Pre Workout BoosterTuotearvostelutTuotearvostelutPumpun tehostin

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition testissä

Arvostelu: BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition, Oxystorm® ja Nitrosigine®

# Not5Pussyn 4. vuosipäivänä BPS-Pharma toimittaa meille tiukasti rajoitetun erän menestyksekästä tehosterokotetta, joka mainostaa erityisesti kahdella ainesosalla Oxystorm® ja Nitrosigine®. Tietenkin on myös paljon muita ainesosia, ja BPS-Pharma ei ilmeisesti ole säästänyt kustannuksia tai vaivaa todella laajan tehosteen luomiseksi.

BPS-Pharma kirjoittaa tästä kotisivullaan: ”Erityistä Black Legacy Edition että sisältämä vaikuttavan aineen matriisi sisältää kaiken, jotta saat maksimaalisen irti kehostasi. Patentoidut aktiiviset ainesosat, joita ei ole koskaan yhdistetty BPS-Pharmassa tieteellisesti perustellussa, koordinoidussa annoksessa, joka ei tee kompromisseja. Kaikki mitä tarvitset - taattu! ”Haluamme nyt testata, pitääkö tämä lupaus sen, mitä se lupaa.

BPS Pharma Not4Pussy Tranform-U-Matrix Black Legacy Edition -kuva Boosterjunkies-logolla
Bps Pharma Not4Pussy Tranform-U-Matrix Black Legacy Edition -lisäosa

* Mainonta / mainonta

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

 • Keskimääräistä parempi keskittyminen ja pumppu!
 • Ainutlaatuinen yhdistelmä vaikuttavia aineita Oxystorm®: n ja nitrosigiinin ansiosta
 • Ei ei-toivottuja sivuvaikutuksia

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 10 g)
L-Citrulline DL -malaatit
3333 mg
L-Citrulline 1833 mg
Oxystorm (Amaranthus hypochondriatus -jauhe)1133 mg
N-asetyylityrosiini1000 mg
Nitrosigiini (inostiolistabiloitu arginiini)1100 mg
Tauriini666 mg
Glukuronolaktoni333 mg
Alpha GPC300 mg
Kofeiini200 mg
Ashwagandha juurijauhe200 mg
L-Teaniini167 mg
Glutationi133 mg
Mäntykuoriuute (Pinus sylvestris)133mg
proanthocyanidins190 mg
Karkea oranssi ote67 mg
Mustapippuri Pura3,3 mg
Piperiini3,2 mg

Ainekset BPS-Pharmasta-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

Etiketissä on yhteensä 14 aktiivista ainesosaa. Tarjoilukoko on 1 kauha tai 10 grammaa ja se sisältää yhteensä 32 annosta.

Mennään yksittäisiin ainesosiin ja niiden annoksiin:

L-Citrulline DL-malaatti (1: 1): Bei Sitrulliini se on aminohappo, jonka myös keho voi tuottaa itse, minkä vuoksi näitä aminohappoja kutsutaan myös ei-välttämättömiksi aminohapoiksi. klo Sitrulliini-Malaatti on aminohappo Sitrulliini sidottu esteriin, tässä suhteessa 1: 1 (suhde 2: 1 on kuitenkin yleinen). Sitrulliini lisää typen oksidituotantoa kehossa ja parantaa siten verenkiertoa. Malaatti optimoi aerobisen aineenvaihdunnan ja parantaa lihasten energiansaantia. Annos 3333 mg Sitrulliini-Malaattia tai 1833 mg Sitrulliini voisi olla korkeampi.

Oxystorm® (Amaranthus hypochondriatus) -jauhe: Tässä päästään ensimmäiseen kahdesta näkyvästi mainostetusta ainesosasta, patentoidusta vaikuttavasta aineesta Oxystorm. Tämä on nitraatin lähde. Oxystorm sisältää noin viisi kertaa enemmän nitraattia kuin Betaiinieli punajuuriuutetta, jota löytyy usein pumpun tehostimista. Nitraatti stimuloi muodostumista Typpioksidi (NO). Tämä varmistaa, että Laajentuneet verisuonet, D Verenkiertoa edistetään sekä Parantaa lihasten hapen ja ravinteiden saantia tahtoa. 1133 mg: lla tämä on erittäin hyvä annos.

N-asetyyli-L-tyrosiini: N-asetyylityrosiini on asetyloitu muoto L-tyrosiini ja varmistaa sen paremman imeytymisen ja hyötyosuuden. L-tyrosiini on ei-välttämätön aminohappo ja muodostaa dopamiinin edeltäjän, jolla on mielialaa parantava vaikutus. Se myös terävöittää tyrosiini keskittyminen, lisää motivaatiota ja torjuu väsymystä. 1000 mg: n annos on optimaalisella alueella, yleiset annossuositukset ovat välillä 300 mg ja 1500 mg.

Nitrosigine® (inositolistabiloitu arginiini): Toinen näkyvästi mainostettu ainesosa. Nitrosigiini on Nutrition21: n patentoima vaikuttava aine, joka on valmistettu aminohaposta L-arginiini ja silikaatti. Tämä yhdiste stabiloidaan inositolilla, vitamiinin kaltaisella aineella. Tavoitteena on estää nitrosigiinin hajoamista kehossa ja pidentää sen vaikutuksen kestoa. arginiini on lähtöaine typpioksidin muodostumiselle, joka puolestaan ​​laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa, mikä lopulta johtaa haluttuun pumppuun. Regeneraatiota on myös parannettava. Suositeltu annos on yleensä 750 - 1500 mg. 1100 mg: lla tämä on erittäin hyvä annos.

Tauriini: tauriini on ei-välttämätön aminohappo ja todellinen "monipuolinen". tauriini Sen on tarkoitus edistää valppautta, tehostaa rasvanpolttoa, parantaa henkistä suorituskykyä ja sillä on antioksidanttinen vaikutus. Tavalliset suositukset ovat 1000-3000 mg. Se sisältää 666 mg.

Glukuronolaktoni: Glukuronolaktoni on hiilihydraatti, joka on osa monien eläinten ja kasvikuitujen ja liman sidekudosta. Glukuronolaktonilla sanotaan olevan suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, erityisesti yhdessä Kofeiini. Yhteisiä annossuosituksia ei ole. Saksassa sallitaan energiajuomille 2400 mg litraa kohden. Tässä olemme sisällyttäneet 333 mg.

Alpha GPC: Alpha GPC on välittäjäaineasetyylikoliinin edeltäjä ja sillä on positiivisia vaikutuksia muistin suorituskykyyn. Vaikutus harjoitteluun on erityisen mielenkiintoista urheilijoille. Useimmissa tapauksissa on suositeltavaa ottaa 300-600 mg. Tässä saavutetaan tämä 300 mg.

Kofeiini: Voit tietysti Kofeiini ei ole kadonnut. Kofeiini vahvistaa sykettä, lisää sykettä ja varmistaa siten lihasten verisuonten laajentumisen. Tällä tavoin urheilullinen suorituskyky paranee huomattavasti. Se sisältää 200 mg, melko keskimääräinen annos, jonka pitäisi antaa myös aloittelijoille mahdollisuus käyttää tätä tehostinta.

Ashwagandha juurijauhe: Ashwagandha tunnetaan parhaiten stressin vähentämisestä. Lisäksi sillä on myös muita positiivisia ominaisuuksia, kuten kognitiivisen suorituskyvyn edistäminen, immuunijärjestelmän vahvistaminen tai sisäisen aseman lisääminen. Akuutissa käytössä suositeltu annos on 300-500 mg. Täältä löydämme 200 mg.

L-Teaniini: L-Teaniini sillä on rauhoittava, stressiä vähentävä ja tarkentava vaikutus. Yhteistyössä jonkun kanssa Kofeiini se vaikuttaa klassisiin sivuvaikutuksiin Kofeiini kuten hermostuneisuus tai lisääntynyt syke. Tässä 167 mg: n annoksella olemme tavallisten annossuositusten alueella, jotka ovat 150-400 mg.

glutathione: Glutationia esiintyy lähes kaikissa ihmissoluissa, ja keho muodostaa sen kolmesta aminohaposta: glutamiini, glysiini ja kysteiini. L-glutationilla on immuunivahvistavia, vieroitus- ja antioksidanttitoimintoja. Yleensä suositellaan annosta 250 mg. Tässä meillä on 133 mg.

Mäntykuoriuute (Pinus sylvestris)

Proantosyanidiinit: Mäntykuoriuute on luonnollinen kasviuute, joka saadaan männyn kuoresta. Se sisältää korkean pitoisuuden oligomeerisiä proantosyanidiineja (OPC), mikä auttaa suojaamaan kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Tässä olemme sisällyttäneet 190 mg proantosyanidiineja, mikä on hyvä annos.

Katkera oranssi (Citrus aurantium) jauhe: Sitrushedelmien aurantium -uute, josta saadaan synefriiniä, sisältää energia -aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Se sisältää 67 mg sitrushedelmien aurantium -uutetta, mutta emme voi sanoa, kuinka monta mg sitä todella on synefriiniä.

Mustapippuri (Piper nigrum) -uute: Mustapippuriuute lisää muiden vaikuttavien aineiden hyötyosuutta. Täällä meillä on 3,3 mg mustapippuria tai 3,2 mg Piperiini.

Päätelmän ainesosat:

BPS Pharma toimittaa mielenkiintoisia ainesosia sekä testattuja ainesosia. Joissakin tapauksissa mielestämme yksittäisiä ainesosia voitaisiin annostella hieman korkeammiksi. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin hyvä ja tasapainoinen sekoitus pumppu- ja fokus -ainesosia sekä energian tasoa nostavia ainesosia.

Pakkauksen suunnittelu

Musta, aggressiivinen, kova, tyylikäs - tämä on pakkaus. Tölkki on klassinen musta, muu muotoilu rajoittuu myös väreihin musta, valkoinen ja hopea, "koristeltu" punaisilla aksentteilla. Tyypillinen "kissan pää", jossa on # Not4Pussy -kirjoitus, on näkyvästi koristeltu etupuolella. Pidämme erityisesti kissan pään "kyborgin ilmeestä", joka on sekoitus aggressiivista kissaa ja robottia - erittäin onnistunut. Tietenkin etupuolelta löydät myös koko tuotteen nimen sekä annoksen koon ja 320 gramman sisällön. Takapuolelta löydät muut "täydentävät tiedot", kuten annoskoko, ainesosaluettelo (vain englanniksi), ainesosat 100 grammaa kohden ja annoskokoon liittyvät (myös englanniksi). Lisäksi tuotekuvaus, kulutussuositus ja varoitukset. Maku näkyy viivakoodin yläpuolella. Mukana on myös erilaisia ​​"sinettejä", kuten GMP -sertifiointi (Good Manufacturing Practice), "Vegan" ja "CMO Free". Tietysti patentoidut ainesosat Oxystorm ja Nitrosigine on myös lueteltu erikseen ylimääräisenä kirjaimena tai etiketinä.

Maku ja liukoisuus: molemmat vakuuttivat meidät!

Boosteria on saatavana seuraavissa 3 maussa:

 • Sininen Killa Razz
 • Mojito Sour
 • Valkoinen persikka jäätee

 Testasimme varianttia Blue Killa Razz. Suositeltu annos on 1 kauha (10 grammaa). Suositeltava nesteen määrä on 200-300 ml vettä ja kokonainen tulisi nauttia 20-30 minuuttia ennen harjoittelua.

Ravistamisen jälkeen jauhe liukenee melkein kokonaan ja ilman jäämiä, ravistimen pohjalle jää vain muutamia jäämiä.

Maun suhteen tehosterokotus voi vakuuttaa. Ei liian makea, ei epämiellyttävää tai katkeraa jälkimaku ja mukava hedelmäinen. Kuitenkin siihen liittyvä maku, jota ”Blue Killa Razz” odottaa, ei täyty. Meille se maistuu enemmän kuin punaiset hedelmät tai vähän kuin punaiset rakeet. Siitä huolimatta se onnistui, vaikka se ohitti aiheen.

Geschmack
liukoisuus

Not4Pussy Transform-U-Matrixin vaikutus

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut Not4Pussy -tehostinta useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testi suoritettiin kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (7/10)

Kuten odotettiin, valppaus ja energia ovat vakaalla ja hyvällä tasolla. Tehoste alkaa toimia noin 20 minuutin kuluttua. 200 mg: n kanssa Kofeiini on määrä Kofeiini pidetty melko maltillisena ja myös aloittelijaystävällisenä.

🤯 Tarkenna ja aja (7.5/10)

Tässä vahvistin osoittaa vahvuutensa. Tarkennus ja ajaminen ovat keskimääräistä korkeammalla tasolla. Tarkennus on erittäin miellyttävä ja kristallinkirkas, mutta jos odotat tunnelinäkymää, olet hieman pettynyt täällä.

💪 Pumppu ja verisuonisto (9/10)

Tässä vahvistin menee askeleen pidemmälle. Pumppu ja verisuonitus ovat myös keskimääräistä parempia. Tässä vaikuttavat aineet Oxystorm ja Nitrosigine tuntuvat. Ei tietenkään aivan puhtaan pumpun tehostimen tasolla, mutta ehdottomasti enemmän kuin huomattava "monipuoliselle".

😈 Suorituskyky ja uupumus (8/10)

Tehostimella on myös rooli suorituskyvyn suhteen. Tämä johtuu erityisesti kristallinkirkkaasta keskittymisestä, joka keskittyy ja seuraa sinua koko kuntosalin aikana hyvällä lihashallinnalla.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (9/10)

Noin 2,5 tunnin kuluttua tehostin kuluu ja pumppu kestää hieman pidempään. Haittavaikutuksia ei voitu havaita.

Hinta-laatusuhde: kohtuullinen

Vahvistin on 38,90 euroa 32 annosta kohden, ja se on ehdottomasti yksi markkinoiden halvimmista edustajista, huolimatta rajoitetusta versiosta ja patentoiduista vaikuttavista aineista, jotka ovat tietysti myös kalliimpia ostaa. Tämän seurauksena hinta on noin 1,22 euroa annosta kohti. Kokeneet käyttäjät voivat lisätä annoksen 1,5 -kertaiseksi tai jopa kaksinkertaiseksi, ainesosien annostus varmasti tekee. Tämä toisi kuitenkin myös alhaisen hinnan perspektiiviin. Jos olet kiinnostunut tehosteesta, 200 mg Kofeiini Jos annos on kuitenkin liian pieni, voit mennä kumppanimyymäläämme stayfocused.de Kofeiini Tilaa tabletteja ja lisää sitten kofeiinin määrä yhteensä 400 mg: aan houkuttelevalla hinnalla samanaikaisesti.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Black Legacy Editionilla BPS-Pharma on tuonut markkinoille tehosterokotteen, jolla on kahden patentoidun ainesosan Oxystorm® ja Nitrosigine® ansiosta suuri merkitys pumpuissa. Painopiste on myös keskimääräistä korkeammalla tasolla, eikä sen tarvitse piiloutua muiden vahvistimien taakse. Kaiken kaikkiaan tehosterokotus näyttää erittäin hyvin koordinoidulta ja sitä voidaan kutsua todelliseksi monitahoiseksi, joka toimii keskimääräistä paremmin kaikissa luokissa ja kohtuulliseen hintaan.

* Mainonta / mainonta

BPS-Pharma-Not4Pussy Transform-U-Matrix Black Legacy Edition

 • Keskimääräistä parempi keskittyminen ja pumppu!
 • Ainutlaatuinen yhdistelmä vaikuttavia aineita Oxystorm®: n ja nitrosigiinin ansiosta
 • Ei ei-toivottuja sivuvaikutuksia
Yhdellä silmäyksellä...
8.1
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Keskimääräistä tarkempi
 • Lisää pumppua ja verisuonia
 • Ei ei -toivottuja sivuvaikutuksia
 • Hyvä hinta / laatusuhde
BAD
 • Hieman liian heikko kokeneille vahvistinkäyttäjille
Varoitus ja energia7
Tarkenna ja aja7.5
Pumppu ja verisuonisto9
Suorituskyky ja uupumus8
Vaikutukset ja sivuvaikutukset9

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike