TuotearvostelutTuotearvostelutPumpun tehostin

NP Nutrition - tulevaisuus testissä

Katsaus: NP Nutrition The Future - Nykyään kyse on yhdestä asiasta: pumput

Tässä vaiheessa testaamme sinulle puhdasta pumpun tehostinta ilman piristeitä, nimittäin NP Nutritionin pumpputehostinta "The Future". Tehosterokotusta mainostetaan stimulaatiovapaiden täydellisimpinä harjoitusta edeltävinä lisäravinteina, ja haluamme päästä tämän lausunnon pohjaan, täynnä odotusta toivottavasti "laskimoiden houkuttelevasta koulutuksesta" 😉

Kuva NP Nutrition The Future

* Mainonta / mainonta

NP Nutrition - tulevaisuus

  • Äärimmäinen pumppu
  • Pitkäaikainen vaikutus

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 22 g)
L-Citrulline6000 mg
Glyseryyli5000 mg
AAKG4000 mg
Arginiininitraatit2000 mg
Juurikkaan juurijauhe1000 mg

Ainesosat: NP Nutrition The Future

Vain 5 aktiivista ainesosaa on lueteltu, mutta niillä on kaikki tai niiden annoksilla on kaikki. Tarjoilukoko on 1 kauha tai täysi 22 grammaa ja se sisältää yhteensä 22 annosta.

L-sitrulliini: "Klassinen" pumpun ainesosa melkein jokaisessa pumpun tehostimessa. Lisäämällä typpioksidin tuotantoa kehossa verenkierto paranee, mikä puolestaan ​​johtaa mainittuihin pumppuihin. Vahvan 6000 mg: n annoksen mukana tulee voimakas annos, joka vastaa myös suositeltua annostusta tai löytyy monista pumpun tehostimista.

Glyseroli: Tämä on moniarvoinen alkoholi, joka kykenee varastoimaan vettä lihassoluissa ja takaa siten "täyteläisen" ilmeen. 5000 mg: lla on jälleen vaikuttava annos.

Tiedot: Fysikaalisten ja kemiallisten ominaisuuksiensa vuoksi paakkuuntuminen voi tapahtua helposti. Yksi syy tähän on alhainen sulamispiste, noin 18 celsiusastetta. Tulevaisuudella on myös taipumus muodostaa näitä vahvoja paakkuja.

AAKG tai L-Arginiini-alfa-ketoglutaraatti: Tämä on erittäin biologisesti saatavilla oleva muoto arginiini. Se sisältää 4000 mg AAKG. Yhteiset annossuositukset AAKG ovat 3000 - 5000 mg päivässä, joten tämä on myös erittäin hyvä annos.

Erityisesti yhdistelmä Sitrulliini und arginiini on erittäin edullinen, koska molemmat toimivat samalla tavalla, mutta viiveellä. loppu arginiini typpioksidi muodostuu välittömästi, Sitrulliini edustaa kuitenkin alustavaa vaihetta arginiini ja se on ensin muutettava.

arginiini Nitraatti: Kuten nimestä voi päätellä, yhdistettynä arginiini Nitraa kaksi aktiivista ainesosaa arginiini ja nitraatti keskenään. Molemmat lisäävät kehon typpioksidin tuotantoa kahden eri reitin kautta. Täällä on myös hyvä annos 2000 mg.

Punajuuriuute: Koska punajuuriuute sisältää suuria määriä nitraattia, se stimuloi typpioksidin muodostumista. Kuten edellä on jo kuvattu, tämä varmistaa verisuonten laajentumisen. Punajuuriuute toimii myös antioksidanttina. 1000 mg vastaa pumpun tehostimen tavallista annostusta.

Päätelmän ainesosat:

Ei kokeiluja - se on hyvä tapa tiivistää se. NP Nutrition perustuu tunnettuihin ja tehokkaisiin pumpun aktiivisiin ainesosiin, mutta erittäin suurina annoksina. Vastuulliset ajattelivat, että se olisi pikemminkin liikaa kuin liian vähän 😉

Pakkauksen suunnittelu

Olento toisesta maailmasta (tai ehkä tulevaisuudesta?) Katsoo meitä pahoilla, säteilevillä keltaisilla silmillä. "Muukalaisten kasvojen" eteen on kirjoitettu "Tulevaisuus" isoilla kirjaimilla. Takana on suositeltu saanti, ainesosat 100 grammaa ja 22 grammaa kohti (eli annosta kohti) ja seuraavan varoituksen alapuolella: ”Varoitus! Tämä pumpun tehostin on erittäin tehokas! Jos annos on riittämätön, verenpaine voi laskea. Älä syö enempää kuin suositeltu määrä. ”Oha 😊 Tietenkin siellä on myös ainesosaluettelo, yleistä tietoa ravintolisistä, sanat” Made in Germany ”ja yrityksen osoite tölkissä. Joten tässä kaikki on esimerkillistä ilmoituksen osalta.

NP Nutritionin tulevaisuuden maku ja liukoisuus

Boosteria on saatavana kahdessa "maussa"

  • maustamaton
  • Oranssi

Testasimme myös oranssia varianttia. Suositeltu annos on 1 kauha (22 grammaa). Suositeltu nesteen määrä on 300 ml.

Ravistamisen jälkeen jauhe liukenee melkein kokonaan jättämättä jäämiä. Valmisjuoma on maitomaisen värinen ja tuoksutestissä voit selvästi havaita appelsiinin maun. Tämä jatkuu sitten makutestissä, mutta appelsiinin makuun liittyy erittäin voimakas katkera sävy - ei todellakaan makuelämys.

Geschmack
liukoisuus

Vaikutus: NP Nutrition The Future

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut tehostinta useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testi suoritettiin kauhalla.

💪 Pumppu ja verisuonisto (10/10)

Tulevaisuus vie pumput huipputasolle. Vaikutus alkaa noin 15-20 minuutin kuluttua nauttimisesta ja vastaavista harjoituksista kuntosalilla. Käsivarret näyttävät täyteläisemmiltä ja paksummilta, suonet ulkonevat hyvin (vihje: Täyden vaikutuksen saavuttamiseksi tässä on huolehdittava riittävästä nesteen saannista Glyseroli Vesi sitoo.). Täällä ei ole mitään valittamista, päinvastoin, se, mitä luvataan, toimitetaan. Tämä lohduttaa myös tehostimen makua 😉

😈 Suorituskyky ja uupumus (6/10)

Voimakkaampi verenkierto lihaksissa ja siihen liittyvä parempi ravinteiden saanti lihaksiin tekevät niistä tehokkaampia ja väsyvät hitaammin. Tämä ei tietenkään tapahdu stimulantteja sisältävän tehosterokotuksen tasolla, jolla on muita ainesosia vielä enemmän mahdollisuuksia parantaa suorituskykyä. Kuitenkin huomaat myös erot suorituskyvyssä ja uupumuksessa pumpun tehostimen kanssa - etenkin niin voimakkaalla tehostimella kuin The Future.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (8/10)

The Future on ylemmällä hintasegmentillä 39,95 eurolla 22 annosta. Mielestämme hinta on edelleen perusteltu, koska tehosterokotus pitää myös lupauksensa. Täällä saat ehdottomasti jotain vastineeksi rahoillesi.

Hinta-laatusuhde: keskikenttä

39,95 euroa 22 annosta, Future on hinnoiteltu erittäin korkealle puhtaalle pumpun tehostimelle. Mielestämme hinta on edelleen perusteltu, koska tehosterokotus pitää myös lupauksensa.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Pumput, pumput ja jälleen pumput. Täällä ei oikeastaan ​​ole muuta sanottavaa. Tehosterokotus tekee juuri sen, mitä sen pitäisi: anna meille raaka pumppu, ei enempää, mutta myös vähemmän.

Kuva NP Nutrition The Future

* Mainonta / mainonta

NP Nutrition - tulevaisuus

  • Äärimmäinen pumppu
  • Pitkäaikainen vaikutus
Yhdellä silmäyksellä...
9
Meidän luokitus
HYVÄ
  • Toimittaa raa'an pumpun
BAD
  • Geschmack
  • Melko korkea hinta
  • Taipumus muodostaa paakkuja
Pumppu ja verisuonisto10
Vaikutukset ja sivuvaikutukset8

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike