Hardcore-tehosterokotusTuotearvostelutTuotearvostelut

APS Mesomorph V4 testissä

KATSAUS: Mesomorph V4 APS Nutritionilta - uusi kaava, jossa on kurjenkuute (mitä sen takana on, DMAA?)

APS: n Mesomorph Boosterin tarina on todellakin lähes loputon tarina, johon liittyy monia ylä- ja alamäkiä. Vaikka alkuperäinen versio on edelleen DMAA Tämä muuttui, koska muiden versioiden kanssa yhä tiukentunut oikeudellinen tilanne johti enemmän tai vähemmän pettyneisiin kovaäänisiin hardcore-vahvistinten käyttäjiin. Lisäksi tehosteesta oli lukuisia kaksoiskappaleita ja väärennöksiä, mikä vahingoitti erittäin paljon alkuperäisen APS -mesomorfin mainetta. Joten nyt alkuperäinen APS Mesomorph on menossa neljännelle kierrokselle ja mainostaa näkyvästi iskulauseella "Fueled by Geranium Exctract" - ei muuta kuin DMAA niin. Takaisin juurille. Odotamme mielenkiinnolla, voiko APS: n uusin versio perustua alkuperäisen version menestykseen ja ennen kaikkea voimakkaaseen vaikutukseen.

Kuva APS Nutrition Mesomorph V4: n tinasta

* Mainonta / mainonta

APS Nutrition - Mesomorph V4

 • Lisää keskittymistä ja vaikuttaa euforisesti
 • Lisää mielen ja lihaksen yhteyttä
 • Ei kaatumisia tai vakavia sivuvaikutuksia

Ainesosat: Mitä Mesomorph V4 sisältää?

Kuten Mesomorphin aiemmissa versioissa, V4: ssä on oma sekoitus tai kolme niistä, jotka on jaettu "Synthenox-Carnosine / Nitric Oxide Complex" -kaavaan, "Mesowell-Cell Volumizing ATP Matrix" ja Stim- Junkien mielenkiintoisin matriisi, "Neuromorph-Energized Stimulant Matrix".

Tarjoilukoko on 1 kauha tai runsas 15,5 grammaa, josta noin 12 grammaa on aktiivisia ainesosia. Se sisältää yhteensä 9 annosta.

Synthenox-karnosiini / typpioksidikompleksi: 6500 mg

Beta alaniini: Aminohappo on tunnettu ainesosa monissa vahvistimissa. Se alentaa lihasten PH -arvoa ja siten viivyttää lihasten väsymistä. Samalla välittää Beeta-alaniini myös tyypilliselle "pistelylle". Tässä annos on 4000 mg ja siten tavanomaisen 3200 mg: n yläpuolella. Kaikkia muita annoksia ei kuitenkaan ole määritelty.

L-Citrulline DL-Malate 2: 1: L-sitrulliini on ei-välttämätön aminohappo. Se lisää arginiinitasoa ja siten typpioksidin tuotantoa. Suosittu verisuonitus johtuu paremmasta verenkierrosta. Lisäksi ravinteiden saanti lihaksiin paranee ja laktaatin poisto kiihtyy.

Arginiini-alfa-ketoglutaraatti 2: 1: arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG) on erittäin biologisesti saatavilla oleva muoto arginiini. arginiini on puolestaan ​​olennainen lähtöaine typpioksidin muodostumiselle ja laajentaa verisuonia, parantaa verenkiertoa ja lisää kehon ravinteiden saantia - lyhyesti sanottuna: pumppu

Mesowell-solujen voluminoiva ATP-matriisi: 4500 mg

Di-kreatiinimalaatti: Yhteyden omenahapon kanssa sanotaan parantavan kreatiinin hyötyosuutta. kreatiini on yksi parhaiten tutkituista lisäravinteista. Se auttaa kehoa syntetisoimaan uutta ATP: tä (adenosiinitrifosfaattia). ATP on solujemme universaali energian kantaja.

L-Tauriini: Aminohappo tauriini - tunnetaan eri energiajuomista - on tietyssä mielessä "monipuolinen". Se ajaa pois väsymystä, tukee lihasten rakentamista, tehostaa rasvanpolttoa ja lisää kognitiivista suorituskykyä.

Kreatiininitraatti: kreatiini Nitraatti on kreatiinin muoto, johon sitoutuu myös nitraattimolekyyli. Erityisesti vastaamattomat voivat hyötyä tästä kreatiini Etu lomake. Lisäksi sillä on parempi hyötyosuus kuin kreatiini Monohydraatti.

Askorbiinihappo 300 mg 500 %: Askorbiinihappo tai yksinkertaisesti C-vitamiini. Tämä suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja tukee immuunijärjestelmää.

Kreatinoli-O-fosfaatti: Jälleen tämä on erityinen muoto kreatiini parempi hyötyosuus

Agmantine sulfaatti: Aminohapon metabolisena sivutuotteena arginiini. arginiini kuitenkin lisää typpioksidin tuotantoa monta kertaa enemmän kuin arginiini ja siten edistää verenkiertoa lihaksissa. Jälleen kerran kyse on yhdestä asiasta: massiivisista pumpuista

Neuromorph-Neuro Energized Stimulant Matrix: 1860 mg

glukuronolaktoni: Glukuronolaktoni on hiilihydraatti, joka on osa monien eläinten sidekudosta ja kasvikuituja ja -liimaa. Glukuronolaktonilla sanotaan olevan suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Vedetön metyyliksantiini: Toimii samoin kuin Kofeiini. Lisäksi metyyliksantiinia käytetään erityisesti astman hoitoon ja niillä on keuhkoputkia laajentava vaikutus.

2-Aminoisoheptane HCI: Tunnetaan nimellä DMHA. Joten tässä on ensimmäinen ainesosa, jota olemme odottaneet stim -junkieille. DMHA aiheuttaa noradrenaliinin ja dopamiinin vapautumista. Tuloksena on vähentynyt kiputunne, suurempi halukkuus esiintyä ja pieni euforia.

Geranium -uute (varsi ja lehdet): Tässä tulee esiin varsinainen "päätoimija". Geranium -uutetta tai myös DMAA. Toimintatapa on samanlainen kuin DMHA, vain vahvempi.

teobromiinia: Teobromiinin molekyylirakenne on olennaisesti sama kuin Kofeiinimutta näyttää hieman heikommalta. Teobromiini lisää fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä, sillä on mielialaa parantava vaikutus ja sille on ominaista pitkäkestoinen vaikutus.

Naringin (hedelmä): Naringin (vastaa katkerasta mausta greippi) pidetään myös täydellisenä synergia -substraattina Kofeiini ja lisää merkittävästi sen hyötyosuutta.

Quebracho Blanco -uute (kuori): Quebracho -puun kuori muuttuu yohimbine voitti. Se tunnetaan pääasiassa siitä tehoa lisäävä vaikutus. Lisäksi on yohimbine myös yksi motivoiva ja ajaa lisäävä vaikutus ja sitä käytetään rasvan menetykseen.

Päätelmän ainesosat:

Ainesosat kuulostavat lupaavilta ja niitä on ainakin osittain (kuten glukuronolaktonia tai vedetöntä metyyliksantiinia) vain harvoin muissa vahvistimissa, valitettavasti annokset eivät ole tunnistettavissa ja ne on peitetty kolmella omalla sekoituksella. Erilaisten kreatiinin tai kreatiini Yleensä emme pidä tehostinta kovin hyödyllisenä, koska kreatiini tulee ottaa jatkuvasti pitkiä aikoja vähintään 3 gramman annoksella. Olimme erityisen tyytyväisiä geraniumuutteen eli aka -uutteen lisäämisestä DMAA.

APS Nutrition Mesomorph V4 - pakkauksen muotoilu

Kuten edeltäjänsä, tölkki on joko valkoinen tai läpinäkyvä (maun mukaan). Koko rakenne on melko "kliininen" eikä leikkisä. Kannessa on näkyvästi tarra, jossa on teksti "Geranium Extract". Vastaavat arkit näkyvät tarran keskellä. Muu muotoilu on väreissä, valkoinen, punainen ja sininen. Monomorfikirjoituksen alla on myös pyyntö "Vapauta todellinen geneettinen potentiaalisi" - viittaus mesomorfiseen kehotyyppiin?

Takana on useita kappaleita saannista ja miksi Mesomorph Booster on niin tehokas (tämä viittaa myös annokseen Beeta-alaniini otettu vastaan). "Poissaoloaikaa" suositellaan myös. Kokonaisuus antaa tehosteelle myös yllä mainitun melko kliinisen "kosketuksen".

Maku ja liukoisuus

Tyypillisesti ASP Mesomorphille sitä on saatavana useina eri makuina, nämä ovat:

 • Vihreä omena karkki
 • Karnevaalipuuvilla
 • Snow Cone
 • viinirypäle
 • Rakettipop
 • Ananas
 • Vesimeloni
 • tutti Frutti
 • Pink Lemonade
 • Tropical Punch

Erityisesti tyypilliset amerikkalaiset maut, kuten Snow Cone ja Rocket Pop, löysivät faninsa varhain.

Testasimme myös Rocket Pop -versiota. Suositeltu annos on 1 kauha (15,5 grammaa). Suositeltu nesteen määrä on 8-10 oz, eli noin 235 ml - 295 ml, otimme koko asian noin 400 ml: lla vettä. "Aloittelijoiden" on pakko aloittaa ½ kauhalla (hauskalla tavalla tämä on perusteltua beeta-alaniinin läsnäololla)

Ravistamisen jälkeen vesi muuttuu sinertävän violetiksi ja ravistimen pohjalle jää hieman valkoista jauhejäämää. Liukoisuus voisi olla parempi.

Maun suhteen tehosterokotus osaa kuitenkin vakuuttaa. Tyypillisesti amerikkalainen keinotekoinen ja makea, mutta ei negatiivisessa kontekstissa. Avainsana: rocket pop -jäätelö. Jokainen, joka tuntee tämän jäätelön, tietää tarkalleen, kuinka tehosterokotus luokitellaan. Vain viimeistelyssä on havaittavissa hyvin lievä katkera sävy monien piristeiden vuoksi.

Geschmack
liukoisuus

APS Nutrition Mesomorph V4: n vaikutus

Ensinnäkin: mikään tehosterokotus ei toimi samalla tavalla kaikille kuluttajille, joten vaikutusraportit ovat aina subjektiivisia kokemusraportteja. Kaksi tiimin jäsentä on testannut APS Mesomorphia useita kertoja; tunteet olivat samanlaisia ​​molemmissa. Aloitit heti kokonaisella kauhalla (15.5 g). Tämä on loppujen lopuksi täysimittainen testiportaali 😊

🤓 valppautta ja energiaa (8/10)

On suositeltavaa ottaa se 30-40 minuuttia ennen harjoittelua. Voimme allekirjoittaa tämän näin. Verrattuna muihin vahvistimiin, energia tulee havaittavissa melko myöhään ja kerääntyy hitaasti. Energiatason huippu saavutetaan noin 60 minuutin kuluttua.

Kaikille ystäville Beeta-alaniini: Pistely voi tuntua.

🤯 Tarkenna ja aja (7/10)

Keskittyminen ja euforia ovat siellä ja keskimääräistä parempia. Mutta sinun ei pitäisi odottaa tunnelinäköä täällä. Vahvistin nostaa ehdottomasti mielialaa.

💪 Pumppu ja verisuonisto (6/10)

Pumput voidaan kuvata keskimääräisiksi. Mitään voimakasta verisuonitusta ei ole havaittavissa, mutta sinulla on hyvä mielen ja lihaksen yhteys ja voit siten helposti hallita ja osua kohdelihaksiin.

😈 Suorituskyky ja uupumus (8/10)

Kuntosalin suorituskyky on hieman keskimääräistä parempi ja hyvällä tasolla. Et ole vaarassa kääntyä kokonaan. On vain hauskaa treenata kovasti ja olla tavallista korkeammalla tasolla.

☠️ Vaikutuksen loppu ja sivuvaikutukset (9/10)

Yhteensä noin 3 - 3,5 tunnin kuluttua tehosterokotteen ottamisesta tehoste tehostuu, mutta ei yhtäkkiä ja yhtäkkiä, mutta päättyy hienosti. Emme huomanneet mitään sivuvaikutuksia, vain nukahtaminen oli hieman vaikeampaa kuin tavallisesti iltaharjoitusten jälkeen, mutta se oli täysin mahdollista. Ei vertailua johonkin muuhun tehostimeen, joka jättää sinut hereille koko yön.

Hinta-laatusuhde: Hieman keskimääräistä kalliimpi

44,95 euron hinta 25 annokselta (täysi annoskoko) vastaa noin 1,80 euron annoshintaa. Tämä asettaa uuden mesomorfin hieman korkeampaan hintaluokkaan. On kuitenkin huomattava, että annoskoko 15,5 grammaa kauhaa kohti (josta noin 12,9 grammaa vaikuttavia aineita) on varsin runsas.

Kaiken kaikkiaan johtopäätös

Mesomorph V4 on parannus edelliseen versioon. Se ei kuitenkaan ole lähellä ensimmäisen version hardcore -vaikutusta. Niille, jotka haluavat tämän, on hyvä palvelu äskettäin testatulla Rage XXX: llä Centurion Labzilta. Kaikille niille, jotka etsivät tehostinta, joka toimii kauniisti ja jatkuvasti ja jolla on myös vähän sivuvaikutuksia, Mesomorph V4 on hyvä valinta. Se ei tunnu absoluuttiselta stim-junkie-tehostajalta, kuntoilijat, joilla on tehostuskokemus, voivat käyttää sitä useita kertoja viikossa (tietysti virallisesti suosittelemme, ettet käytä tehostimia tällaisilla piristeillä liian usein).

Kuva APS Nutrition Mesomorph V4: n tinasta

* Mainonta / mainonta

APS Nutrition - Mesomorph V4

 • Lisää keskittymistä ja vaikuttaa euforisesti
 • Lisää mielen ja lihaksen yhteyttä
 • Ei kaatumisia tai vakavia sivuvaikutuksia
Yhdellä silmäyksellä...
7.6
Meidän luokitus
HYVÄ
 • Mukava energiataso, ei "ylikierrosta"
 • Ei ei-toivottuja sivuvaikutuksia
 • Leckerer Geschmack
BAD
 • Pumppu ja verisuonitus voivat olla parempia
 • Jokainen, joka odottaa "hardcore -vaikutusta", kuten Rage XXX, on pettynyt
Varoitus ja energia8
Tarkenna ja aja7
Pumppu ja verisuonisto6
Suorituskyky ja uupumus8
Vaikutukset ja sivuvaikutukset9

Samankaltaiset tuotteet

Takaisin alkuun -painike