 makuna:

 • Cherry Bomb
 • Musta jää
 • Jungle-mehu
 • Villi karkki
 • Mansikka vesimeloni mehujää
 • Sininen limonadi
 • Spiked Punch

Valitsimme Jungle Juice -maun. Ja niin paljon voidaan paljastaa etukäteen: Emme olleet pettyneitä, päinvastoin.

Suositeltu annos on 1 mittalusikallinen (14,4 grammaa) sekoitettuna noin 8 ml:aan kylmää vettä. Koko ruoka tulee syödä 240 minuuttia ennen harjoituksen alkua.

huomautus: On suositeltavaa testata toleranssiraja puolella kauhalla. Voimme vain yhtyä tähän suositukseen.

Mutta takaisin makutestiin: Jauheen liukoisuus on erittäin hyvä, shakerin pohjassa ei ole juuri lainkaan jauhejäämiä. Boosterin maku on loistava ja miellyttävä juoda. Jopa urheilija, joka siemaili tehosterokotetta aluksi varovasti, koska hän ei ollut tavannut boosteria, josta hän piti, hämmästyi mausta. Booster maistuu hedelmäiseltä ja raikkaalta, hienovaraisen makealta ja jälkimakultaan hieman hapan. Maistimme todennäköisesti kiiviä ja sitten kevyen limen makua, välissä yksinkertaisesti herkullista hedelmämakua.

Geschmack
liukoisuus

Kuinka Psycho Pharma Edge of Insanity toimii

Ensinnäkin: Millään tehosteella ei ole samaa vaikutusta kaikkiin kuluttajiin, joten tehokkuusraportit ovat aina subjektiivisia raportteja. Edge of Insanity on testattu useita kertoja kahden tiimin jäsenen toimesta; tunteet olivat samanlaiset molemmilla. Testattiin heti alussa kauhalla (se oli virhe :D), seuraavalla kerralla puolella kauhaa, jota nostettiin vähitellen yhteen kauhaan testin aikana.

🤓 valppautta ja energiaa (8/10)

Tämä alkaa suhteellisen nopeasti nauttimisen jälkeen Beeta-alaniini sen tyypillisellä pistelyllä. On huomattava, että tämä on myös GABA voi aiheuttaa pistelyä riippuen siitä, kuinka herkkä olet GABA valittaa. Ensimmäisten minuuttien aikana saatat myös tuntea pahanhajuista hengitystä, mikä on myös mahdollinen sivuvaikutus GABA. Noin 20 minuutin kuluttua ensimmäinen energiapotku tulee sen läpi Kofeiini Lisäksi sinusta tulee valppaampi ja motivaatio ja odotus tulevaa harjoittelua kohtaan lisääntyy. Se alkaa melkein samaan aikaan Alfajohimbiini paljastaakseen sen vaikutuksen. Ja tässä 4 mg on todella raskasta täydellä kauhalla. Kylmä hiki, hanhennahka, lisääntynyt syke, mainitakseni tyypilliset sivuvaikutukset. Edge of Insanityn kanssa harjoittelun tunne on enemmän kuin kovan rasvanpolttajan tunne. Puolella kauhalla sivuvaikutukset ovat paljon hellävaraisemmat, energiataso on silloin tietysti myös vastaavasti alhaisempi, mutta silti hyvällä tasolla.

🤯 Tarkenna ja aja (7/10)

Jokainen, joka odottaa veitsenterävää tarkennusta, tulee pettymään. Mutta pelkkä etiketti katsominen antaa käsityksen, että tunnelinäköä ei tapahdu täällä. Kauhalla ja kovassa alfassa -yohimbine Sivuvaikutukset, kristallinkirkas harjoittelufokus ja seuraava puhdas ja keskittynyt työsarja eivät tule kysymykseen. Kyse on enemmän harjoittelusta mahdollisimman lujasti ja sivuvaikutusten torjumisesta, olet kirjaimellisesti "Beast Mode" tai "Survival Mode". Mutta juuri tämä antaa sinulle tarvittavan voiman koulutukseen. Suhteessa puoleen kauhaan sinulta puuttuu tämä julmasti eteenpäin menevä piiskaaminen, mutta keskittymiskykysi lisääntyy ja olet myös keskittyneempi vähemmän vakavien sivuvaikutusten vuoksi.

💪 Pumppu ja verisuonisto (5/10)

Pumppu ja verisuonet ovat vain heikosti kehittyneet. Tietysti parhaassa tapauksessa 8000 mg auttaa sinua L-sitrulliini Malaatti rakentaa tietty pumppu, sekä kova koulutus. Olisimme kuitenkin toivoneet, että ainakin yksi tai kaksi pumpun ainesosaa olisi noussut tänne.

😈 Suorituskyky ja uupumus (7/10)

Suoritus harjoituksen aikana on julma. Boosteri ei sovellu pienempiin harjoitusyksiköihin, vaan kovaan jalkaharjoitteluun tai massiiviseen selkäharjoitteluun. Haluat liikkua jatkuvasti ja sinun on nostettava painoja. Uupumusaste on jälkeenpäin vastaavasti kova.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (7/10)

Edge of Insanityn vaikutus kestää hyvin pitkään. 3 tunnin harjoitteluyksiköt eivät ole ongelma, huomaat myös hieman kohonneen energiatason. Kuitenkin törmäys kovan harjoittelun jälkeen on myös vastaava. Törmäys viittaa kuitenkin vain uupumusasteeseen. Emme löytäneet muita sivuvaikutuksia. Harjoittelun aikana kannattaa ehdottomasti juoda riittävästi nesteitä, sillä ihmiset yleensä unohtavat juoda. Puolella kauhalla emme löytäneet sivuvaikutuksia. Treeni ei kuitenkaan ollut tässäkään kovatasolla, kuten täydestä kauhasta otettaessa.

The Edge of Insanity vastinetta rahalle

41,95 eurolla 25 annosta (per annos noin 1,68 euroa) boosteri on hinnoiteltu ylempään kolmannekseen, mutta vastineeksi saa myös todella tehokkaan hardcore-boosterin. Varsinkin kun kokemuksemme perusteella oletamme, että puolikas annos riittää aloittelijoille ja kokeneemmatkin käyttäjät saavat varmasti rahalleen vastinetta hieman pienemmällä annoksella. Hyötyjen ja sivuvaikutusten tasapainoista suhdetta varten olemme henkilökohtaisesti havainneet ¾ kauhan määrän optimaaliseksi. Tässä on Alfajohimbiini Sivuvaikutukset ovat edelleen voimakkaita, mutta siedettäviä. Treeniin on myös tarvittava työntö ja energiataso vahva.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Edge of Insanityn nykyinen versio toimittaa jälleen. Boosteri kuuluu ehdottomasti hardcore-luokkaan ja sitä tulee käyttää varoen ja varoen, varsinkin alan aloittelijoiden. Mutta suosittelemme myös kokeneita käyttäjiä olemaan aloittamatta suoraan täydestä kauhasta. Sivuvaikutukset Alfajohimbiini voi olla aika intensiivistä. Voidaan sanoa, että Edge of Insanityn kanssa täytyy vähän kokeilla määrän kanssa löytääkseen optimaalisen tasapainon käytön ja Alfajohimbiini selvittää sivuvaikutukset. Heti kun kuitenkin olet löytänyt itsellesi sopivan kauhan koon, treenihauskuu voi alkaa.

Psycho Pharma Edge of Insanity Dosen tuotekuva

* Mainonta / mainonta

Psycho Pharma - Edge of Insanity

 • Erittäin vahva suorituskyvyn tehostus à la beast -tilassa
 • Optimaalinen veto raskaaseen ja kovaan harjoitteluun
 • Pitkä toiminnan kesto
Yhdellä silmäyksellä...
6.8
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Vahva energiataso
 • Työnnä itsesi rajoihin
 • hyvä maku
BAD
 • Yliannostus tai alhainen henkilökohtainen toleranssiraja, vakava Alfajohimbiini haittavaikutuksia
 • Keskittyminen voisi olla selvempi
 • Pumput heikkenevät hieman
Varoitus ja energia8
Tarkenna ja aja7
Pumppu ja verisuonisto5
Suorituskyky ja uupumus7
Vaikutukset ja sivuvaikutukset7

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike