TuotearvostelutTuotearvostelutPumpun tehostin

BPS Pharma - 4 V3INZ Plus testissä

Arvostelu: BPS Pharma 4 Your V3INZ Plus

BPS-Pharman # Not4Pussy-valikoimasta haluamme tarkastella lähemmin tuotetta, jolla on lupaava ja melodinen nimi "4 Your V3inz Plus". Erityisesti Not4Pussy Pre-Workout Booster on erittäin suosittu ja vastaa suurelta osin BPS Pharman tietoisuudesta. 4 Your V3einz Plus -laitteella valmistaja on nyt lanseerannut kapselimuodossa olevan tuotteen, joka koostuu vain yhdestä vaikuttavasta aineesta ja jonka tarkoituksena on tarjota lopullinen pumppu: nitrosigiini

BPS Pharma 4your v3inz plus
BPS Pharma 4your v3inz plus ainesosat
Kuva BPS Pharma 4YOUR V3INZ Plus -purkista

* Mainonta / mainonta

BPS Pharma - 4 Your V3INZ Plus

  • Erittäin hyvä pumppu
  • Vähän lisäystä energiassa ja keskittymisessä
  • Pitkä toiminnan kesto

Mitä sisältyy: ainesosat ja annokset

Määrä annosta kohti (1 kauha / 8,5 g)
Nitrosigiini (L-arginiini-Silikaatti-inositolikompleksi)1000 mg

Ainesosat NP Nutrition Doom

Nitrosigin sisältää vain yhtä vaikuttavaa ainetta, annoskoko on 1 kapseli = 1000 mg. Suositeltu annos on yleensä 750 - 1500 mg.

Nitrosigiini on Nutrition21: n patentoima vaikuttava aine, joka on valmistettu aminohaposta L-arginiini ja silikaatti. Tämä yhdiste stabiloidaan inositolilla, vitamiinin kaltaisella aineella. Tavoitteena on estää nitrosigiinin hajoamista kehossa ja pidentää sen vaikutusta.

Erityisesti L-arginiini useimmat teistä tietävät, koska se on edustettuna lähes jokaisessa pumpun tehostimessa arginiini muodostaa lähtöaineen typpioksidin (NO) muodostumiselle, mikä puolestaan ​​laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa, mikä lopulta johtaa haluttuun pumppuun.

Päätelmän ainesosat:

Teoriassa nitrosigiinin luvatut vaikutukset olivat vaikuttavia. Sen pitäisi vaikuttaa NO-tasoon, joka on jopa 500% voimakkaampi kuin L-arginiini yksin ja lisää myös energiatasoa ja keskittymistä. Aivan kuin tämä ei riittäisi, myös regenerointi olisi optimoitava. Joten voimme olla uteliaita, tekeekö Nitrogisin todella sen, mitä se sanoo tinaan.

Pakkauksen suunnittelu

Tuote toimitetaan mustassa kapselipurkissa. Koko muotoilu on supistettu mustaksi, punaiseksi, hopeaksi ja valkoiseksi. Koko tölkki näyttää melko "aggressiiviselta" eikä ehdottomasti ole hillitty sen esityksen vuoksi.

Kaikki tarvittavat tiedot (ainesosat, kulutussuositukset, allergiatiedot, varoitukset, varastointisuositukset, parasta ennen -päiväys) löytyvät takapuolelta. Tuotteella on myös erilaisia ​​hyväksyntämerkkejä (kuten vegaani, ketoystävällinen jne.).

Maku

Tuote on saatavana vain kapseleina, joten se on mauton.

BPS Pharma 4 V3INZ Plus -efektisi

Ensinnäkin: Yhdelläkään tehosteella tai tuotteella ei ole samaa vaikutusta kaikkiin kuluttajiin, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemuksia. Kaksi tiimin jäsentä testasivat kapseleita useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Testi suoritettiin alussa suositellulla kulutussuosituksella, ts. 1 kapselilla, myöhemmin kahdella kapselilla (BPS Pharman verkkosivustolla luetellaan myös 2 kapselin annoskoko sekä 1 kapselin annoskoko).

Vaikutus alkaa nopeasti, noin 15-20 minuutin kuluttua huomaat jo, miten suonet alkavat nousta. Harjoituksen aikana havaitaan yhä vahvempi pumppu, joka pysyy korkealla tasolla koko koulutusyksiköissä. Vain kauan treenin jälkeen, noin 4-5 tuntia nauttimisen jälkeen, vaikutus alkaa kulua.

🤓 valppautta ja energiaa (4/10)

Tässä on tietysti huomattava, että tuote on stimulantiton ja että painopiste on ensisijaisesti pumpussa. Kuitenkin pystyimme havaitsemaan pienen energiatason nousun (ei tietenkään verrattavissa "klassiseen tehostimeen").

🤯 Tarkenna ja aja (8/10)

Emme odottaneet sitä, mutta tunsimme jonkin verran parannusta keskittymiskyvyssä. Mikä on epätavallista, koska 4 YOUR V3INZ -kapselia on suunniteltu ensisijaisesti pumpun edistämiseen. Se, mitä olemme huomanneet, ei tietenkään ole kuuluisa "tunnelin visio", vaan huomattavasti vahvempi keskittyminen ja harjoittelu. Olimme positiivisesti yllättyneitä tästä, minkä vuoksi arvostamme luokkaa 8 pisteellä 10: stä.

💪 Pumppu ja verisuonisto (9/10)

Tämä on selvästi tuotteen paraati -kurinalaisuus. Jopa yksi kapseli edistää huomattavasti pumppua, joka kestää myös yllättävän kauan (4+ tuntia ei ole harvinaista). Kahdella kapselilla pumppu on hieman vahvempi, mutta mielestämme 1 kapseli riittää täällä täysin, ellet ole ehdoton pumpun harrastaja 😉

😈 suorituskyky ja uupumus

Ei luokitusta täällä, koska se ei ole klassinen vahvistin.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (10/10)

Vaikutus päättyy noin 4-5 tunnin kuluttua. Sivuvaikutuksia ei voitu havaita.

Hinta-laatusuhde: kohtuullinen

100 kapselia kumppanikaupassamme stayfocused.de maksavat 37,95 €. Kuitenkin, koska saat 50-100 annosta täällä ja myös patentoidun vaikuttavan aineen vuoksi, hinta on kohtuullinen. Ja kuten olemme lukeneet: tuote toimii.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Erillisenä tuotteena ja vain yhdellä vaikuttavalla aineella pumpun taso on todella vaikuttava. Energian ja keskittymisen lievä lisäys ovat myös vakuuttavia. Jos haluat saada kaiken irti tuotteesta, voit yksinkertaisesti yhdistää sen suosikkitehosteeseesi ja nostaa pumpun uudelle tasolle.

Kuva BPS Pharma 4YOUR V3INZ Plus -purkista

* Mainonta / mainonta

BPS Pharma - 4 Your V3INZ Plus

  • Erittäin hyvä pumppu
  • Vähän lisäystä energiassa ja keskittymisessä
  • Pitkä toiminnan kesto
Yhdellä silmäyksellä...
7.8
Meidän luokitus
HYVÄ
  • Erittäin hyvä ja pitkäikäinen pumppu
  • Vähän lisäystä energiassa ja keskittymisessä
BAD
  • Emme voi ilmoittaa mitään negatiivista
Varoitus ja energia4
Tarkenna ja aja8
Pumppu ja verisuonisto9
Vaikutukset ja sivuvaikutukset10

Samankaltaiset tuotteet

Saatat olla kiinnostunut
sulkeminen
Takaisin alkuun -painike