Pre Workout BoosterPre Workout BoosterTuotearvostelutTuotearvostelut

OS Nutrition god pulssi testissä

Valmistaja OS Nutrition on toistuvasti osoittanut kykynsä saada tarttuvia ja epätavallisia nimiä tuotteilleen, kuten "Ambrosia", "Uber" tai "upFlave". Joten myös hänen harjoituksensa kanssa (mielestämme) kauniilla nimellä jumala pulssi.

”Siihen aikaan, kun titaanit nousivat riistämään jumalilta vallan, jumalat näkivät vain yhden viimeisen mahdollisuuden estää tuhonsa. Tartarusissa he loivat pimeän aineen, jonka kautta ihmiset saivat jumalallisen voiman taistelun ajaksi seisoakseen olkapää rinnalla jumalien kanssa tasavertaisesti. He kutsuivat tätä asiaa JUMALAN PULSSIKSI. ”Lainaus OS Nutritionilta

OS Nutrition mainostaa korkeimmilla laatustandardeilla, tuotannolla Saksassa, yksinkertaisilla ja yksityiskohtaisilla etiketeillä (avainsana: läpinäkyvyys) ja tuotteissa ei ole asesulfaami K: ta ja aspartaamia. OS Nutrition on toiminut ravintolisien markkinoilla vuodesta 2017 ja on yksi alan vakiintuneista valmistajista.

* Mainonta / mainonta

OS Nutrition - Gods Pulse

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8,5 g)
L-arginiini-Alfa-ketoglutaraatti4000 mg
L-sitrulliini2200 mg
Beeta-alaniini3000 mg
tauriini1000 mg
N-asetyyliL-tyrosiini1000 mg
Grüntee-Extrakt250 mg
Kofeiini250 mg
Rypäleen siemenuute200 mg
Panax Ginseng -uute80 mg

Ainesosat: OS Nutrition god pulse

Etiketissä on yhteensä 9 aktiivista ainesosaa, joista osa on jaettu edelleen. Yksityiskohtaisen etiketin aihe osui ehdottomasti tänne. Vegaaneille on myös mainittava, että jumalan pulssi on vegaani. Valitettavasti tätä ilmoitusta ei löydy itse tölkistä, vaan vain OS Nutritionin kotisivulta.

Tarjoilukoko on 1 kauha tai 15 grammaa ja sisältää yhteensä 20 annosta. Mennään yksittäisiin ainesosiin ja niiden annoksiin:

L-Arginiini-alfa-ketoglutaraatti: Tämä on erittäin biologisesti saatavilla oleva muoto arginiini. Sisältää yhteensä 4000 mg L-Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (lyhyt: AAKG), josta 2200 mg arginiini. Yhteiset annossuositukset AAKG ovat 3000 - 5000 mg päivässä, joten tämä on erittäin hyvä annos.

L-sitrulliini: Sitrulliini on ei-välttämätön aminohappo, joten keho voi myös tuottaa sen itse. Sitrulliini lisää typen oksidituotantoa kehossa ja parantaa siten verenkiertoa, mikä puolestaan ​​tarjoaa suositun pumpun. 4000 mg: n annos on myös erittäin hyvä.

Sitrulliini und arginiini täydentää täydellisesti, koska molemmat toimivat samalla tavalla, mutta viiveellä. Ulos arginiini typpioksidi muodostuu välittömästi sen aikana Sitrulliini - alustava vaihe arginiini edustaa ja siksi vain muuttuu.

Beeta-alaniini: Tämä on myös ei-välttämätön aminohappo. Tarjonta Beeta-alaniini johtaa lihasten väsymyksen viivästymiseen. Monet yhdistävät Beeta-alaniini erityisesti tyypillinen "pistely tunne" nielemisen jälkeen. Tyypillinen annos on 3000 mg.

tauriini: Tämä on myös ei-välttämätön aminohappo. tauriini sitä pidetään "monipuolisena", koska se edistää valppautta, tehostaa rasvanpolttoa, lisää henkistä suorituskykyä ja sillä on antioksidanttinen vaikutus. 1000 mg: n annos on myös hyvä, koska tavalliset saantisuositukset ovat 1000 - 3000 mg.

N-asetyyliL-tyrosiini: L-tyrosiini on myös ei-välttämätön aminohappo. L-tyrosiini muodostaa dopamiinin alustavan vaiheen, jolla on mielialaa parantava vaikutus. Kaiken kaikkiaan pitäisi tyrosiini Vähennä stressiä ja lisää valppautta ja keskittymistä. N-asetyylityrosiini jälleen on asetyloitu muoto L-tyrosiini. Se varmistaa huomattavasti nopeamman imeytymisen ja paremman hyötyosuuden L-tyrosiini.

Yhteensä on 1000 mg, josta 800 mg on jälleen saatavilla L-tyrosiini. Tässäkin OS Nutrition on tehnyt hyvää työtä N-asetyylin yleisinä annossuosituksinaL-tyrosiini 300 mg - 1500 mg.

Vihreän teen uute: Vihreän teen uutteella sanotaan olevan tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, sen sanotaan myös alentavan verenpainetta ja edistävän sydämen terveyttä. Myös rasvanpolttoa tulisi lisätä hieman. Siksi vihreän teen uute on myös ainesosa melkein kaikissa tavallisissa rasvanpolttajissa. Yhteensä 250 mg, josta 20 mg Kofeiini. Annossuositukset ovat 250-500 mg. Joten peukut pystyssä myös täällä.

Kofeiini: Kofeiini lisää fyysistä suorituskykyä, nostaa mielialaa ja lisää motivaatiota. 250 mg: n annos on melko keskimääräinen, kuten monista EU: n vahvistimista löytyy.

Rypäleensiemenuute: Viinirypäleensiemenuute toimii pääasiassa antioksidanttina. Annossuositukset vaihtelevat, noin 1-2 mg painokiloa kohden ovat yleisiä. Annostus on tässä 200 mg.

Panax ginseng -uute: Tunnetuin vaikutus on henkisen suorituskyvyn parantaminen. Korean ginseng (Panax ginseng) tunnetaan myös nimellä Aasian ginseng. Suositeltu annos on 1000 mg. Se sisältää vain 80 mg.

Päätelmän ainesosat:

OS Nutrition perustuu erityisesti "klassisiin" ainesosiin, joita löytyy jo monista tehosteista. Annokset on suurelta osin sovitettu tavanomaisiin annossuosituksiin.

Pakkauksen suunnittelu: OS Nutrition god pulse

Musta ja yksinkertainen, se on paras tapa tiivistää muotoilu. Valmistajan nimi, tuotteen nimi ja maku löytyvät etupuolelta valkoisin kirjaimin mustalla taustalla. Takana on pöytä, jossa on ainesosat ja annokset. Lisäksi kulutussuositus, ainesosaluettelo ja kulutustiedot. Kaikki on hyvin esimerkillistä ja helppolukuista.

Maku ja liukoisuus: jäämätön ja mukava ja hedelmäinen!

God pulssi on saatavana 6 maussa, nämä ovat:

• Cola
• Punaiset hedelmät
• Mango
• vadelma
• vesimeloni
• Eksoottiset hedelmät

Testasimme myös punaisten hedelmien makua. Suositeltu annos on 1 kauha (15 grammaa). Suositeltu nesteen määrä on 200 ml.

Ravistamisen jälkeen jauhe liukenee melkein kokonaan jättämättä jäämiä.

Tuoksun osalta valmis juoma muistuttaa punaisia ​​rakeita ja tämä on myös paras tapa kuvata makua. Mukava ja hedelmäinen koko punaisten hedelmien kanssa, ei liian makea.

Geschmack
liukoisuus

Vaikutus: OS Nutrition god pulse

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä testasi Jumalan pulssia useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testi suoritettiin kauhalla.

🤓 valppautta ja energiaa (7/10)

Noin 20-30 minuutin kuluttua huomaat energian tason ja valppauden nousun. Tehoste ei "potkaise" yhtäkkiä, vaan energia kerääntyy tasaisesti. Että Beeta-alaniini aiheuttaa lievää pistelyä kasvoihin.

🤯 Tarkenna ja aja (5/10)

Täällä jumala pulssi ei voi pysyä korkean liigan mukana. Terveellinen keskinkertainen keskittyminen voidaan todistaa täällä. Ainesosien perusteella tämä ei ole yllättävää, koska muutama ainesosa puuttuu edelleen sananlaskun tunnelivision luomiseksi.

💪 Pumppu ja verisuonisto (6/10)

Tässäkin on sanottava, että jumalien pulssi ei voi pelata aivan huipulla. Pumput liikkuvat keskimääräisellä ja vakaalla tasolla. Täällä ei voi odottaa suonipurkaavaa pumppua.

😈 Suorituskyky ja uupumus (6/10)

Suorituskyky kuntosalilla on hyvästä tasoon. Tätä ei tietenkään voi verrata hardcore -tehostimeen, mutta jumalan pulssi laskee hyvän luvun "päivittäiselle kuljettajalle".

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (8/10)

Vaikutus kestää noin 2 tuntia, eikä minkäänlaisia ​​sivuvaikutuksia voi havaita.

Hinta-laatusuhde: keskikenttä

Booster on 30 euroa 20 annosta kohden keskitason hintaluokassa. Tämän seurauksena hinta on noin 1,50 euroa annosta kohden.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Jumalan pulssi ei ole erityisen erottu missään luokassa, mutta sillä ei ole vakavia heikkouksia. Tämän tehostimen tulisi houkutella erityisesti aloittelijoita ja aloittelijoita. Jos kuitenkin olet jo kokeneempi tehosterokotuskäyttäjä, suosittelemme mieluummin toista tuotetta, koska jumalan pulssi on silloin hieman liian heikko sinulle. Kuitenkin jumala pulssi sopii ihanteellisesti "tuunattelemaan" sitä hieman, esimerkiksi yhdellä tai kahdella ainesosalla tarkennukseen tai pumppuun.

* Mainonta / mainonta

OS Nutrition - Gods Pulse

Yhdellä silmäyksellä...
6.4
Meidän luokitus
HYVÄ
  • Leckerer Geschmack
  • Ei ei-toivottuja sivuvaikutuksia
  • Hyvä keskiarvo kaikissa luokissa
BAD
  • Ei erottu missään kategoriassa
Varoitus ja energia7
Tarkenna ja aja5
Pumppu ja verisuonisto6
Suorituskyky ja uupumus6
Vaikutukset ja sivuvaikutukset8

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike